Mu Rebirth - Nie chce sie zainstalować

Witajcie. Pobrałem downloadera Mu Rebirth z oficjalnej strony, ściągnąłem gre, i próbuje zainstalować, ale proces zawsze zatrzymuje się przy pliku Snowman_Walk01.wav, niezależnie ile czekam, nic sie nie dzieje. Jak przerwe instalacje i spróbuje odpalić gre, to owszem wykrywa mi launcher tak jakbym gre MIAŁ, ale po włączenie zaraz wyskakuje błąd, ze jest problem z uruchomeniem programu. Miał ktoś coś takiego?

W7 64Bit

Miałem to samo, W7 Ulti x64.

Installer wyłapał crasha na tym pliku, zakończenie procesu task managerem pomogło.

Launcher odpala się normalnie, gra również śmiga.

Reinstall gry.

Jeszcze raz ściągnałem gre, ponownie zainstalowałem, wciąż to samo. Ciągle mam zaraz po włączeniu gry "Program Przestał działać" - jakieś propozycje?

EDIT: Raz mi sie udało uruchomić gre. Ale tylko raz, nie wiem jak to zrobiłem...

Witam pisałem już w innym temacie, ale pomyślałem że jeszcze napiszę tu być może ktos nie ogląda tamtego tematu więc tak, zainstalowałem grę, i gdy włączam przez internet explorer play, wchodzi mi do menu gry i wymaga że by była gra włączona przez oficjalną strone webzenu. A przecież właśnie tak robie... co jest? wiecie może? prosił bym o pomoc:)

jaki win masz jakmic1994

Witam pisałem już w innym temacie, ale pomyślałem że jeszcze napiszę tu być może ktos nie ogląda tamtego tematu więc tak, zainstalowałem grę, i gdy włączam przez internet explorer play, wchodzi mi do menu gry i wymaga że by była gra włączona przez oficjalną strone webzenu. A przecież właśnie tak robie... co jest? wiecie może? prosił bym o pomoc:)

wejdź w zakładke download na stronie Mu Rebirth i pobierz WebzenBrowserExt.zip, może to pomoże. ;)

Juz znalazłem rozwiązanie, po prostu uruchomiłem mu z zgodnoscia servic pack 3 ;p i włączam przez internet explorer tylko mam problem, gra działa mi poprawnie tylko w oknie a gdy włączam grę w 1280x768 w oknie nie moge używać apteczek i skilli;p ponieważ sa za moim ekranem, a jak włącze mniejsza roździałke 1076xxxx to zacina mi mu jak by było mało fpsów;/ ktoś wie jak zaradzić?

Witajcie. Pobrałem downloadera Mu Rebirth z oficjalnej strony, ściągnąłem gre, i próbuje zainstalować, ale proces zawsze zatrzymuje się przy pliku Snowman_Walk01.wav, niezależnie ile czekam, nic sie nie dzieje. Jak przerwe instalacje i spróbuje odpalić gre, to owszem wykrywa mi launcher tak jakbym gre MIAŁ, ale po włączenie zaraz wyskakuje błąd, ze jest problem z uruchomeniem programu. Miał ktoś coś takiego?

W7 64Bit