MU Rebirth - pytanie

Witam.

Mam pytanie odnośnie tego serwera (gry). Czy też działa na tym samym silniku i ma takie same wymagania jak zwykłe MU Online ?

Mój sprzęt: Radeon 9250, Pentium 4 3Ghz, 2 GB RAM Windows XP

Czy ta gra zadziała mi na mój komputer ??? :huh:

I jeszcze takie jedno pytanko. Kto zamierza grać na tym Mu Rebirth ?? :P

Z góry dzięx :D

spokojnie ta gra ma takie same wymagania jak poprzednie MU

Tak, z tego co mówili autorzy silnik gry jest ten sam, z małymi modyfikacjami (?). Ale wymagania będą takie jak w zwykłym MU Online. Pójdzie na 100%.

Ja na pewno zagram, ale prawdopodobnie dopiero od jutrzejszego ranka. (można by ogarnąć jakąś ekipe i latać grupką :D)

Igicho

Masz 100% racje można by zrobić jakąś ekipę do MU-R

Grałem już nie raz w MU Online i jak grałem od powstania tej gry było super ale potem jakieś półtorej roku temu było do kitu wolno i nie za dobrze. Teraz exp będzie szybszy i to by mi się opłacało a do tego jest orginał a ja nie lubię innych privów :P

ja tez moge zagrac gralem na od powstania mu praktycznie potem na prv z przerwami. Powiedzcie mi tylko czemu odkad zainstalowalem Wn7 nie działa mi zadne MU?>

Sądzę ,że oprawa graficzna będzie troszkę lepsza noi szybszy exp oczywiście :3

Przede wszystkim powinni zmeinic rozdzielczosc;P BO granie w window mode meczy oko.

max lvl ma sie wbijac w jakies poltora godziny wiec tylko eq kolowac

Closed Beta will get started 30 hours after the timer ends. We apologize for any confusion the timer may have caused.Beta keys will be given through email soon. The pre client download will get also started soonThank you for your patience! MU Rebirth Support Team

czyli jutro o 21:00, wytrzymacie:)

wytrzymam nawet rok;P w kazdym razie najbardziej czekam za Mu online 2

Wipe będzie na sto procent po zamkniętej becie ? Mógłby ktoś podać jakieś źródło ?

http://forums.webzen.com/Topic990044.aspx tu masz napisane zadania za jakie mozesz dostac kredyty za CBT na OBT wszystko wiec tracisz. OBT bedzie 24 lipca

Witam.

Mam pytanie odnośnie tego serwera (gry). Czy też działa na tym samym silniku i ma takie same wymagania jak zwykłe MU Online ?

Mój sprzęt: Radeon 9250, Pentium 4 3Ghz, 2 GB RAM Windows XP

Czy ta gra zadziała mi na mój komputer ??? :huh:

I jeszcze takie jedno pytanko. Kto zamierza grać na tym Mu Rebirth ?? :P

Z góry dzięx :D