Multi Theft Auto serwer RP

Nie wiem czy dobry dział, ale innego nie zauważyłem co by pasował a ta gra w sumie to też taka strzelanina. Więc jest to GTA SA tylko nie na popularnym SA:MP tylko MTA. Na MTA też można grać na serwerach i mam tu jeden dla was. www.lss-rp.pl . Jest to serwer RolePlay, gdzie musimy odgrywać swoją postać (czyt. bawić się w realne życie) . Panują tu pewne zasady o których poczytacie na forum. Akcja dzieje się w mieście Los Santos. Na początek dostajemy kilka opcji zarobku( więcej info w grze lub na stronie). Aby zrobić postać musicie przejsc rejestracje, która nie jest łatwa, bo trzeba wypełnić quiz ( quiz eliminuje 10% nubostwa). Zachęcam do gry, gdyż w dzień gra 50 osób co nie jest zadowalającym wynikiem. Na pewno jest to lepszy serwer RP niż w SA:MPie taki mrucznik...

No spoko serwer, gram na nim.Jak na razie nie zauwazylem DMowania. Każdy odgrywa RP nawet przy zapalaniu papierosa, tylko czasami kradną rowery, ale to można dać raporta albo isc na policję. Zbieram śmieci ;D

To symulacja Polski więc kradną, dodajcie jeszcze ZUS

Z chęcią zagram, kiedyś długi okres grałem na SAMP w RP chyba z 3 lata :). Może jakiś TS3 ?

Wiem co nieco o RP , lecz mam lekkie problemy z testem (Zawsze 1 błąd -,- ) Jeżeli go zrobie ogarne co i jak !

Moge zagrać.

Może ktoś wyjaśnić w czym jest lepszy MTA od SAMP'a? Pozdro

@Edit: Sorry za offtop, jak będzie fajnie, to zagram.

ZUSu nie ma ale jest zasiłek dla bezrobotnych ( bez urazy) TS3 nie ma jest mumble, zawsze ktoś może ogarnąc TS3 i pogadamy sobie forumowo. MTA jest jako client a nie wyszukajka serwerów, jest też mniej popularne dlatego nie ma dużo mentalnych gimbuf. Jak coś to mój nick: Matteo Guevara . F2 jest lista graczy a F1 informacje i animki. Zapraszam serdecznie! Urząd otwarty 24/7. Skrypt windy jest i to jest fajne. Teraz nie które skrypty nie działają bo H@ musi je załadować nie ma go ;

@Edit

Wszystkie skrypty działają , zapraszam do gry i pisania PW w grze moje ID znajdziecie pod f2

I jak tam gra ktoś moze ktos opowie swoje wrażenia?

Nie wiem czy dobry dział, ale innego nie zauważyłem co by pasował a ta gra w sumie to też taka strzelanina. Więc jest to GTA SA tylko nie na popularnym SA:MP tylko MTA. Na MTA też można grać na serwerach i mam tu jeden dla was. www.lss-rp.pl . Jest to serwer RolePlay, gdzie musimy odgrywać swoją postać (czyt. bawić się w realne życie) . Panują tu pewne zasady o których poczytacie na forum. Akcja dzieje się w mieście Los Santos. Na początek dostajemy kilka opcji zarobku( więcej info w grze lub na stronie). Aby zrobić postać musicie przejsc rejestracje, która nie jest łatwa, bo trzeba wypełnić quiz ( quiz eliminuje 10% nubostwa). Zachęcam do gry, gdyż w dzień gra 50 osób co nie jest zadowalającym wynikiem. Na pewno jest to lepszy serwer RP niż w SA:MPie taki mrucznik...