Najlepiej żeby Liderem była osoba ogarnięta.. z kulturą.. która jest dość wystarczająco aktywna.. i posiada sporą wiedzę o Aionie!: )
> Multigaming Guild ArmoredSaints <
Dzis zaczelismy grac , czekamy jutro na reszte.
Oczywiscie zgloszenia na lidera Aiona mile widziane na armoredsaints.pl
Z ts3 od razu lepiej sie gra i szybciej czas leci
Na razie wojownik 9lv. powolutku ale do przodu
Jak bd dywizja doty 2, pisz.
Co do Ajona, naprawili już bug ze ścięta czcionką? Jak tak to pogram na Polakczy Barus World.
Pracują nad fixem nadal...
Nie grajcie na Polskiej wersji językowej, to nie będziecie mieć problemów.
Swoją drogą nie wiem jakim trzeba być masochistą, żeby grać na "beta tłumaczeniu"
prawda tłumaczenie jest do niczego od samego poczatku. Jesli ktos gra 1 raz to bedzie mial problemy z przejsciem gry bo questy sa zle potlumaczone.
Jaki problem zmienić język na eng?:]
Po za tym ja mam Fun z wersji polskiej ^^
Pośmiać się można :]

Witam i o zdrówko pytam
Chciałbym przedstawić Wam mój plan działań. Od dłuższego czasu myślałem o założeniu gildii która będzie się dzieliła na 4 sekcje.
Każda z sekcji będzie miała swojego opiekuna/lidera którego obowiązkiem będzie trzymanie porządku na kanale i dowodzenie ekipą.
Jeśli chodzi o moje doświadczenie o prowadzenie gildii multigamingowe to jest zerowe ^^ No cóż, czas stawiać pierwsze kroki, ale to nie oznacza że nigdy nie liderowałem
Lista gier w których liderowałem :
- Metin 2 > gildia Valhalla
- Eligium: Wybraniec > gildia Valhalla
- Mythos EU > gildia Valhalla
- TERA > gildia Husaria
- C9 > gildia Formoza
- C9 > gildia ArmoredSaints
Może nie jest to jakieś powalające ale zawsze coś.
Jak widać na zdjęciu aktualnie mamy 4 sekcje. W tym 2 pełnoprawne : LoL i FFXIV plus 2 nowe próbne sekcje jak GW2 i PoE. Dwie pierwsze sekcje świetnie się rozwijają i nie mają zamiaru zwalniać tempa.
Zaś kolejne próbne sekcje stawiają pierwsze kroki w naszym gamingu. Tylko jedna z nich zostanie na stałe, ta która będzie lepiej prosperować.
Odważycie się dołączyć do Nas ?
Nie zwlekajcie !
Skoro już wiemy w co Planujemy grać teraz zapraszam do komentowania i składania aplikacji
Aplikacja na lidera sekcji :
- imię
- zainteresowania
- liderowaleś kiedyś ? gdzie ?
- dlaczego ty a nie inni ?
- mmorpg czy moba ?
Aplikacja zwykłego członka gildii lecz też ważnego :
- imię
- zainteresowania
- dlaczego chcesz dołączyć ?
Jak zbierze się odpowiednia ilość zgłoszeń bede informował oficjalnie o otwarciu danej sekcji.
Sekcja C9 aktywna > namiar ts3 > 31.6.70.185:5000
Adres ts3 alternatywny : 185.5.99.53. pokoj nr 8 ArmoredSaints.
Chcesz wiedzieć więcej ? Pisz śmiało pw lub gadu gadu.
Pozdrawiam Qeshua