> Multigaming Guild ArmoredSaints <

veha.png

Witam i o zdrówko pytam :)

Chciałbym przedstawić Wam mój plan działań. Od dłuższego czasu myślałem o założeniu gildii która będzie się dzieliła na 4 sekcje.

Każda z sekcji będzie miała swojego opiekuna/lidera którego obowiązkiem będzie trzymanie porządku na kanale i dowodzenie ekipą.

Jeśli chodzi o moje doświadczenie o prowadzenie gildii multigamingowe to jest zerowe ^^ No cóż, czas stawiać pierwsze kroki, ale to nie oznacza że nigdy nie liderowałem :)

Lista gier w których liderowałem :

- Metin 2 > gildia Valhalla

- Eligium: Wybraniec > gildia Valhalla

- Mythos EU > gildia Valhalla

- TERA > gildia Husaria

- C9 > gildia Formoza

- C9 > gildia ArmoredSaints

Może nie jest to jakieś powalające ale zawsze coś.

Aktualnie sekcje :

y60t.jpg

Jak widać na zdjęciu aktualnie mamy 4 sekcje. W tym 2 pełnoprawne : LoL i FFXIV plus 2 nowe próbne sekcje jak GW2 i PoE. Dwie pierwsze sekcje świetnie się rozwijają i nie mają zamiaru zwalniać tempa.

Zaś kolejne próbne sekcje stawiają pierwsze kroki w naszym gamingu. Tylko jedna z nich zostanie na stałe, ta która będzie lepiej prosperować.

Odważycie się dołączyć do Nas ?

Nie zwlekajcie !

Skoro już wiemy w co Planujemy grać teraz zapraszam do komentowania i składania aplikacji :)

Aplikacja na lidera sekcji :

- imię

- doświadczenie w mmo

- zainteresowania

- liderowaleś kiedyś ? gdzie ?

- dlaczego ty a nie inni ?

- mmorpg czy moba ?

Aplikacja zwykłego członka gildii lecz też ważnego :

- imię

- doświadczenie w mmo

- zainteresowania

- dlaczego chcesz dołączyć ?

Jak zbierze się odpowiednia ilość zgłoszeń bede informował oficjalnie o otwarciu danej sekcji.

Sekcja C9 aktywna > namiar ts3 > 31.6.70.185:5000

Adres ts3 alternatywny : 185.5.99.53. pokoj nr 8 ArmoredSaints.

Chcesz wiedzieć więcej ? Pisz śmiało pw lub gadu gadu.

Pozdrawiam Qeshua

Qeshua zrób jeszcze na 4 gre pt.War Thunder polecam i chętnie zostanę głównym adminem tej sekcji :D

mam doświadczenie

Napisz do mnie na gadu. Postaram sie odezwac jutro okolo 20.

Jesli nie wypali sekcja z DragonNestem to chetnie podmienie tytul na WThunder :)

Informuje ze powstala 4 sekcja i na razie ostatnia ( wiecej nie dam rady ogarnac ) do gry Final Fantasy XIV.

Liderem jest Znikam. Zainteresowanych prosze o pw. do mnie lub do lidera sekcji.

Na War Thundera bym się pisał :D

po co ? war thunder wymaga 2,5k golda na zrobienie gildii chyba ze o normalnym party mowisz

Po pierwsze nie podawaj ip ts3 tylko nazwę ponieważ znajdują się tutaj osoby które z lenistwa oraz chęci czegoś zniszczenia mogą zrobić atak na DoS chyba że masz wykupionego dedyka to nie masz czym się martwić. Po drugie czy planujesz otworzenie strony internetowej poświęconej tej grupie osób + forum??

MagarPL chodzi mi o party narazie potem o squadronie pomyślimy no i bd pewnie od qeshuy ts więc bd dobrze :D

Witam, wlasnie wrocilem z pracy.

Wiec tak, jesli na powaznie chcecie sekcje War Thunder to odezwijcie sie do mnie na gadu lub pw. Zalatwimy to.

@Pielgrzym

Wszytsko jest ok. Nie grozi nam zaden atak :)

Tak stronka i forum powstana jak poczuje ze wypali caly ten multigaming, nie bede nic stawial w ciemno.

Na razie ludzie sie deklaruja, a nie widac rezultatow wiec wole sie wstrzymac z bardziej oficjalnymi sprawami.

Witam Chcesz zostać liderem jakieś sekcji napisz do nas !!!!!!

Zmiana planow jesli chodzi o DragonNesta. Wybieramy wersje EU !

Powod ? Wieksze zainteresowanie ta wersja :)

Chcesz zostac liderem sekcji DN EU ? pisz pw.

ale czemu armored saints... moja ulubiona nazwa ;p

ArmoredSaints dumnie brzmi ^^

W C9 jestesmy juz troszke rozpoznawani wsrod bałkanskich graczy hehe

Widza PL flage i nazwe ArmoredSaints i wali tekstem : ..." MY Gosh, again polaczki... " " OMG Armored... " .

Świeże INFO :

Powstala sekcja do gry o samolotach czyli " War Thudner ".

Liderem sekcji bedzie Garbii.

Zapraszam zainteresowanych !

Garbii=Ja więc psizcie na pw :D

Chętnie pograłbym w DN EU pobrałem instalkę, zainstalowałem ale i tak kiedy włącze grę wyskakuje komunikat " unabled connect to log server " i nic nie mogę zrobić tylko wcisnąć ok.. wtedy gra się wyłącza.

Witam,

@GoodGrass

Byc moze byla przerwa techniczna, poczekaj i odpal znowu.

Wlasnie teraz odpalilem gre bez zadnego problemu :)

Hmm jesli dalej nie dziala to przeinstaluj i wylacz zapore sieciowa, antyvira i boty jesli uzywasz :P

Adres ts3 tymczasowy : 185.5.99.53. pokoj nr 8 ArmoredSaints. Zapraszam tutaj. Za Problemy przepraszam.

Witam, Jak tam sprawa Forge ?, dużo osób się zgłosiło ?

Siema, nie dalo by rady zrobic klanu w S.K.I.L.L aka special force 2 ? Swieza beta ;] z kumplami gramy pare dni, wiec warto by zagrac tym bardziej ze jest nowa.

Moj Szwedzki kolego ^^

Aktualnie zglosilo sie 6 osob lecz serwer ts3 nam padl i jest mala lipa.

Postawilem alternatywnego ts-a.

Powiem Ci tak, wiekszosci Forge sie nie podoba. Ludzie oczekiwali na wiecej dynamiki.

@UP. Cos ten Forge nie wypala, wiec jak masz okolo 5,6 osob do SKILL-a to napisz mi pw.

War Thunder arcade czy hb? Jak hb to bym się pisał

Zaciekawiło mnie Dragon Nest :D Jeśli pozwolisz jeszcze chwile się wstrzymam, jak mnie to zainteresuje to złożę podanie o "członka" :)