Jeśli sie znajdzie 5 ludzi wiek 25 + do gry Shards of War (bo widze że macie na ts3 kanał z tym tytułem) to chętnie ich poprowadze.
[Multigaming] Nattens Madrigal Gaming
To jakas moba tak?
W sumie tytuł (chodzi mi o tę mobę) ciekawie wygląda, ale znów to samo? Znów moba? I pewnie upadnie niedlugo, i nie zapowiada się z niej zapewne żadna topowa gierka. To jest minus dzisiejszych czasów. W grach rankingowych nistety liczy sie popularnosc, a nie to, żeby o 3 w nocy szukało mi 30 minut meczu, a potem w kolejnym - dobieralo te same osoby.
W sumie tytuł (chodzi mi o tę mobę) ciekawie wygląda, ale znów to samo? Znów moba? I pewnie upadnie niedlugo, i nie zapowiada się z niej zapewne żadna topowa gierka. To jest minus dzisiejszych czasów. W grach rankingowych nistety liczy sie popularnosc, a nie to, żeby o 3 w nocy szukało mi 30 minut meczu, a potem w kolejnym - dobieralo te same osoby.
Co Ty tam wiesz ...
Gra wyróżnia się znacznie większą dynamiką dzięki WSAD'owi ... są już turnieje i drabinki na ESL, a kto gra o 3 w nocy ? Gra swoją popularność zdobywa i ma się bardzo dobrze...
Jeśli sie znajdzie 5 ludzi wiek 25 + do gry Shards of War (bo widze że macie na ts3 kanał z tym tytułem) to chętnie ich poprowadze.
A skąd wiesz że chcieli by abyś ich prowadził?? Na ogól to lider sam sobie szuka ekipy a nie ekipa lidera
Za grałem 2 meczyki i gierka ciekawa. Faktycznie gra jest dynamiczna, dobra optymalizacja i ma małą wagę klienta. Ciekawe zróżnicowane postacie i te melee i te dystansowe. Przez chwilę czułem się jak bym grał w Alien Shootera. Misiek dobrze prawi. Najlepiej wejść do gamingu z własną grupą bo jak wiadomo ludzie mają różne gusta i nie każdemu może się spodobać taka moba. I tak teraz to luźne rozmowy na ten temat. Chcę zobaczyć jak ludzie zareagują na luźny gaming bez zobowiązań Zastanawiałem się nad nazwa gamingu. Przyszła mi na myśl tylko jedna nazwa jak "Luzacy" eng. "The Jockes". Prosta i prawdziwa nazwa odzwierciedlająca gaming w jednym słowie.
Co Ty tam wiesz ...Gra wyróżnia się znacznie większą dynamiką dzięki WSAD'owi ... są już turnieje i drabinki na ESL, a kto gra o 3 w nocy ? Gra swoją popularność zdobywa i ma się bardzo dobrze...
Wiele osób gra o 3 w nocy, które np. za dnia nie mają na to czasu. No, może nie konkretne OD 3, ale od 00:00 znam wiele takich osób, które ze względu na brak czasu za dnia, biorą się za granie nocą. Hm, ale ludzi nie brakuje?
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72837-the-jockes-gaming-czyli-luzno-i-bezstresowo/ - przenosiny do tego tematu. Nie bedziemy smrodzić w obcym temacie ^^
Chetnie pogram w shades of war z wami, dam temu tytulowi szanse za 1h koncze prace wiec bede w okolicach 16 online. Wiek 21 lat i ts3 jest. Jutro wolne od roboty wiec mozna ogarnac jakas nocke czy cus o ile osoby beda chetne. Do uslyszenia
mozna prosic o tsa na pw badz tutaj w temacie ? Dziekowa
W poniedziałek pracujemy, wiec nocka odpada. Po drugie gaming jest w wersji roboczej, więc jeszcze nie rozpoczął swojej działalności. Po 3 dopiero będziemy wybierać sekcje, wiec SoW będzie jednym z typów. Po 4 prosiłem aby kontynuuować wątek w nowym temacie mojego autorstwa. Po 5 przyjaciele czytacie chyba co chcecie przeczytać... Wiecej nie odpiszę w tym temacie.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72837-the-jockes-gaming-czyli-luzno-i-bezstresowo/ - zapraszam.
Proszę o usunięcie tematu
Rekrutacja do klanu mutligamingowego
Nattens Madrigal Gaming
Witam, chciałbym was wszystkich serdecznie zaprosić do nowopowstałego klanu multigamingowego - Nattens Madrigal Gaming.
Chcielibyśmy zebrać graczy różnych gier mmo, online, żeby każdy miał w naszym klanie kompanów do gry
Póki co zgłosili się gracze do następujących gier:
-Counter Strike: Global Offensive
-Freestyle 2 Street Basketball
-Dota 2
-Hearthstone
Wymagania rekrutacyjne:
-Posiadanie komunikatora głosowego Teamspeak 3,
-Co najmniej 14 lat,
-Poczucie humoru ,
-Odwiedzanie teamspeaka klanowego tak co najmniej z 3 razy w tygodniu, miło byłoby, gdyby więcej. Rozumiem, że wiele osób chodzi do szkoły, pracy, nie chcemy nikogo wyrzucać z takich powodów
Nie wymagamy żadnych wielkich umiejętności grania, ważna jest przyjemność czerpana z gry
Chętnych zapraszam do zgłaszania się w temacie lub w prywatnej wiadomości do mnie
Serdecznie zapraszam,
xMisi3g