[Multigaming] Nattens Madrigal Gaming

Jeśli sie znajdzie 5 ludzi wiek 25 + do gry Shards of War (bo widze że macie na ts3 kanał z tym tytułem) to chętnie ich poprowadze.

To jakas moba tak? :)

W sumie tytuł (chodzi mi o tę mobę) ciekawie wygląda, ale znów to samo? Znów moba? I pewnie upadnie niedlugo, i nie zapowiada się z niej zapewne żadna topowa gierka. To jest minus dzisiejszych czasów. W grach rankingowych nistety liczy sie popularnosc, a nie to, żeby o 3 w nocy szukało mi 30 minut meczu, a potem w kolejnym - dobieralo te same osoby.

W sumie tytuł (chodzi mi o tę mobę) ciekawie wygląda, ale znów to samo? Znów moba? I pewnie upadnie niedlugo, i nie zapowiada się z niej zapewne żadna topowa gierka. To jest minus dzisiejszych czasów. W grach rankingowych nistety liczy sie popularnosc, a nie to, żeby o 3 w nocy szukało mi 30 minut meczu, a potem w kolejnym - dobieralo te same osoby.

Co Ty tam wiesz ...

Gra wyróżnia się znacznie większą dynamiką dzięki WSAD'owi ... są już turnieje i drabinki na ESL, a kto gra o 3 w nocy ? Gra swoją popularność zdobywa i ma się bardzo dobrze...

Jeśli sie znajdzie 5 ludzi wiek 25 + do gry Shards of War (bo widze że macie na ts3 kanał z tym tytułem) to chętnie ich poprowadze.

A skąd wiesz że chcieli by abyś ich prowadził?? Na ogól to lider sam sobie szuka ekipy a nie ekipa lidera :P

Za grałem 2 meczyki i gierka ciekawa. Faktycznie gra jest dynamiczna, dobra optymalizacja i ma małą wagę klienta. Ciekawe zróżnicowane postacie i te melee i te dystansowe. Przez chwilę czułem się jak bym grał w Alien Shootera. Misiek dobrze prawi. Najlepiej wejść do gamingu z własną grupą bo jak wiadomo ludzie mają różne gusta i nie każdemu może się spodobać taka moba. I tak teraz to luźne rozmowy na ten temat. Chcę zobaczyć jak ludzie zareagują na luźny gaming bez zobowiązań :) Zastanawiałem się nad nazwa gamingu. Przyszła mi na myśl tylko jedna nazwa jak "Luzacy" eng. "The Jockes". Prosta i prawdziwa nazwa odzwierciedlająca gaming w jednym słowie.

Co Ty tam wiesz ...Gra wyróżnia się znacznie większą dynamiką dzięki WSAD'owi ... są już turnieje i drabinki na ESL, a kto gra o 3 w nocy ? Gra swoją popularność zdobywa i ma się bardzo dobrze...

Wiele osób gra o 3 w nocy, które np. za dnia nie mają na to czasu. No, może nie konkretne OD 3, ale od 00:00 znam wiele takich osób, które ze względu na brak czasu za dnia, biorą się za granie nocą. Hm, ale ludzi nie brakuje?

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72837-the-jockes-gaming-czyli-luzno-i-bezstresowo/ - przenosiny do tego tematu. Nie bedziemy smrodzić w obcym temacie ^^

Chetnie pogram w shades of war z wami, dam temu tytulowi szanse :) za 1h koncze prace wiec bede w okolicach 16 online. Wiek 21 lat i ts3 jest. Jutro wolne od roboty wiec mozna ogarnac jakas nocke czy cus o ile osoby beda chetne. Do uslyszenia :)

mozna prosic o tsa na pw badz tutaj w temacie ? Dziekowa

W poniedziałek pracujemy, wiec nocka odpada. Po drugie gaming jest w wersji roboczej, więc jeszcze nie rozpoczął swojej działalności. Po 3 dopiero będziemy wybierać sekcje, wiec SoW będzie jednym z typów. Po 4 prosiłem aby kontynuuować wątek w nowym temacie mojego autorstwa. Po 5 przyjaciele czytacie chyba co chcecie przeczytać... Wiecej nie odpiszę w tym temacie.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72837-the-jockes-gaming-czyli-luzno-i-bezstresowo/ - zapraszam.

Proszę o usunięcie tematu ;)

Rekrutacja do klanu mutligamingowego

Nattens Madrigal Gaming

Witam, chciałbym was wszystkich serdecznie zaprosić do nowopowstałego klanu multigamingowego - Nattens Madrigal Gaming.

Chcielibyśmy zebrać graczy różnych gier mmo, online, żeby każdy miał w naszym klanie kompanów do gry ;)

Póki co zgłosili się gracze do następujących gier:

-Counter Strike: Global Offensive

-Freestyle 2 Street Basketball

-Dota 2

-Hearthstone

Wymagania rekrutacyjne:

-Posiadanie komunikatora głosowego Teamspeak 3,

-Co najmniej 14 lat,

-Poczucie humoru ;),

-Odwiedzanie teamspeaka klanowego tak co najmniej z 3 razy w tygodniu, miło byłoby, gdyby więcej. Rozumiem, że wiele osób chodzi do szkoły, pracy, nie chcemy nikogo wyrzucać z takich powodów ;)

Nie wymagamy żadnych wielkich umiejętności grania, ważna jest przyjemność czerpana z gry ;)

Chętnych zapraszam do zgłaszania się w temacie lub w prywatnej wiadomości do mnie ;)

Serdecznie zapraszam,

xMisi3g