MultiGaming nowego wymiaru?

Już mnie zacheciles <3

I na pewno nie tylko mnie :] Rift na bank zbierze spora grupę nie tylko fanów bo i takich zielonych jak ja jeśli chodzi o ten tytuł. Wczoraj miałem pierwsza styczność z riftem i ogrom klas postaci sprawił ze znowu zaczynam wierzyć w gry mmorpg :] trzeba nam więcej takich tytulow:-]

Z chęcią bym do was dołączył , co do gier dla mnie nie ma to większego znaczenia. Przecież jak ma się ogarniętą ekipę to w wszystko się przyjemnie gra ;) .

TeamSpeak jest podany w pierwszym poście.

Pozdrawiam.

Jest akcja, wybieramy nazwę. Maksymalnie dwa człony. Angielski język.

Nie ma zawierać w sobie Games, Gaming itp. Coś nowego, co stworzy markę.

Propozycje tylko na priv!

Czekamy na wszystkich tych chętnych na TeamSpeak'u!

IP: 31.6.70.17

Pozdrawiam.

http://makemore.hekko.pl/forum/

To jest robocza nazwa, hosting jest już zamówiony właśnie w firmie hekko.pl, pakiet bez problemu wystarczy.

Na forum jest tylko jeden dział, jeżeli macie pytania / pomysły / propozycje to pisać tam proszę również.

Zapraszam do rejestracji, konta z forum są zintegrowane z tymi z bloga.

Wszystko dopiero rusza, chciałem, byście mieli po prostu dostęp już do forum.

Później zmieni się tylko adres.

Chętnie bym dołączył do tego ,,projektu". Można grać przyjemnie prawie w każdą grę tylko trzeba do tego towarzystwa.

Być może dziś wejdę do was na ts3 jak znakde czas. pomyslcie tez o innych grach jak DragonProphet bo to tez konkret.

Forum już jest w miarę działające, oczywiście jeszcze logo i inne grafiki, lecz to po ustaleniu nazwy.

Powstał specjalny dział, gdzie można wybierać która gra będzie jako kolejna.

( Forum w stanie beta, dlatego jest możliwość, że coś nie działa jak trzeba. Hosting już jest, trzeba dobrać domenę, oczywiście po wymyśleniu nazwy )

Szukamy chętne osoby do prowadzenia dywizji w League of Legends > Nordic/West , Counter Strike 1.6, Guild Wars 2 !

Witam, jestem chętny do prowadzenia dywizji w League of Legends. Z LoL'em mam już 3 letnie doświadczenie które sądzę jest wystarczające aby poprowadzić dywizje do wielu zwycięstw. Obecnie gram na nowym koncie, stare zostało sprzedane z przyczyn prywatnych. Posiadam także GW2, jednak aby coś osiągnąć w tej grze musiałbym kupić nowy sprzęt. Po więcej informacji o mnie pisać na priv czy w temacie. Pozdrawiam!

"nowy wymiar rozrywki online", "Przede wszystkim stawiamy na innowacje oraz niespełnione dotychczas przez nikogo pomysły."

Nowy? Innowacja? Sorry, ale to przecież najzwyklejsza w świecie multigamingowa gildia. Czym to ma się różnić od np. Twierdzy?

PS: Chodzi o to -> http://twierdza.org.pl

Haters Gonna Hate

Argumentum ad personam. Zadałem pytanie.

Witam, chciałbym przedstawić swój pomysł założenia MultiGamingu, który będzie prezentować nowy wymiar rozgrywki. Wszelkie zasady oraz projekty będziemy tworzyć we własnym zakresie, dlatego nigdzie indziej nie spotkasz takich pomysłów.

O co w skrócie chodzi:

Wiele gier wychodzi oraz w każdej z nich znajduje się spora entuzjastycznych graczy chętnych do wspólnej gry. Zawsze tutaj na forum powstają tematy typu poszukiwania grupy do gry lub tworzenia Gildii. Czemu nie połączyć wszystkiego w sprawnie działającą organizację? Wymaga to na starcie sporo pracy i zaangażowania, zwłaszcza ze strony założycieli, jednak owocuje bardzo fajną, sporą społecznością.

W tej grupce moglibyśmy już wewnątrz na serwerze Teamspeak dogadywać się co do nowych grup lub wspólnej gry w coraz to inne nowości. Oczywiście przewiduję także stworzenie stałych grup właśnie w wybranych tytułach, które nastawione będą na rywalizację w różnego typu turniejach.

Żeby wszystko miało ręce i nogi bedzie specjalny system, gdzie każdy określi , w którą grę będzie z nami chciał grać jako główną. Osoba ta będzie mogła przynależeć do dwóch grup jednocześnie, z tym, że druga będzie typu 4FUN, nie turniejowa. Kompanów do nowych gier przy takim systemie nie zabraknie, a też nie zapomnimy o genezie z jaką założyliśmy MulgiGaming, czyli miejsce dobrej zabawy dla graczy jak i możliwości wykazania się ambitnych, chcących coś osiągnąć. Oczywiście poza grupami (w których będą osobne regulaminy i zasady) będzie można swobodnie przemieszczać się po kanałach Teamspak i grać z resztą ekipy.

To tylko pomysł, proszę nie traktować tego jako reklamy. Oczywiśnie jeżeli projekt się rozwinie nie zabraknie konkursów, koszulek i innego typu społecznościowych ciekawostek. Blog + Forum na domenie.pl podstwą. Również serwer Teamspeak3.

Proszę zgłaszać się jeżeli jesteś chętny do uczestniczenia lub jeżeli chciałbyś wspomóc projekt i zostać jednnym z oficerów. Dodatkowo sponsorzy (serwer Teamspeak) itp. z chęcią będa mile widziani. Na początek nie mogę sporej ilości wyświetleń reklamy, lecz gdy projekt się rozwinie - owszem.

Jedyny wymóg co do oficerów to 17+ lat.

AKTUALIZACJA:

Link do wstępu:

https://docs.google....dit?usp=sharing

( Forum w stanie beta, dlatego jest możliwość, że coś nie działa jak trzeba. Hosting już jest, trzeba dobrać domenę, oczywiście po wymyśleniu nazwy )

Teamspeak3: 31.6.70.17

( Dzięki uprzejmości użytkownika Orzecho )

Trzy pierwsze gry:

League of Legends, Guild Wars 2, Counter Strike 1.6,