Multigildia FENIX POLSKA

Witam,

chciałbym serdecznie zaprosić do wstąpienia w polską społeczność graczy gier gatunku Massive Multiplayer Online. Multigildia FENIX POLSKA jest zrzeszeniem ogromnej ilości gildii i ich graczy. Dysponujemy serwerami do komunikacji głosowej, masowym przekazem informacji przez witrynę typu socjum.

Do wspólnej gry zapraszamy LIDERÓW i CZŁONKÓW GILDII i GRACZY WOLNYCH.

Pozdrawiam

Sankess

WITRYNA FENIX POLSKA

Witryna została poprawiona po kilku sugestiach :) ZAPRASZAMY !!

GG kontaktowe 4136117

Mail: dafudo@gmail.com

Zaciekawilo mnie info , ale po wejsciu na strone , odrazu mowie NIE :), jesli juz chcesz reklamowac swoj multigaming , zrob chociaz "powazna" strone , a nie szablonik i do tego praktycznie poza "nagłowkiem" nic nie zostalo zmienione ( taka "strone" na szablonie robiles 5 min?) ... zamiast zaciekawic odrzuca. Sam posylasz sobie gwozdz do trumny taka "marna" reklama.

Zaciekawilo mnie info , ale po wejsciu na strone , odrazu mowie NIE , jesli juz chcesz reklamowac swoj multigaming , zrob chociaz "powazna" strone , a nie szablonik i do tego praktycznie poza "nagłowkiem" nic nie zostalo zmienione ( taka "strone" na szablonie robiles 5 min?) ... zamiast zaciekawic odrzuca. Sam posylasz sobie gwozdz do trumny taka "marna" reklama.

Wiesz :) nie jesteśmy serwisem budżetowym :) nasza witryna jest umiejscowiony na polskim serwisie socjum.pl. Jeżeli "oceniasz książkę po okładce" myślę że nigdy nie przeczytałbyś pięknych powieści :)

Pozdrawiam serdecznie :)

W koncu liczy sie pierwsze wrazenie , a w tym przypadku rzuca sie amatorszczyzna , skoro nie masz czasu zrobic porzadnej strony ( lub nawet jesli nie potrafisz jej zrobic to chociaz zmodyfikowac szablon a ty uzywasz go praktycznie bez zmian poza logiem) , jest zrobione na zasadzie byle jak byle dzialalo no to chyba samo mowi za siebie? Multigaming tez bedzie prowadzony "byle jak byle by dzialalo" Jesli mial bym wybrac miedzy Gamingiem ktory zrobil wlasna strona a nawet byla by brzydsza od waszej z socjumm to napewno dolaczyl bym do tego drugiego. Dlaczego poniewaz widac ze poswiecili chociaz troche czasu a twoja "praca" polegala tylko na wpisaniu liter w szablon ... Chyba nie zdajesz sobie sprawy czym jest prowadzenie takigo multigamingu ... to jest zarzadzanie LUDZMI

T4l4r tylko, że mylisz pojęcia. Nawijasz o multigamingu, a tu mamy do czynienia z hobbistyczną gildia, która chce działać na kilku projektach, coś na zasadzie chociażby Twierdzy.

T4l4r tylko, że mylisz pojęcia. Nawijasz o multigamingu, a tu mamy do czynienia z hobbistyczną gildia, która chce działać na kilku projektach, coś na zasadzie chociażby Twierdzy.

Dokładnie jesteśmy hobbystyczną gildą, która ma na celu dobrze się "bawić" podczas gry. Moim zadaniem jest reklama Gildii i zapraszanie nowych chętnych osób. Nasza liczebność na obecną chwilę przekracza 50 osób. Lecz nikt z członków nie narzeka na panującą u nas atmosferę. Wkrótce na witrynie zostanie zmieniona szata graficzna lub logo, specjalnie dla wyżej wypowiadającego się pana.

Dla wiadomości, jestem amatorskim informatykiem który potrafi sam stworzyć stronę internetową za pomocą języków HTML, PHP ze wstawkami Flasha i Javy. Natomiast stworzenie od podstaw całego silnika społecznościowego, nie jest takie łatwe, więc postanowiliśmy użyć gotowego silnika.

Pozdrawiam serdecznie i wciąż zachęcam do odwiedzin :)

Witam!

Z chęcią dołączyłbym właśnie do społeczności tego typu, jednak nie znalazłem na stronie żadnej możliwości dopisania się do Was. Dlatego chciałem się zapytać, czy ktoś mógłby napisać mi w prywatnej wiadomości tutaj na forum jak można się skontaktować. Pozdrawiam

@spectrrumx

Nie mogę znieść jak ty zaśmiecasz to forum... Nie zakładaj 3 tematów o tym samym! Raz wystarczy a jak nikt tam nie zagląda to nie jest powód żeby znów zakładać nowy bezsensu... Widać jak na siłę próbujesz reklamować swoją "stronkę" chyba mogę to tak nazwać...

Witam!Z chęcią dołączyłbym właśnie do społeczności tego typu, jednak nie znalazłem na stronie żadnej możliwości dopisania się do Was. Dlatego chciałem się zapytać, czy ktoś mógłby napisać mi w prywatnej wiadomości tutaj na forum jak można się skontaktować. Pozdrawiam

Jeżeli chcesz do nas dołączyć wystarczy że zarejestrujesz się na witrynie :) oraz będziesz uczęszczał w życiu społecznym na komunikatorze (jak się połączyć w zakładce komunikator) :)

@spectrrumxNie mogę znieść jak ty zaśmiecasz to forum... Nie zakładaj 3 tematów o tym samym! Raz wystarczy a jak nikt tam nie zagląda to nie jest powód żeby znów zakładać nowy bezsensu... Widać jak na siłę próbujesz reklamować swoją "stronkę" chyba mogę to tak nazwać...

Owszem ale jakbyś zauważył to każdy temat różni się od siebie. W innym temacie nie tylko promuje swoja witrynę ale również opisuje działanie rożnych serwisów i społeczności podobnej do mojej. Podaję odnośniki do "konkurencji", więc jeżeli moderator lub administrator uzna to za zaśmiecanie, otrzymam stosowne upomnienie a temat poleci do kosza.

Pozdrawiam serdecznie.

Eloszeczka, sam gram z Fenixami już długi czas, osobistościowo polecam ponieważ zawsze miła atmosferka i ludzie ogarnięci grają.

@spectrrumx Nie mogę znieść jak ty zaśmiecasz to forum... Nie zakładaj 3 tematów o tym samym! Raz wystarczy a jak nikt tam nie zagląda to nie jest powód żeby znów zakładać nowy bezsensu... Widać jak na siłę próbujesz reklamować swoją "stronkę" chyba mogę to tak nazwać...

Przepraszam , że jeszcze piszę jeszcze jednego posta ale, dlaczego nazywasz to "stronką"? Może podzielisz się tą zaiste ciekawą informacją?

czemu srona nie dziala raidcall zreszta tez

Witam,

chciałbym serdecznie zaprosić do wstąpienia w polską społeczność graczy gier gatunku Massive Multiplayer Online. Multigildia FENIX POLSKA jest zrzeszeniem ogromnej ilości gildii i ich graczy. Dysponujemy serwerami do komunikacji głosowej, masowym przekazem informacji przez witrynę typu socjum.

Do wspólnej gry zapraszamy LIDERÓW i CZŁONKÓW GILDII i GRACZY WOLNYCH.

Pozdrawiam

Sankess

WITRYNA FENIX POLSKA

Witryna została poprawiona po kilku sugestiach :) ZAPRASZAMY !!

GG kontaktowe 4136117

Mail: dafudo@gmail.com