No to jest śmieszne, Qeshua aka Maciek1989 swobodnie udziela się na forum, każdy wie o tym że to on. Administracja nic nie robi a dowody na mulitkonto są bardzo proste i aż dziw że żaden mod tego nie sprawdził zamiast pisać "to już się nudne robi" można zajrzeć na stare posty Qeshuy i dostrzec tam można że podaje tam taki sam numer gg jaki ma podany na Maćku. Przypadek? Nie sondze.
W dodatku ostatni multigaming(xD) który założył nikomu nie śmierdzi? A jeżeli chodzi o ten nowy multigaming to w temacie napisałem posta o treści "Powodzenia życzę, mam nadzieję że nie upadnie tak szybko jak... nie ważne.". Więc jeżeli Maciek to nie Qeshua to nie powinno to nikogo obrazić, dostałem warna+ban 1 dzień. Ban mówi że dostałem warna za spam, ale to nie był spam, offtop to też to nie był. Napisałem na temat, nawet życzyłem powodzenia ale Maćkowi pewnie już coś odbiło od tych gierek. Więc proszę Lemana o zdjęcia warna. Co do multikont jeszcze, to podobno vanziom i jego ziomale mają znowu konta na forum, Karthas dostał unbana i zmienił nick, odpokutowali to jakoś czy co?
A co do bana to mając go nie można nic zrobić, tak się składa że pisałem z Pingwinem, a nawet nie mogłem do skrzynki zajrzeć, w ogóle nie mogłem nigdzie na forum zajrzeć, nawet nie mogłem skontaktować się z administratorem bo uwaga uwaga, "Nie masz praw żeby przeglądać to forum". Imo ban powinien być na pisanie, lajkowanie i takie tam.
Multikonta tolerowane?
Permy za multi lecą cały czas. Pierwszy raz widze nick Qeshua, ale mniejsza z tym. Dostaje się na swoje pierwsze konto bana na jakiś czas, a na wszystkie inne multikonta lecą permy, przynajmniej tak mi sie wydaje.
Jak masz podejrzenie że ktoś ma multi, to napisz po prostu PM do admina z dwoma nickami, które twoim zdaniem są jednym userem i tyle, tylko nie zaśmiecaj mu skrzynki trash reportami.
Maciek zbanowany, tyle dowodów wystarczy i jeżeli się mylę - choć w tym wypadku nie sądzę - to biorę to na siebie. Co do samego przypadku to tak późna reakcja wynika z tego, że osób zbanowanych sprzed mojej moderatorskiej kadencji nie znam, więc i trudno mi ocenić kto jest kim, kto wraca, kto jest multiacc, itd. Dziękuję za podanie rzeczowych dowodów, których brakowało nieco w poprzednich zgłoszeniach tej sprawy.
Warn przyznany przez Lemana wynika prawdopodobnie z tego, że autor tematu zastrzegł sobie chęć nadsyłania pytań tylko i wyłącznie na PW, chociaż z drugiej strony to trochę idiotyczna praktyka, bo równie dobrze mógłbym napisać temat o czymkolwiek i dopisać "nie toleruję odpowiedzi i wszystkie będą zgłaszane". Ale nie o to chodzi na forum dyskusyjnym i jeżeli ktoś chce mieć galerię dla gildii, to powinien poprosić o zamknięcie tematu tuż po jego otwarciu.
Niemniej jednak, punkt nie przyznany przeze mnie, więc i ja go zdejmować nie będę. Poczekaj na reakcję Lemana, a jeżeli takiej nie będzie, to spróbuję to popchnąć wyżej, bo według mnie punkt w tamtym wypadku się nie należał. Co najwyżej usunięcie posta wedle życzenia autora tematu.
#edit,
aaa, no i ostatnia sprawa - mail kontaktowy dla chcących się odwołać od bana osób powstanie już niedługo. Wejdzie w życie prawdopodobnie wraz ze zmianami do regulaminu.
No to jest śmieszne, Qeshua aka Maciek1989 swobodnie udziela się na forum, każdy wie o tym że to on. Administracja nic nie robi a dowody na mulitkonto są bardzo proste i aż dziw że żaden mod tego nie sprawdził zamiast pisać "to już się nudne robi" można zajrzeć na stare posty Qeshuy i dostrzec tam można że podaje tam taki sam numer gg jaki ma podany na Maćku. Przypadek? Nie sondze. W dodatku ostatni multigaming(xD) który założył nikomu nie śmierdzi? A jeżeli chodzi o ten nowy multigaming to w temacie napisałem posta o treści "Powodzenia życzę, mam nadzieję że nie upadnie tak szybko jak... nie ważne.". Więc jeżeli Maciek to nie Qeshua to nie powinno to nikogo obrazić, dostałem warna+ban 1 dzień. Ban mówi że dostałem warna za spam, ale to nie był spam, offtop to też to nie był. Napisałem na temat, nawet życzyłem powodzenia ale Maćkowi pewnie już coś odbiło od tych gierek. Więc proszę Lemana o zdjęcia warna. Co do multikont jeszcze, to podobno vanziom i jego ziomale mają znowu konta na forum, Karthas dostał unbana i zmienił nick, odpokutowali to jakoś czy co?A co do bana to mając go nie można nic zrobić, tak się składa że pisałem z Pingwinem, a nawet nie mogłem do skrzynki zajrzeć, w ogóle nie mogłem nigdzie na forum zajrzeć, nawet nie mogłem skontaktować się z administratorem bo uwaga uwaga, "Nie masz praw żeby przeglądać to forum". Imo ban powinien być na pisanie, lajkowanie i takie tam.
Widocznie dostaleś bana bo zasłużyłeś. Tyle w temacie. Ciekawe te forum.
Znowu jakiś multi acc? Nie wydaje mi się, żeby ktoś z 2 postami wiedział, za co tu się dostaje warny.
Forum dyskusyjne, to nie jest tablica ogłoszeń i kółko wzajemnej adoracji. Jak będę miał ochotę, to sobie o "ekipie" podyskutuję i autor tematu nie ma nic do powiedzenia na ten temat.
Znowu jakiś multi acc? Nie wydaje mi się, żeby ktoś z 2 postami wiedział, za co tu się dostaje warny. Forum dyskusyjne, to nie jest tablica ogłoszeń i kółko wzajemnej adoracji. Jak będę miał ochotę, to sobie o "ekipie" podyskutuję i autor tematu nie ma nic do powiedzenia na ten temat.
Przecież to takie oczywiste. Maciek coraz słabiej.
Tez dostalem za takie cos warna i do tego bana na dzien!
No to jest śmieszne, Qeshua aka Maciek1989 swobodnie udziela się na forum, każdy wie o tym że to on. Administracja nic nie robi a dowody na mulitkonto są bardzo proste i aż dziw że żaden mod tego nie sprawdził zamiast pisać "to już się nudne robi" można zajrzeć na stare posty Qeshuy i dostrzec tam można że podaje tam taki sam numer gg jaki ma podany na Maćku. Przypadek? Nie sondze.
W dodatku ostatni multigaming(xD) który założył nikomu nie śmierdzi? A jeżeli chodzi o ten nowy multigaming to w temacie napisałem posta o treści "Powodzenia życzę, mam nadzieję że nie upadnie tak szybko jak... nie ważne.". Więc jeżeli Maciek to nie Qeshua to nie powinno to nikogo obrazić, dostałem warna+ban 1 dzień. Ban mówi że dostałem warna za spam, ale to nie był spam, offtop to też to nie był. Napisałem na temat, nawet życzyłem powodzenia ale Maćkowi pewnie już coś odbiło od tych gierek. Więc proszę Lemana o zdjęcia warna. Co do multikont jeszcze, to podobno vanziom i jego ziomale mają znowu konta na forum, Karthas dostał unbana i zmienił nick, odpokutowali to jakoś czy co?
A co do bana to mając go nie można nic zrobić, tak się składa że pisałem z Pingwinem, a nawet nie mogłem do skrzynki zajrzeć, w ogóle nie mogłem nigdzie na forum zajrzeć, nawet nie mogłem skontaktować się z administratorem bo uwaga uwaga, "Nie masz praw żeby przeglądać to forum". Imo ban powinien być na pisanie, lajkowanie i takie tam.