MultiPhone PAP3350 Dwie białe kreski na ekranie o.0

Telefon kupowany 2tyg temu a to 2 związany z nim problem ;O.Mam takie 2 białe kreski na ekranie, jeszcze kilka dni temu była tylko jedna.

Zdjęcia wychodzą normalnie, bez tych kresek.Jak się tych krech pozbyć??

możliwe że wylał się ekran albo go coś dociska lub ew. pobrałeś jakiś motyw z tymi kreskami

tak to jest jak sie kupuje gowno za gowniane pieniadze, masz nauczke na drugi raz - lepiej dozbierac i kupic cos gorszego, ale pewnego niz to co kupiles teraz.

tak to jest jak sie kupuje gowno za gowniane pieniadze, masz nauczke na drugi raz - lepiej dozbierac i kupic cos gorszego, ale pewnego niz to co kupiles teraz.

offtop, mam prawo kupować to na co mam ochotę, a tobie nic do tego. Idź sobie lepiej graj w sratata :)

możliwe że wylał się ekran albo go coś dociska lub ew. pobrałeś jakiś motyw z tymi kreskami

Nie pobierałem na niego nic, a żeby się wylały tylko kreski i to w białym kolorze? Powątpiewam.

Może uszkodziłeś matrycę w telefonie. Jeśli nie padło z twojej winy masz prawo oddać go na gwarancję, ewentualnie jeśli nie minęło 2 tygodnie zwrócić go nie podając przyczyny.

Telefon kupowany 2tyg temu a to 2 związany z nim problem ;O.Mam takie 2 białe kreski na ekranie, jeszcze kilka dni temu była tylko jedna.

Zdjęcia wychodzą normalnie, bez tych kresek.Jak się tych krech pozbyć??