MultiPlayer Który Lepszy?

Mam pytanie. W marcu wychodzą dwie gry Assassin's Creed Brotherhood i Crysis 2. Każda ma tryb Multiplayer , wiec pytanie która kupić. Prosze o swoje opinie i porady.

z Góry Dziekuje.

ps. Jeśli w najbliższym czasie wychodzi jakaś gra z dobrym multi to prosze pisać. Prosze o komentarz do swojego głosu.

Crysis,a Assassin's to chyba nie podobne gry. ;] Ja na twoim miejscu wybrałbym Crysisa.

Jak mamy to oceniać jeżeli nikt w to nie zagrał? Bo o ile mi wiadomo tych gier jeszcze nie ma. Strzelać w ciemno?

Wiem że nie podobne ale maja multi assasin wydaje mi się że ma nudne multi ale crysis podobno nic ciekawego zwykle strzelanie i mało zróżnicowana gra. Tak jak kto uważa z recenzji lub crysis ma już demo multi. CO zdaniem każdego będzie ciekawsze.

Według mnie AC ponieważ jest to coś nowego. A multi w crysisie jest badziewne. Jak chcesz dobre multi FPS to COD4, MW2, BO, MoH, BC2.

Raczej zdecyduje się na Assasin lecz proszę o dalsze propozycje.

Raczej zdecyduje się na Assasin lecz proszę o dalsze propozycje.

Multi w asasynie jest ciekawe, innowacyjne, ale po paru dniach się naprawdę nudzi bo jest bardzo monotonne.

Ogrywałem bete multi Crysisa 2 na Xboxie, i mimo tego ze była tylko jedna mapa to na liczniku nabiłem ponad 40 godzin grania,

jest nawet fajne, a zdecydowanie lepsze od AC:B

Mam battlefield BC2 (oraz Vitnam)Cod 4 Cod MW2 Cod BO i wydaje mi sie że Crysis 2 nie może mnie niczym zaskoczyć. Dużo osób uważa że lepsze są części Coda niż crysis 2. Nie mam gier typu Assasin multiplayer wiec chyba jednak zdecyduje się na niego.

Prędzej Cię Crysis 2 zaskoczy niż Assassin. Pojarasz się kilka dni a potem nie będzie Ci się go chciało włączyć. Po jakimś czasie jest strasznie nudny. W crysisie więcej sobie postrzelasz a w demie pokazano mało część MP.

To zależny od targetu :)

Jak chcesz se pozabijac ludzikow w sposob bardziej tradycyjny to AC moze sie okazac dobrym trafem. W Crysis dochodzi nanoskafander ktory daje sporo radochy :).

Ja osobiscie szykuje sie na obie gry ;]

Ten nanoskafander to lipa. Idzie a tu ktoś ci włączy armor i bijesz i bijesz natomiast chowania podobno ludze nadużywają :) Oczywiście to moje zdanie. Znowu Assasin może się znudzić szybko bo tylko szukanie chowanie i tak na okrągło. XD Mam wielki dylemat.

To nie wybieraj żadnej. Crysis 2 da Ci wiele więcej pozytywnych bądź negatywnych emocji.

Ten nanoskafander to lipa. Idzie a tu ktoś ci włączy armor i bijesz i bijesz natomiast chowania podobno ludze nadużywają Oczywiście to moje zdanie. Znowu Assasin może się znudzić szybko bo tylko szukanie chowanie i tak na okrągło. XD Mam wielki dylemat.

Wiem ze maja byc jakies DLC do AC... moze tez beda nowe tryby ;)... Fajna by bylo pograc w trybie COOP :D

Jak sama nazwa wskazuje nanoskafander powoduje rozne rzeczy. :) do tego idzie sie przyzwyczaisc. A jak grasz w CoD4 i nagle cobra ci jedzie z dzialka.. Albo w MW2 i ktos dosiada sie AC130. Czy w BC2 sniper ci zawali HeadShota z 200m :).

Wszystko to kwetia gustow.

ALBO kup se bulletstorma... ponoc grywalny MP. A jak chcesz naprawde grubas fun to Left 4 Dead 2 :)

Bulletstorm na singlu gra jest po jakimś czasie nudna. L4D2 to gra z systemem Coop a taki mnie nie interesuje.

Odświerzam !!

warn_ico.png
A ja warnuje.-Dzz'

Raczej odświeŻam.

Powiedzieliśmy Ci w miarę dużo o grze jakie chcesz wybrać. Każdy napisał swoje poglądy na temat tej gry. Do ciebie należy szansa jaką grę masz wybrać jeśli nie możesz się zdecydować polecam filmiki i recenzję na temat tych gier.

Dostałeś ponad 40 głosów w ankiecie i kilka rad. Po za tym masz wiele gameplay(ów) i recenzji na temat tych gier. Decyzja przecież i tak należy do Ciebie. Myślę ,że nie ma sensu dalej ciągnąć temat. Widzę ,że Sarsh dyskutujesz teraz o innych grach.

Ja ci polece tez Assasina grałem na konsoli w multi i jest genialne , a crysis 2 jak grałem w betę nie był żadnym przełomem dostań przy BC 2.

Wielkie Dzięki za Pomoc. Temat do Zamknięcia.

Mam pytanie. W marcu wychodzą dwie gry Assassin's Creed Brotherhood i Crysis 2. Każda ma tryb Multiplayer , wiec pytanie która kupić. Prosze o swoje opinie i porady.

z Góry Dziekuje.

ps. Jeśli w najbliższym czasie wychodzi jakaś gra z dobrym multi to prosze pisać. Prosze o komentarz do swojego głosu.