Cześć mam dylemat, mianowicie moja dziewczyna zajarała się na zespół muse. I nie możemy znaleźć nigdzie trzech kawałków, które są wyjątkowo rare'owe.
-Turn to stone
-America
-Backdoor
Czy ktoś wie gdzie mógłbym je kupić/ściągnąć/dostać/ukraść?
Cześć mam dylemat, mianowicie moja dziewczyna zajarała się na zespół muse. I nie możemy znaleźć nigdzie trzech kawałków, które są wyjątkowo rare'owe.
-Turn to stone
-America
-Backdoor
Naprawdę rare nigdzie nie mogę ich znaleźć.Może jak masz linka na youtube to kopiujesz i w wklejasz tu http://downtube.eu/
Albo na www.zrzuta.eu tylko musisz mieć link z youtuba bądź z wrzuty.
Wiem. Torrenty tylko .
Albo na www.zrzuta.eu tylko musisz mieć link z youtuba bądź z wrzuty.
No to naprawdę Rare kawałek , bo chyba MUSE sam o nim nie wie , gdyż takiego kawałka (Oficjalnie) to nie napisali . Może się tobie coś pomyliło , America to Rammsteina , a "Turn to stone" to kawałek ELO . Co do trzeciegoe nie wiem .
No to naprawdę Rare kawałek , bo chyba MUSE sam o nim nie wie , gdyż takiego kawałka (Oficjalnie) to nie napisali . Może się tobie coś pomyliło , America to Rammsteina , a "Turn to stone" to kawałek ELO . Co do trzeciegoe nie wiem .
Są na stronie wiki o muse'ie. I były na koncertach, ale z tego co widzę to tylko na nich.
-Turn to stone
-America
-Backdoor