Muzułmańskie patrole w Londynie

Na szczęście Anglicy w Londynie spieli dupska i już mają całkiem niezłą radykalną bojówkę,która również ma swoje patrole :P

Jestem osobą tolerancyjną ale w islamistach a zwłaszcza radykałach spostrzegam zagrożenie dla całej europy niestety nikt nic z tym nie zrobi do momentu aż dojdzie do jakiegoś linczu bo to nie poprawne politycznie.Kruszyn fajny masz avatar i po nim spodziewałbym sie czegos innego ...ale to juz inna historia i inna bajka pewnie, kiedys katolicy wyruszali z takim zapalem jak niektorzy radykalni muzulmanie obecnie na wyprawy krzyżowe - po co i dla kogo one byly to tez juz inna bajka ,co do muzułmanów ,co mi mówił szwagier to jest tak jak z atakiem na wtc -zrobilo to paru ludzi a cierpia miliony,ci radykalni islamisci to max 5-10 % -blizej 5 raczej calej populacjii ale tylko o nich sie mowi tylko slyszy sie o zamachach itd - to jest medialne i sie spzredaje a masy wychowane na popkulturze lapią to i zrą jak swierze buleczki ..

Co z tego, że 10 % szaleje? To tak jak z kościołem katolickim. Jakby wyplenili pedofilii zamiast ich chronić i nic nie robić to by nie mieli famy jaką mają. Jakby islamisci walczyli z tymi radykałami to by było inaczej. Ale oni nie walczą. Więc niech cierpią. Polakom też 10% robi złą opinie. Ale tak jest na swiecie.

temat jest o radykalnych islamistach ale problem jest ogólny. Imigranci z krajów mniej rozwiniętych, skkrajnie róznych religijnie i kulturowo się nie asymilują. Kropka.

A ten brak asymilacji prowadzi nie tylko do tego, że panstwo traci kase z zasiłków ale także to, że tacy ludzie zostają, mnożą się, nie asymilują, nie kształcą, nie uczą języka, a to prowadzi do powstawania grup przestępczych, żebrania, przestępczośći, napadów.

Imigranci także ci z polski powinni byc trzymani na krótkiej smyczy. Wielu naszych rodaków tam to szemrane typki które w polsce byli kibolami, po wyrokach(tacy w holandii nam zrobili wjazd na pokoj, 4 lata w pierdlu siedział), scigani za coś, z długami, bezmózgi.

Ja jak wyjade za granice kiedys to bede tam pracował jak sie da i z daleka od polaków, i innych imigrantów. Żeby coś osiągnąć skoro daje mi kraj inny szanse, a nie praca chlanie spanie.

@up.

Nie rozumiem po co piszesz w ogóle Polskie znaki, skoro w połowie tekstu raz jest znak, raz nie ma O_o. I tak masz racje niestety: Przyjedzie taki cygan do Polski, jedyne co robi to żebra, żebra...

Byłem parę razy w Warszawie i widać ile tam tego jest. Przyjechałem raz, podchodzi do nas babka z dzieckiem i mówi, że potrzebuje na chleb. Pytam się, czy to jej dziecko, a ona mówi tak. Więc powiedźcie mi, skoro nie ma pieniędzy na utrzymanie własne, to po co jej jeszcze dziecko? W afryce głodują, to po co w ogóle się rozmnażają. Mniej ludzi, mniejsze zapotrzebowanie na jedzenie.

Najwidoczniej jestem za głupi, żeby to zrozumieć.

Fakt posiadania dzieci w sytuacji ekonomicznej niepozwalającej na utrzymanie samego siebie, a co dopiero potomka, wynika z głupoty (braku inteligencji) i niewykształcenia tych ludzi. Oni cupciają, żeby pociupciać i nie przejmują się konsekwencjami, bo jako debile po prostu nie myślą przyszłościowo. : )

@Durendal

Powiedz to cyganom, muzułmanom czy innym ludziom bez wykształcenia, a oni nie będa mówić, co Ty do Nich mówić i pójdą dalej się "ciupciać" :lol:

Fakt posiadania dzieci w sytuacji ekonomicznej niepozwalającej na utrzymanie samego siebie, a co dopiero potomka, wynika z głupoty (braku inteligencji) i niewykształcenia tych ludzi. Oni cupciają, żeby pociupciać i nie przejmują się konsekwencjami, bo jako debile po prostu nie myślą przyszłościowo. : )

Mylisz się. Kiedyś nam to o dziwo ksiądz wyjasnił.

W afryce oni rodzą tyle dzieci, nawet kilkanaście w rodzinie bo po 1 ma kto na nich robić jak bedą starzy a i teraz ktoś wode musi przynieść i sie nimi zaopiekować a po 2 liczą, ze jeden się wybije, coś osiągnie i będzie utrzymywał całą rodzinę. Takie praktyczne podejście.

Na zachodzie wyczaili, że dostaja kase za darmo na dzieci więc co im szkodzi je robić? Robią.

Dla anglika np taki zasiłek na dziecko to marna kasa i lepiej iść do pracy i zarobić więcej, po co sie zajmować 10 dzieci skoro mozna coś osiągnąć. Ale dla pakistanca czy innego to duza kasa która mu wystarcza. Żona sie zajmie dziecmi a mąż odpoczywa.

Różnice kulturowe które powinny zamykać im drzwi do europy.

Różnice kulturowe które powinny zamykać im drzwi do europy.

Powinny, ale ta szerząca się "tolerancja" doprowadzi za kilkadziesiąt lat do takich rzeczy, że szkoda gadać..

W krajach zachodnich narodowy język będzie rzadkością :D

Według mnie takie zachowania muzułmanów powinny być surowo tępione. Rozumiem że różnice kulturowe są dość znaczne, no ale ileż można. Gdy są nie u siebie powinni stosować się do praw panujących w danym kraju, a tenże kraj powinien je egzekwować. A nie ci przyjadą i narzucają jeszcze swoje poglądy...

Warto też zauważyć, jak ostro karani są cudzoziemcy łamiący ich prawa u Nich..

Ale przecież Europa musi być tolerancyjna <_<

Jak ostatnio wyczytałem, na londyńskich ulicach zaczęli chodzić muzułmanie i egzekwować od zwykłych ludzi zasady ich "religii"..

Te patrole to coś chorego.. no, ale dziwić się ? Ich tam jest więcej niż każdej innej narodowości religijnej ( tak się pisze ? - narodowość religyjna czy inaczej to się zwie ) wśród emigrantów.

Na szczęście do Europy Wschodniej nigdy nie wkroczą. Szczerze, jakby mi jakiś muzułmanin czegoś zabraniał w moim kraju, to bym go wyśmiał.

A Wy co o tym wszystkim sądzicie ?