Muzyka jaką lubicie

Rise Against the Machine (nie mylić z Rise Against )

Mówisz żeby nie mylić a sam trochę pogmatwałeś. Zespół ten nazywa się Rage Against The Machine jak już.

Co do tematu, słucham praktycznie rzecz biorąc wszystkiego, oprócz popu i techniawek, oprócz dubstepu, drum n' bassu i pochodnych dubstepu.

Klasyka rapu to jest: PFK, K44, a także Rahim i Fokusa z PFK, O.S.T.R, Bukę, Ślunski rap (Bu, Skorup i paru innych:)) pare kawałków Słonia, Styloojeden, Bas Tajpan, Miuosh i wszystko co wpadnie w ucho. PIEPRZENIU O POLICJI MÓWIMY NIE!. Z zagranicznych to tylko Eminem (slim shady).

Metal i Hardrock lat 80. Najlepsza rzecz w historii muzyki :). Z ulubionych zespołów to W.A.S.P., AC/DC, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Judas Priest, Dokken, RATT i baaardzo dużo innych zespołów :)

Iron Maiden, Guns 'N' Roses, Nirvana, AC/DC, Rammstein, Queen :)

Witam, słucham głównie polskiego rapu, głównie WSRH, Wice Wersca, PIH, RY23, Pezet. Teraz jaram się jak cholera nową płytą WSRH, szkołą wyrzutków. :) link do jednej nuty:

Pozdro.

No cóż... Metal, metal, i jeszcze 664 razy metal.

Sodom, Destruction, Kreator, Death, Judas Priest, Iron Maiden, Metallica, Slayer, Luxtorpeda, Blind Guardian, Vader, KAT, TSA, Turbo, Acid Drinkers, Hunter, Decapitated, King Diamond + Mercyful Fate... i jeszcze troszkę tego jest.

Ogólnie słucham głównie zespołu zwanego Rammstein, czasem Sabatonu, Metallici, SOAD... Czasem jeszcze wpadnie Słoń /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Ja nietypowo - rosyjski rock z widłkami w lżejsze i cięższe klimaty, pasuje mi on znacznie bardziej niż muzyka europejska czy amerykańska.

np. танцы минус - nie jest to jakas wielce znana kapela, ale bardzo ludzie ich muzykę. w naszym alfabecie kilka tytułów to choćby "dyktafony", "miasto", "My z leningradu"

(tytuły w kolejności)

dalej nieco cięższa muzyka, ale bez wszystkich linków, coby nie zaspamować :rolleyes:

np.

зеркала - легион

алиса - Красное на чёрном

Король и Шут - Прыгну со скалы

Рок-н-ролл надувает наши паруса

Ляпис Трубецкой - Африка

Сплин - Гандбол

---------------------------------------------------------

bardzo fajna ballada

Чиж - Прогулки по Одессе

i dla fanów rapu BONUS, kolega z Ukrainy kiedyś mi podrzucił i zostało mi w pamięci

i kawałek po którym od razu wam się skojarzy z tytułem

może komuś przypasują jakieś kawałki i poszuka sobie inne tytuły:)

PS. UFF, cyrylica działa

Wlasciwe to slucham kilku gatunkow :D

Linkin Park, SOAD, Guns'n Roses, Metallica, Nirvana, Eminem, 2pac, Breaking Benjamin, gdy sie nudzi jeszcze to jakiegos Dzemu poslucham, i pewnie jescze by cos sie znalazlo :D ogolnie to rock <3

Dubstep <3

Skrillex,Cookie Monsta,UKF Dubstep,Kreyex (15 letni typek ;o),MonsterCat,Flux Pavillon,i Mt Eden.

Adele, Armin Van Buuren, Carrion, Coldplay, Coma, Evanescence, Florence and The Machine, Foster THe People, Garbage, Grubson, Hurts, Ira, Limp Bizkit, Linkin Park[głownie nowe nuty], NIckelback, Papa Roach, Paramore, Power Of Trinity, RHCP, Rise Against, The Cranberries.

Ogólnie to jestem zdania, że "dobra muzyka lekarstwem na wszystko" ;-)

soundcloud.com/mattedev

Produkuję muzykę w gatunkach, które lubię, co tu dużo dodawać ; )

Heavy Metal,Rock:

Led Zeppelin

Nirvana

Metallica

Skillet(Dopiero zaczynam obsłuchiwać :D)

Iron Maiden

Dżem(Czasami lubie posłuchać troche blues'a)

Linkin Park

Limp Bizkit

Evanescence

I jeszcze bym mógł wymieniać do usranej śmierci :)

Gatunki :

Rock

Dubstep

Progresive Dubstep

Techno

Brostep

House

Electro House

Post Hardcore

Wykonawcy :

Skrillex

Deadmau5

RHCP

AC/DC

Sweedish House Mafia

Gatunek: Rock/Metal (za dużo do wyszczególnienia)

Wykonawcy/Utwory:

Combichrist - "Never Surrender" (Ahh, elektronika, gitara i świetny tekst)

Static-X - "Stingwray"

Powerman-5000 - "Murder"

OTEP - "Trick"

Disturbed - "Voices"

Glittertind - "Rolandskvadet"

Mindless Self Indulgence - "Never wanted to dance" (3

The Smashing Pumpkins - "Bullet with butterfly wings" (<3)

Głównie metal, pojawia się też rock.

Ulubione zespoły / utwory :

In Flames ( Only for the Weak, Clayma, Dead Alone )

Nightwish ( End of All Hope, Wishmaster, Nemo )

Slipknot ( Left Behind, Dead Memories, Butcher's Hook )

Metallica ( Ride the Lightning, Master of Puppets, Sad But True )

I wiele, wiele, wieleee innych xd

Thrash Metal, do tego protoplaści typu Venom, dorzucić heavy metal i nwobhm + rock i hard rock lat 70/80.

2Pac,Eazy-E,Dr.Dre,Snoop Dog,Ice Cube,Metallica,Sabaton,Dżem,Frank Sinatra,Louis Armstrong,DJ Bl3nd.Więc jak widać rozmaicie ;)

new i old rave, dubstep, electronic

Cos jak deadmau5, Zombie, Kuedo i takie tam.

Rock i Metal. Najbardziej słucham Sabatonu. Najlepszy zespół jaki kiedykolwiek powstał według mnie. Super utwory gdzie przybliżają nam historię II wojny światowej i I wojny światowej oraz w nowo powstałym kawałku "Carolus Rex" historię Szwecji za czasów imperializmu w ich kraju. Do tego dochodzi Linkin Park. Słucham ich od dzieciństwa ale tylko dwie pierwsze płyty robiły na mnie wrażenie. Super zespół z super stylem.