Slipknot - szkoda że się skończył (wiadomo przez śmierć członka)
Nie prawda, Slipknot od tego roku zaczyna znowu koncertować, a na 2012 rok zapowiedział album
Slipknot - szkoda że się skończył (wiadomo przez śmierć członka)
Nie prawda, Slipknot od tego roku zaczyna znowu koncertować, a na 2012 rok zapowiedział album
To więc tak :
slipknot
korn
P.O.D
hunter
dragonforce
vader
S.O.A.D
limp bizkit
bulet for my valentine
i to by było na tyle
The prodigy , pendulum
Avenged Sevenfold
All That Remains
Bullet For My Valentine
Disturbed
S.O.A.D Serj Tankian
Slayer
Judas Priest
Testament
Trivium
Black Tide
Mastodon
Dragonforce
Slipknot
Tenacious D
Nirvana
Rise Against
AC/DC
Offspring
Blink 182
Ozzy Osbourne
Linkin Park
Limp Bizkit
Static-X
Krótka lista
A ja lubię muzykę z sensem, czyli nie trudno się domyślić : Jacek Kaczmarski . Dziękuje...
Słucham Metalu i Rocka ale tylko gdy widzę w nim większy poziom, Nightwish przyciągnął mnie sensem historii tak samo jak 30secound to mars, a historyczne heavy-metalowe ballady Haggarda były dosyć interesujące.
Oprócz tego czasami słucham Deine Leikena, gość jest szczery a w jego tekstach jest jakiś sens czy drobna historia, nie jestem jednak fanem ani jednego z wymienionych przed chwilą tytułów, pod bycie fanem kwalifikuję się tylko w przypadku Sound Horizon
Electro-house , oraz czasami techno oraz POP.
Robert M<3 (wszystkie utwory!)
Ambasador INC- Put this on YT,
Ja słucham głównie Heavy Metalu(stwierdzenie takie jak Metal nie istnieje choć istnieje jako składnik chemiczny poprawnie jest Heavy Metal)stoner rocka, i cóż klasyki normalnego Rocka np.The Who,Rolling Stones,Queen.Czasem zapuszczam coś cięższego a najczęściej Dubstep(Bar 9).Ale i tak najbardziej chyba z tego wszystkiego to uwielbiam słuchać Czesława Niemena.Genialnym był muzykiem.Jeśli miał bym wymienić kilka zespołów których najczęściej słucham to tak:Gojira,Megadeth,Ensiferum,Wintersun,Nanowar i ok 2000 innych grup
Rap
Małpa
Białas
Shot
Człowień
Zeus
OSTR
Wdowa
Raca
WENA
Słoń
Sokol
VNM
Tusz Na Rękach
Peerzet
Ulubione kawałki... to głównie białas/shot/vnm/raca
Reggae
Ulubieni wykonawcy; Bob Marley, Peter Tosh. Jest ich więcej ale nie chce mi się wymieniać
Mnie tak zastanawia, czy są na tym forum jacyś pasjonaci muzyki.. Widzę, że jesteście bardzo skrajni i się ograniczacie do jednego gatunku muzyki. Natomiast ja, mam trochę inne podejście muzyki. Mam oczywiście ulubiony gatunek muzyki, jest nim rock, ale słucham też rapu, niektórych piosenek z bluesa, reggae, popu, metalu, soulu i wiele wiele innych. Gdybym miał zrobić playlistę moich ulubionych kawałków, to znalazłyby się na nim piosenki z wieluuuu różnych gatunków. Wymieniać artystów chyba trochę nie ma sensu, ponieważ wielu artystów słucham tylko 1 lub 2 piosenki.
Dobra, pora, abym ja coś napisał o muzyce, którą lubię.
Moim ulubionym zespołem zdecydowanie jest Overkill - ogólnie lubię thrash metal, ale ten jego reprezentant jest według mnie najlepszy. Poza tym słucham jeszcze indie rock (tu przeważa The rifles), hard rock i heavy metal. Oczywiście nie ograniczam się do tego, jeśli coś mi wpadnie w ucho, to z pewnością się zainteresuję danym zespołem czy nawet gatunkiem.
Post-Hardcorowo-Metal-Corowo-Death-Corowo-NuMetalowe zespoły
-Linkin Park (ale starej daty tj. przed A thousand suns )
-Alexisonfire
-BMTH
-Emarosa
-Alesana
-Asking Alexandria
-For All Those Sleeping
-Parkwey Drive
-A vain Attempt
-Eyes Set To Kill
-Adept
-Vanna
-Blessthefall
-The Devil Wears Prada
-In League
Drum'n Base, Trance i Electronic/Dance
-Mirrored Theory
-Pandelum
-Innerpart System
-Armin van Buren
-Feed Me
-Signum
-ATB
-Daft Punk
JA słucham przedewszystkim trancu rocka i house troche rapu
Ulubieni wykonawcy:
-Linkin Park
-Eminem
-Dj MAnian
- i wiele innych:)
nick a mianowicie
-Prodigy
-Linkin Park
-Snoop dogg
-Soad
Siema Ja kocham Rocka ulubione kapele: The Birthday Massacre ,30 Second To Mars ,Limb Bizkit,Skillet,Europe ,Egypt Central,Van Halen,EleventySeven,ColdPlay,The Killers,My Chemical Romanse,Breaking Benjamin,Alice Nine
Uwielbiam jeszcze Pop Punk :Simple Plan ,The Offspring , Motion City Soundtrack.....
Jak juz sie udalo odkopac no to lecim. Ja juz po roznych doswiadczeniach z tym pytaniem odpowiadam 'dobrej'.
Zespoły: Patafonika, Kaliber44
Wykonawcy: Magik, Fokus, Grubson, Joka, L.U.C, Abra dAb i Łona.
Dubstep, Hands Up, Electro-House, Electro, House, HardStyle, Hip-Hop (ale klasyki i z przesłaniem), zdarza się też czasami trance, reggae, rock, heavy metal...ogółem wszystkiego po trochu, zależnie od nastroju. Muzyka jest zbyt piękna żeby ograniczać się do jednego gatunku ; )