Muzyka jaką lubicie

Slipknot - szkoda że się skończył (wiadomo przez śmierć członka)

Nie prawda, Slipknot od tego roku zaczyna znowu koncertować, a na 2012 rok zapowiedział album ;)

To więc tak :

slipknot

korn

P.O.D

hunter

dragonforce

vader

S.O.A.D

limp bizkit

bulet for my valentine

i to by było na tyle :)

The prodigy , pendulum ;)

Avenged Sevenfold

All That Remains

Bullet For My Valentine

Disturbed

S.O.A.D Serj Tankian

Slayer

Judas Priest

Testament

Trivium

Black Tide

Mastodon

Dragonforce

Slipknot

Tenacious D

Nirvana

Rise Against

AC/DC

Offspring

Blink 182

Ozzy Osbourne

Linkin Park

Limp Bizkit

Static-X

Krótka lista :)

A ja lubię muzykę z sensem, czyli nie trudno się domyślić : Jacek Kaczmarski . Dziękuje...

Słucham Metalu i Rocka ale tylko gdy widzę w nim większy poziom, Nightwish przyciągnął mnie sensem historii tak samo jak 30secound to mars, a historyczne heavy-metalowe ballady Haggarda były dosyć interesujące.

Oprócz tego czasami słucham Deine Leikena, gość jest szczery a w jego tekstach jest jakiś sens czy drobna historia, nie jestem jednak fanem ani jednego z wymienionych przed chwilą tytułów, pod bycie fanem kwalifikuję się tylko w przypadku Sound Horizon

Electro-house :), oraz czasami techno oraz POP.

Robert M<3 :)(wszystkie utwory!)

Ambasador INC- Put this on YT,

Ja słucham głównie Heavy Metalu(stwierdzenie takie jak Metal nie istnieje choć istnieje jako składnik chemiczny poprawnie jest Heavy Metal)stoner rocka, i cóż klasyki normalnego Rocka np.The Who,Rolling Stones,Queen.Czasem zapuszczam coś cięższego a najczęściej Dubstep(Bar 9).Ale i tak najbardziej chyba z tego wszystkiego to uwielbiam słuchać Czesława Niemena.Genialnym był muzykiem.Jeśli miał bym wymienić kilka zespołów których najczęściej słucham to tak:Gojira,Megadeth,Ensiferum,Wintersun,Nanowar i ok 2000 innych grup

Rap

Małpa

Białas

Shot

Człowień

Zeus

OSTR

Wdowa

Raca

WENA

Słoń

Sokol

VNM

Tusz Na Rękach

Peerzet

Ulubione kawałki... to głównie białas/shot/vnm/raca

Reggae

Ulubieni wykonawcy; Bob Marley, Peter Tosh. Jest ich więcej ale nie chce mi się wymieniać

Mnie tak zastanawia, czy są na tym forum jacyś pasjonaci muzyki.. Widzę, że jesteście bardzo skrajni i się ograniczacie do jednego gatunku muzyki. Natomiast ja, mam trochę inne podejście muzyki. Mam oczywiście ulubiony gatunek muzyki, jest nim rock, ale słucham też rapu, niektórych piosenek z bluesa, reggae, popu, metalu, soulu i wiele wiele innych. Gdybym miał zrobić playlistę moich ulubionych kawałków, to znalazłyby się na nim piosenki z wieluuuu różnych gatunków. Wymieniać artystów chyba trochę nie ma sensu, ponieważ wielu artystów słucham tylko 1 lub 2 piosenki.

Dobra, pora, abym ja coś napisał o muzyce, którą lubię.

Moim ulubionym zespołem zdecydowanie jest Overkill - ogólnie lubię thrash metal, ale ten jego reprezentant jest według mnie najlepszy. Poza tym słucham jeszcze indie rock (tu przeważa The rifles), hard rock i heavy metal. Oczywiście nie ograniczam się do tego, jeśli coś mi wpadnie w ucho, to z pewnością się zainteresuję danym zespołem czy nawet gatunkiem.

Post-Hardcorowo-Metal-Corowo-Death-Corowo-NuMetalowe zespoły

-Linkin Park (ale starej daty tj. przed A thousand suns :()

-Alexisonfire

-BMTH

-Emarosa

-Alesana

-Asking Alexandria

-For All Those Sleeping

-Parkwey Drive

-A vain Attempt

-Eyes Set To Kill

-Adept

-Vanna

-Blessthefall

-The Devil Wears Prada

-In League

Drum'n Base, Trance i Electronic/Dance

-Mirrored Theory

-Pandelum

-Innerpart System

-Armin van Buren

-Feed Me

-Signum

-ATB

-Daft Punk

JA słucham przedewszystkim trancu rocka i house troche rapu :)

Ulubieni wykonawcy:

-Linkin Park

-Eminem

-Dj MAnian

- i wiele innych:)

nick :D a mianowicie

-Prodigy

-Linkin Park

-Snoop dogg

-Soad

Siema Ja kocham Rocka ulubione kapele: The Birthday Massacre ,30 Second To Mars ,Limb Bizkit,Skillet,Europe ,Egypt Central,Van Halen,EleventySeven,ColdPlay,The Killers,My Chemical Romanse,Breaking Benjamin,Alice Nine

Uwielbiam jeszcze Pop Punk :Simple Plan ,The Offspring , Motion City Soundtrack.....

Jak juz sie udalo odkopac no to lecim. Ja juz po roznych doswiadczeniach z tym pytaniem odpowiadam 'dobrej'.

Zespoły: Patafonika, Kaliber44

Wykonawcy: Magik, Fokus, Grubson, Joka, L.U.C, Abra dAb i Łona.

warn_ico.png
Nie musiales w tym celu pisac 2 postow. - Dzz'

Dubstep, Hands Up, Electro-House, Electro, House, HardStyle, Hip-Hop (ale klasyki i z przesłaniem), zdarza się też czasami trance, reggae, rock, heavy metal...ogółem wszystkiego po trochu, zależnie od nastroju. Muzyka jest zbyt piękna żeby ograniczać się do jednego gatunku ; )