MW3/BF3 a mój komputer

Witam, mam pytanie czy na komputerze z:

Nvidia GeForce 9600 GT

Intel Pentium Dual Core

RAM 2GB

mam szansę zagrać w którąś z powyżej wymienionych gier bez problemu lub z małymi ścinkami?

canyourunit.com

proszę bardzo, sam sprawdź :)

sorka, ale ta strona jest rzetelna jak obietnice Tuska ;)

A do tematu, to z bf3 ja nie miałem problemu na low/med. Nie wiem tylko jak na multi. Chodzi mi o kartę.

Będzie problem z prockiem, jeżeli chodzi o BF3 - możliwe, że będzie się ciąć.

Masz pierwszej "generacji" procesor dwurdzeniowy - Pentium (Obecnie druga generacja to i3).

Jeżeli chodzi o bf3 to prawdopodobnie będzie się ścinał a jeżeli chodzi o MW3 to raczej wyrobi.Ja osobiście w bf'a gram na med/high a w call of duty na full detalach (+ full HD) i nic nie przycina nawet na multi.

NIE NAWET NIE WLACZYSZ tego bf3 na tej karcie temat do zamkniecia.

NIE NAWET NIE WLACZYSZ tego bf3 na tej karcie temat do zamkniecia.

CZEMU TE odpowiedzi ozna 2 razy dodawac???????????????????????????????????????????????????

warn_ico.png
Musisz robić double posting? -Revolutio

Żartujesz ?

Na tym sprzęcie na minimalnych spokojnie odpali bez ścinek.

Ktoś tu chyba albo nie zna minimalnych wymagań gry, albo w ogóle nie zna się na sprzęcie i jego właściwościach.

Masz 2 GB Ramu więc najprawdopodobniej masz windowsa XP więc BF3 ci nie pójdzie bo obsługuje 7 i bodajże viste.

Co do MW3 nie jestem pewien ale sprawdź na http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Na relaxie pograsz na low / ewentualnie na medium bez paru opt W bf3 /// a co do mw3 to ja na kompie z 1gb ramu radeonem x1950pro i prockiem intel d805 2x 2,66gHz gralem w mw3 na high wiec niema lipy ;].

siemka a mi bf3 bedzie dzialac na

GeForce 9500

3GB ram (no niby 4gb ale mam win7 32bity)

i 4 rdzenie 2.4

Ludzie.. mam gt 240, 2 gb ram i procek 1.86 dual core. MW3 - gra mi chodzi z 50-60 fpsami na full bez cieni(brak cieni nie rzuca się w oczy, jest to prawie niewidoczne). To samo tyczy się BF cienie na średnie (bo według mniej cienie na low psują całkiem grafikę) reszta na średnie/wysokie/low BF chodzi mi z 20-30 fpsami. Znawcy...

mój brat ma BF3, jak gra to mu karta graficzna sie przegrzewa... i wtedy ludzie biegają w różowych spodniach... :lol:

Witam, mam pytanie czy na komputerze z:

Nvidia GeForce 9600 GT

Intel Pentium Dual Core

RAM 2GB

mam szansę zagrać w którąś z powyżej wymienionych gier bez problemu lub z małymi ścinkami?