My tu gadu-gadu, a Path of Exile ma już 2 miliony graczy

Dobra gra równa się dobry wynik. Path of Exile nie skończył jeszcze 2. miesięcy (Open Beta ruszyła 23 stycznia), ale ma już za to 2 miliony zarejestrowanych użytkowników. A liczba ciągle rośnie, co chyba jest wystarczającym gwarantem popularności, grywalno...

Wyświetl pełny artykuł

"Zadziwiające jest to jak Guru dobiera system oceniania gry na podstawie własnych upodobań... Gra ma 2mln zarejestrowanych kont fajnie, ja też jestem zarejestrowany, dzień po ściągnięciu usunąłem grę tak jak i sporo ludzi którzy tu się wypowiadają z czego można wnioskować że jest gigantyczna liczba martwych kont ale o tym Guru nie wspomniał. Natomiast gdyby była to gra która mu nie odpowiada prawdopodobnie została by skrytykowana że co to jest 2mln pewnie 80% nie gra... Np co z tego że GW 2 ma xxx użytkowników skoro Guru powie że przecież po kilku miesiącach się nudzi i nikt tam już prawię nie gra..."

My ty gadu gadu a GW2 czeka xd

Dobra gra równa się dobry wynik. Path of Exile nie skończył jeszcze 2. miesięcy (Open Beta ruszyła 23 stycznia), ale ma już za to 2 miliony zarejestrowanych użytkowników. A liczba ciągle rośnie, co chyba jest wystarczającym gwarantem popularności, grywalno...

Wyświetl pełny artykuł