MyPay - Darmowa Kasa Na Gry MMORPG

Dziękuje wielkiej grupie znawców za wypowiedzenie się o serwisie na którego nawet nie weszli!

po 1 swiatlopolis - na tremorze korzysta się z różnych systemów ofert, dlatego dostępne są tricki np. z reklamowaniem ofert premium sms, mypay posiada własne oferty przez co są lepiej płatne (brak pośrednika) i w większości akceptowane.

po 2 oczy - refy są miłym dodatkiem do ofert, ale bez nich jak najbardziej da sie zarabiać w tym serwisie.

Zarobki o wiele przekraczają prąd za użytkowanie komputera 15 minut dziennie.

Niewiem po ile chodzą puszki na złomie, ale uważam że wygodniejsze jest siedzenie przed komputerem i robienie ofert, słuchając muzyki.

Strona działa już od prawie 3 lat, a w internecie jest pełno ludzi ją zachwalających, w sumie wypłacili już ponad 800 tysięcy i posiadają około 125 tysięcy AKTYWNYCH użytkowników.

po 3 picasso - niejestem tego taki pewien niektórzy moi znajomi wyciągają po około 200 zł (zależy ile bd ofert w danym miesiącu) miesięcznie.

Cytat ze strony:

W ubiegłym tygodniu wysłaliśmy przelew z naszego zagranicznego konta na polskie konto bankowe. Niestety przelew zrealizowaliśmy w dniu wolnym od pracy (czwartek w Niemczech był dniem wolnym) i z tego powodu bank błędnie zaksięgował pieniądze i nie dotarły one do nas na polskie konto

Co jeśli w tym czasie wypłacił ktoś np. 50zł? - nara kaso.

Następny cytat:

Niestety znowu mieliśmy mały problem z bankiem, w skutek czego przelewy się trochę opóźnią.

Co jeśli ktoś JAKIMŚ cudem nie dostanie? - dostaniecie taką odp. ,,no sorry, ale to nie nasza wina''

Co do kolegi edikiu to:

Po 1. Przechwalać się może każdy, tylko jak oni siedzą 24/7 i coś tłuką to się nie dziw.

Po 2. 200zł to na ulotkach zarobisz w 7dni. Co daje nam w mies. ok.800zł. - idealnie na wakacje. (Może trochę roboty jest, ale dla chcącego nic trudnego)

Po 3. Ja dziękuję jeśli występują problemy typu: przelew się opóźni, źle wpłaciliśmy i nic nie dostaniecie. (zastanawiam się, co zrobili Ci co przelali np. wtedy 200zł)

Po 4. W 15min. to Ja pracę domową odrobię.

Po 5. Jak widać twój system zawodzi, bo niektórzy piszą że mniej wyciskają niż twoje "statystyki"

Po 6, Spam na emailu (chyba, że nowy założymy)

Po 7. Takie "robienie" ankiet jest k**ewsko nudne i wkurzające.

Po 8. Nie pamiętam nazwy, ale jest fajna stronka że wystarczy odpalony "banner" (czyli taka reklama w prostokącie) na pulpicie i kasa sama się nabija, nawet nie musimy być przy kompie :)

I ostatnia sprawa:

Chcesz tylko jak najwięcej refów i nic tego nie zmieni.

Taka prawda jak kolega @up napisał, ziomek chce tylko jak najwięcej refów. 9/10 szybkich ankiet, które kosztuja jakieś 10 gr - 15 gr trzeba potwierdzać sms'em, a do tego trzeba mieć ciagle nowe nr telefonu, jezeli nie potwierdzisz, nie zaliczy Ci akcji. Akcji ktorych nie trzeba potwierdzac sms'em jest moze 1-2 po 10 - 15gr. A wiec dziennie wychodzi nam jakies 30-60 gr zarobku, nic wiecej. Chyba, ze mamy 100 nr telefonu i mamy mozliwosc potwierdzania tych akcji, wtedy mozemy sie w to bawic, ale watpie aby ktos dysponowal taka ilościa np. komórek.

Cytat ze strony:W ubiegłym tygodniu wysłaliśmy przelew z naszego zagranicznego konta na polskie konto bankowe. Niestety przelew zrealizowaliśmy w dniu wolnym od pracy (czwartek w Niemczech był dniem wolnym) i z tego powodu bank błędnie zaksięgował pieniądze i nie dotarły one do nas na polskie kontoCo jeśli w tym czasie wypłacił ktoś np. 50zł? - nara kaso.Następny cytat:Niestety znowu mieliśmy mały problem z bankiem, w skutek czego przelewy się trochę opóźnią.Co jeśli ktoś JAKIMŚ cudem nie dostanie? - dostaniecie taką odp. ,,no sorry, ale to nie nasza wina''Co do kolegi edikiu to:Po 1. Przechwalać się może każdy, tylko jak oni siedzą 24/7 i coś tłuką to się nie dziw.Po 2. 200zł to na ulotkach zarobisz w 7dni. Co daje nam w mies. ok.800zł. - idealnie na wakacje. (Może trochę roboty jest, ale dla chcącego nic trudnego)Po 3. Ja dziękuję jeśli występują problemy typu: przelew się opóźni, źle wpłaciliśmy i nic nie dostaniecie. (zastanawiam się, co zrobili Ci co przelali np. wtedy 200zł)Po 4. W 15min. to Ja pracę domową odrobię.Po 5. Jak widać twój system zawodzi, bo niektórzy piszą że mniej wyciskają niż twoje "statystyki"Po 6, Spam na emailu (chyba, że nowy założymy)Po 7. Takie "robienie" ankiet jest k**ewsko nudne i wkurzające.Po 8. Nie pamiętam nazwy, ale jest fajna stronka że wystarczy odpalony "banner" (czyli taka reklama w prostokącie) na pulpicie i kasa sama się nabija, nawet nie musimy być przy kompie I ostatnia sprawa:Chcesz tylko jak najwięcej refów i nic tego nie zmieni.

cała prawda tylko z tym banerem to też nie jest tak fajnie bo on ci we wszystkim przeszkadza kiedyś próbowałem to , noi nalicza się baner raz na 3-4h jesli w tym czasie coś ci się stanie to w kosmos idzie

Witam postanowiłem pokazać wam kolejny serwis w którym tym razem zamiast gier zdobywa sie pieniądze.Może tu zarabiać każdy nawet 10 latek, wypłaca na konta bankowe i paypala którego może założyć każdy przez internet.Za zarobione pieniądze można kupić jaką tylko chcesz walute w dowolnej grze! Poświęcając dziennie 15 minut (z moim poradnikiem 5 minut) można zarobić około 4zł, wypłata od 7.50! Czyli:

MyPay

Dziennie zarabiasz około 3/4 zł

Szybka Wypłata

Wypłata Również Na Paypal

Dziennie musisz poświęcić około 15 minut

Z Moim Poradnikiem Dla Refów Tylko 5

www.mypay.pl

czysty link

PS.Aby zarabiać wystarczy robić oferty polegające na np. założeniu gdzieś konta. W odróżnieniu od tremor games akceptuje tu 95% ofert !

PS.Dane podawane tam mogą być fejkowe lecz żeby działału za każdym razem róbcie tylko "Szybkie Akcje"

PS.Dla moich refów mam poradnik dotyczący szybkiego zarabiania, wystarczy że napiszecie mi na pw mypay+swójnick

Ps.dowód wypłaty

warn_ico.png
Podawanie reflinków jest niezgodne z regulaminem naszego forum. Usuń reflink i w jego miejsce wklej czysty link. W przeciwnym wypadku temat będzie zamknięty.

~ Moderatorka AlphaWolf