MyPay - Darmowa Kasa Na Gry MMORPG

Witam postanowiłem pokazać wam kolejny serwis w którym tym razem zamiast gier zdobywa sie pieniądze.Może tu zarabiać każdy nawet 10 latek, wypłaca na konta bankowe i paypala którego może założyć każdy przez internet.Za zarobione pieniądze można kupić jaką tylko chcesz walute w dowolnej grze! Poświęcając dziennie 15 minut (z moim poradnikiem 5 minut) można zarobić około 4zł, wypłata od 7.50! Czyli:

MyPay

Dziennie zarabiasz około 3/4 zł

Szybka Wypłata

Wypłata Również Na Paypal

Dziennie musisz poświęcić około 15 minut

Z Moim Poradnikiem Dla Refów Tylko 5

www.mypay.pl

czysty link

PS.Aby zarabiać wystarczy robić oferty polegające na np. założeniu gdzieś konta. W odróżnieniu od tremor games akceptuje tu 95% ofert !

PS.Dane podawane tam mogą być fejkowe lecz żeby działału za każdym razem róbcie tylko "Szybkie Akcje"

PS.Dla moich refów mam poradnik dotyczący szybkiego zarabiania, wystarczy że napiszecie mi na pw mypay+swójnick

Ps.dowód wypłaty

warn_ico.png
Podawanie reflinków jest niezgodne z regulaminem naszego forum. Usuń reflink i w jego miejsce wklej czysty link. W przeciwnym wypadku temat będzie zamknięty.

~ Moderatorka AlphaWolf

Uwaga dziś w nocy jadę na wakacje jak ktoś chce poradnik to niech się śpieszy bo następne bd wysyłał dopiero za 10 dni!

Wysyłam poradniki zapomniałem napisać w tym temacie przedtem :)

@bump

Warn za reflinka poleci ^^.

@up przeczytaj sobie :)

Dziennie 3/4 zł.? Ciekawe kiedy.? Jak akcje są akceptowane po czasie,a zależy jak im się odwidzi tak i za akceptują,ogólnie najlepiej nabić sobie reffy i czekać na kaskę :) Już lepiej CpLead.

@up jeśli w jeden dzień zrobisz ofert za 3 zł, to chyba małe znaczenie ma to że tego samego dnia dojdzie ci np. 2 zł a następnego 1 zł. Co do refów to może być to miły dodatek do kasy z ofert, czemu miałbym nie czerpać z tego korzyści skoro nie jest to dla nich żaden problem, a wręcz przeciwnie (moim refom wysyłam poradnik).Cplead jest to strona konkurencyjna dla mypay i jeśli uważasz że jest lepsza, napisz temat nikt ci nie broni, ale proszę nie reklamować jej w moim!

Zarejestrowałem się z twojego linka jak możesz to wyślij poradnik ^^

@bump

Zarejestrowany z refa, podziękowałbym za poradnik.

Przez 15min. to se prace domową odrobicie, bądź czegoś się nauczycie i wpłynie to na wasze przyszłe zarobki. - słowa mądrego kolegi :)

Chcecie poradnik? Jest oto on:

Idziecie do sklepu, kupujecie kartę najlepiej do Heyah, Orange, za 5 zł. Kartę w domu wsadzacie w swój telefon, wchodzicie w te surveye za 2k pkt., szybko wysyłacie 3-4 takich smsow, zanim obciąży Wam konto i przyjdzie sms o braku pieniędzy kody Wam już przyjdą, potwierdzacie, i cieszycie się z dużej sumy pkt. :)

Nie trzeba refa żeby dzękować, np :D

Kurcze... zostaniecie milionerami!

Zarejestrowałem się, proszę o poradnik na pw.

sprawdziłem i czas nie kalkuluje się z tym co dostajemy 2zł na godzinę może ^^

tremor games już znacznie lepsze

Kurde, to naprawde działa... Nie wierze...

takie akcie to sciema zarabiają tylko ci co mają refy !!!

dlaczego ???

bo po pierwsze marnujecie :

1. prąd za którego co nie którzy nie płacą

2. czas więcej zarobicie chodząc po mieście zbierając :

a) puszki

B) butelki

c) makulaturę

3. i nerwy bo może stronkę zamkną/zmienią punktacje e.c.t

nie ma nic za darmo

Zarejestrowany z reflinka, prosze o poradnik.

U mnie jak narazie jest dopiero 0.24 zł, wiec nie wiem czy da sie wyciagnac te 3/4 zł. Zrobilem wszystkie akcje z tych szybkich i tylko 0.24 zł, tyle co nic.

Jesteście tacy szaleni, że w miesiąc zarobicie tyle co ja w robocie w jeden dzień.

Pozdrawiam.