MAm pewien problem...gdy podlaczam telefon do usb w ogole nie wykrywa mi go na kompie ani na telefonie...android 4.4 kit kat ktos cos poradzi ??
Myphone cube problem
A ładuje się? Czy tylko komputer go nie widzi?
Odpowiem Ci jako serwisant jakie masz możliwości:
1. Ładuje, ale komputer go nie widzi - wymiana płyty głównej.
2. Ładuje, widzi go komputer po restarcie obu urządzeń - wszystko ok.
3. Nie ładuje, nie widzi go komputer - wymiana złącza usb lub wadliwy kabel usb, wadliwa ładowarka.
4. Ładuje ale przerywa - na 90 % uszkodzone wejście usb.
5. Wywala z kompa - uszkodzone wejście lub wadliwy software telefonu. Skrajnie uszkodzone płyta główna.
Albo:
6. Brak sterowników
7. Za stary system operacyjny (Np niektóre telefony nie są widoczne na komputerach WinXP / Vista)
Sporo może tego być, wiem z doświadczenia - praca w serwisie
Albo:6. Brak sterowników7. Za stary system operacyjny (Np niektóre telefony nie są widoczne na komputerach WinXP / Vista)Sporo może tego być, wiem z doświadczenia - praca w serwisie
Dlatego najlepiej na początku przywrócić ustawienia fabryczne czy tam wgrać nowego softa.
sprawdzalem na lapku z windowsem 8 i tak wszystko jest ok...jak widac to wina windowsa jakies propozycje ?? mam 7 64 bit . ew jak odinstalowac sterowniki z teelfonu ??
Propozycje powypisywane masz wyżej:)
Propozycje powypisywane masz wyżej:)
plyta glown raczej to nie jest ani porty usb bo inne rzeczy normlanie widzi jedynie tego telefonu nie...pewnie to 7 bo juz widzialem podobny temat.
plyta glown raczej to nie jest ani porty usb bo inne rzeczy normlanie widzi jedynie tego telefonu nie...pewnie to 7 bo juz widzialem podobny temat.
Wybacz ale ja nie wiem o czym piszesz. Może jakbyś napisał po polsku to byłoby lepiej.
Wybacz ale ja nie wiem o czym piszesz. Może jakbyś napisał po polsku to byłoby lepiej.
To , ze na innym kompie z windowsem 8 widzi normlanie telefon - a u mnie na 7 nie widzi go .
MAm pewien problem...gdy podlaczam telefon do usb w ogole nie wykrywa mi go na kompie ani na telefonie...android 4.4 kit kat ktos cos poradzi ??