Mysz[CLAW][150 zł][CS:GO]

Siema!

Szukam myszy komputerowej do cs-a.

Nw czy mogę tak to nazwać ale myszkę trzymam opuszkami wszystkich palców( punktowo ) z lekko cofniętą dłonią.

Aktualnie posiadam tracer recon z laserem avago 9500.

Jestem z niej zadowolony lecz z pewnych powodów odpada mi od niej lewa gumka (to jest chyba jedyna wada tej myszki, ta guma jest strasznie irytująca w dotyku) oraz nie działa mi scroll, dlatego oddam ją bratu :)

Budżet to ok. 150 zł aczkolwiek może być mniej.

Podkładka to a4 tech x7.

Odległość na niżej podanym obrazku wynosi 12,5/13 cm.

rekawymiar-150x150.jpg

Hmm.. Obczaj TT Saphira albo Roccat savu

Ten A4tech X7 to plastik czy szmata? Bo tak ogolowo napisales a sa obie wersje...

Z gory domyslam sie ze raczej szmata to propnuje sensor optyczny, wyzej podany Roccat Savu jest ciekawa propozycja (albo CM Storm Alcor).

Niestety 150zl nie pozwala na duzy wybor, od tych cen dopiero zaczynaja sie te naprawde dobre gryzonie, a niestety wiekszosc oscyluje w okolicy 200 albo lepiej.

Siema!

Szukam myszy komputerowej do cs-a.

Nw czy mogę tak to nazwać ale myszkę trzymam opuszkami wszystkich palców( punktowo ) z lekko cofniętą dłonią.

Aktualnie posiadam tracer recon z laserem avago 9500.

Jestem z niej zadowolony lecz z pewnych powodów odpada mi od niej lewa gumka (to jest chyba jedyna wada tej myszki, ta guma jest strasznie irytująca w dotyku) oraz nie działa mi scroll, dlatego oddam ją bratu :)

Budżet to ok. 150 zł aczkolwiek może być mniej.

Podkładka to a4 tech x7.

Odległość na niżej podanym obrazku wynosi 12,5/13 cm.

rekawymiar-150x150.jpg