Mysz do 150 zł

Witam, poszukuje myszy do 150 zł.Chcę żeby miała od 5-10 programowalnych przycisków.Przeglądałem różne strony i widziałem że też jest duży wybór ze strony logitech.Ja się nie znam może ktoś z was doradzi mi taką mysz, potrzebna jest mi do gry w wow'a.

Na własnym przykładzie powiem ci ze logitech to dla mnie najlepsza firma jesli chodzi o takie zeczy jak. Myszki głosniki itd. wiec jesli mozesz kupic cos co ci sie podoba i przydal logitwcha to to jest pewny strzał.

Ja wiem że logitech ma duży wybór tylko się nie znam i proszę o podanie różnych myszek itp nazwy ich.

Na własnym przykładzie powiem ci ze logitech to dla mnie najlepsza firma jesli chodzi o takie zeczy jak. Myszki głosniki itd. wiec jesli mozesz kupic cos co ci sie podoba i przydal logitwcha to to jest pewny strzał.

I po takiej (anty)reklamie już sobie bym odpuścił a i głośniki lepsze robi już creative i uwierz mi wiem co mówię gdyż pracuje w sklepie RTV ...

Wracając do tematu polecił bym coś od razera tylko nie wiem czy urwiesz coś za 150 zł.

Ja mam myszkę logitecha za 169 zł mx510

cyborg r.a.t

Ja bym sobie taką kupił: http://allegro.pl/gigabyte-m6900-mysz-dla-graczy-optyczna-3200dpi-fv-i1882933415.html

Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam :)

Jeśli chodzi ci o najbardziej profesjonalne myszki to któryś Razer na pewno. Nie wiem tylko czy do 150 zł znajdziesz taką z 10 klawiszami.

Poszukaj jakiejś myszki Razera. Ja wychaczyłem moją wspaniałą Razer Naga Molten,za 200 zł na allegro.pl . 12(!) przycisków, wspaniale gra się w WoW'a i wiele innych MMORPG. Srednie myszki, Razera kosztują ok. 200 zł, a często można znaleść za 150 zł.

130zł a4Tech x7 sam z niej korzystam. Znalazła się nawet na 19 miejscu w top 30 myszek do gamingu.

Każdy ma swoją ulubioną firmę, ale namawianie w kierunku na którym ktoś nie ma pojęcia jest niedorzeczne.

Z mojego punktu gdzie nie dawno szukałem porządnej myszki powiem ci co warto kupić.

Na początku bym Ci polecił myszkę Razer Deathadder. Chodzi mi oto to starą 1800DPI, która jest lepsza od tej nowej 3G z wielu poglądów. Niestety starą generację wycofali ze sklepów i aktualnie tylko dostaniesz 3G, chyba że wyczaisz używaną dobrym stanie do 100zł. Nowy DA 3G jest chwytem marketingowym dali więcej DPI, która i tak nikomu się nie przyda przy czym jest gorszy laser i sensor niż w starym dobrym DA. Niestety przy razerach 40% ceny płacisz za firmę. Myszki(niektóre) tej firmy nie są warte swojej ceny. Gryzonie Razera cechuje duża awaryjność, a najbardziej znany z Razera dwuklik(patrz wiki).

DOBRĄ myszkę do 150zł można kupić. Na pierwszym miejscu jest LOGITECH MX518. Myszka posiada dobry sensor znany ten z starej generacji deathaddera, więc polecam. Gryzoń posiada 1800DPI, ma 8 programowym przycisków i idealnie pasuje do reki.

Z niżej strefy cenowej polecam A4Tech x7. Można kupić nawet za 50zł, a jakość i wydajność jest za tą cenę genialna w porównaniu do innych myszek.

Jeżeli chcesz profesjonalną "przepakowaną" myszkę możesz kupić Logitecha g500, ale musiałbyś dołożyć z 15 zł. Myszka posiada wbudowanych 10 przycisków, cechuje się dobrym sensorem i precyzją. Największym fenomenem owej myszki są cieżarki dzięki którym możesz regulować wagę myszki dla twoich potrzeb. Myszka posiada także wbudowaną pamięć makro dzięki którym możesz zapisywać swoje profile bez instalowania żadnych oprogramowań. Myszka posiada 5700DPI.

Zapominałbym o kultowej już myszy jakim jest Microsoft Intellmouse Explorer 3.0. Myszka jak na swój wygląd jest dość prosta, ale to tylko pozory. Myszka genialnie się trzyma reki, posiada genialny sensor, ale to myszka nie dla wszystkich. Jest ona na 1 miejscu dla graczy FPS, niestety dla tych, którzy grają na małych rozdzielczościach i czułościach więc to chyba nie dla ciebie.

Witam, poszukuje myszy do 150 zł.Chcę żeby miała od 5-10 programowalnych przycisków.Przeglądałem różne strony i widziałem że też jest duży wybór ze strony logitech.Ja się nie znam może ktoś z was doradzi mi taką mysz, potrzebna jest mi do gry w wow'a.