Witam, znacie jakies dobre myszki do 80zl, bo dzis moja myszka (delux m811) poszla w diably z prawym przyciskiem. to jak? macie cos do takiej ceny?
Mysz do 80zl
Polecam TRUST GXT 31, jak dla mnie ma wszystko co powinna (zmiana dpi, programowalne przyciski, 2 boczne i jeden koło rolki) A do tego jest całkiem solidna i ma ciężarki które umożliwiają zmianę jej wagi. Sam używam od ponad roku i nic złego o niej powiedzieć nie mogę.
Dobry sensor, mysz ma fany kształt, dodatkowe programowalne przyciski i cena nie zabija.
Tracer Ghost, za 60-70 kupisz, jak dla mnie zdecydowanie najlepsza myszka do tego progu cenowego, wygląda przegenialnie, i świetnie leży w dłoni.
Kolory da się zmienić
Kiedyś polecił bym ci jakiś tani szajs, ale teraz od kiedy Xardunek polecił mi Func MS3 nie wyobrażam sobie lepszej myszki. Naprawde godna polecenia.
Sporo ponad budżet, ale jest świetna. Przemyśl to.
Za te pieniądze ? współczuje.
Do 80zł wybrałbym Gigabyte M6900
Func MS-ę nie jest dla każdego…
Ob Tracery tutaj podane są OK w tej cenie.
Aczkolwiek niewiemy jakiego chwytu używa autor, a to istotne.
Za te pieniądze ? współczuje.Do 80zł wybrałbym Gigabyte M6900
Ze wszystkich myszek podanych w tym temacie ta ma najgorszy sensor - Pixart PAW3305DK-H. Jeśli grasz w jakiekolwiek gry wymagające precyzyjnego celowania to odpuść tego Gigabyta.
Dłuuugo walczyłem z doborem myszki. http://www.bloody.tw/en/products.php?pid=10&id=23 krótko i na temat: Lepszej w twoim przedziale cenowym nie znajdziesz.
Sam osobiście korzystam z :
Genius X-G510
http://allegro.pl/genius-gaming-mouse-x-g510-21makr-2000dpi-usb-i4913416196.html
Szczerze mówiąc. Ja też niedawno taki temat stworzyłem. I stwierdzam z pełną odpowiedzialnością. To takie pi******nie. Mysz jest sprawą dość indywidualną. Dane techniczne to jedno czyt. fajnie mieć za***iste. Każdy jednak ma inną grabę. I trzeba ruszyć dupsko do sklepu / marketu / gdzieś. Przymierzyć czy pasuje kształtem i wagowo. Wtedy będziesz miał 100 % satysfakcji. Wiem po sobie
A4tech x747 Według mnie najlepsza mysz w tej cenie
Witam, znacie jakies dobre myszki do 80zl, bo dzis moja myszka (delux m811) poszla w diably z prawym przyciskiem. to jak? macie cos do takiej ceny?