Mysz i Klawiatura

Witam, potrzebuję nowej myszy i klawiatury do komputera ponieważ obecne są już ostro zjechane. Dysponuję budżetem do 100 zł ale jak trzeba będzie trochę więcej to przeboleję. Cieszyłbym się gdyby myszka była bezprzewodowa a całość ładnie się prezentowała i długo wytrzymała. Ewentualnie jeśli za taką kwotę nie kupię nic dobrego, to poproszę o polecenie myszki której cena oscyluje w takiej okolicy.

Pozdrawiam.

http://www.microsoft.com/hardware/pl-pl/p/wireless-desktop-800

Taniuśka a jestem zadowolony , prosta myszka i klawiatura bez zbędnych przycisków .Minusem będzie myszka na baterie (dość często ładuje baterie- tak mi się wydaję) . Oraz po 2 latach mam wytarte literki "WSAD" .

@UP

Polecam ten zestaw. Korzystam i jestem bardzo zadowolony, a co do baterii, to nie jest tak źle, lecz warto mieć w szufladzie zawsze kilka na zapas :)

Oprócz wytartych klawiszy nic się z tym nie dzieje, nic nie przeskakuje, nie blokuje się, wszystko działa jak powinno?

Zdecydowanie tak .

Dzięki wielkie, temat do zamknięcia.

Niema sprawy :)

Witam, potrzebuję nowej myszy i klawiatury do komputera ponieważ obecne są już ostro zjechane. Dysponuję budżetem do 100 zł ale jak trzeba będzie trochę więcej to przeboleję. Cieszyłbym się gdyby myszka była bezprzewodowa a całość ładnie się prezentowała i długo wytrzymała. Ewentualnie jeśli za taką kwotę nie kupię nic dobrego, to poproszę o polecenie myszki której cena oscyluje w takiej okolicy.

Pozdrawiam.