Myszka 150-200zł

Witam. Generalnie tematów podobnych było dużo, jednak trochę czasu od nich minęło, oraz różnią się zakresem. Może pojawiły się jakieś nowe myszki itp.

Szukam myszki (zaskoczenie) do grania. Głównie gram w gry MMORPG, Dote, oraz czasem CS:GO. Szukam solidnego sprzętu, możliwie na lata, myszka powinna być przewodowa (jeszcze jakby ktoś dobrą, tanią podkładkę podał to byłbym wdzięczny) oraz przystosowania do grania prawą ręką, nie używam programowalnych przycisków, ale nie mam nic przeciwko by były.

To chyba wszystko, dziękuje z góry za pomoc :)

http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_myszek_dla_graczy_porownanie_22_modeli?page=0,49

Do wyboru, do koloru. Na testach pure pc polegam od dawna, są w pełni obiektywne i jeszcze mnie nie zawiodły.

Wszelkie inne opinie użytkowników portalu będą subiektywne i każdy będzie zachwalać swojego gryzonia, a de facto mało kto używał w życiu więcej niż 5 różnych modeli myszki, dlatego też samemu nie będę Ci nic sugerować, gdyż byłaby to również subiektywna opinia.

http://allegro.pl/myszka-logitech-g600-mmo-8200dpi-waw-sklep-gw12-fv-i5181692443.html

Logitech g600 jesli potrzebujesz dodatkowych klawiszy na myszce.

Towar niby jest powystawowy lub ze zwrotow sklepowych, moja myszka przyszla w opakowaniu zastepczym jednak nie miala zadnych sladow uzytkowania. Zero rys na slizgaczach , kabel byl oryginalnie zwiniety.

Jest to dla mnie idealna myszka. W MMO daje duza przewage , szczegolnie w PvP bo nie musimy skakac palcami po klawiaturze. Wszystkie niezbedne skille mozesz miec pod kciukiem na myszce.

Dzięki za pomoc, obadałem artykuł, ale te CM które wydawały się dla mnie najlepsze, ciężko kupić :/

Witam. Generalnie tematów podobnych było dużo, jednak trochę czasu od nich minęło, oraz różnią się zakresem. Może pojawiły się jakieś nowe myszki itp.

Szukam myszki (zaskoczenie) do grania. Głównie gram w gry MMORPG, Dote, oraz czasem CS:GO. Szukam solidnego sprzętu, możliwie na lata, myszka powinna być przewodowa (jeszcze jakby ktoś dobrą, tanią podkładkę podał to byłbym wdzięczny) oraz przystosowania do grania prawą ręką, nie używam programowalnych przycisków, ale nie mam nic przeciwko by były.

To chyba wszystko, dziękuje z góry za pomoc :)