Myszka A4Tech Bloody Blazing A6

Hejka.

Mam zamiar kupić sobie myszkę A4TEch Bloody Blazing A6 i mam do Was pytanie. A mianowicie czy myszka ta jest dobra według Was ?

Chodzi mi o Wasze opinie i spostrzeżenia, najbardziej tych co też ją posiadają. Słyszałem coś o jakiejś płatnej opcji ale niekoniecznie wiem o co chodzi możecie mnie oświecić ?

W tych A4tech jest takie coś jak wybór core(3 rodzaje) to kosztuje bodajże 20$ czy 20zł w polsce.

Niby ten Core3 likwiduje rozrzut ,ale nie wiem jak to działa słyszałem ,że można to ustawić do każdej broni w cs:go.

Lecz za to pewnie jest ban.

Lepiej V7 albo V5 .

W takim razie opcja ta mnie wcale nie interesuje bo w strzelanki gram mało ( czasami w cs:go ). Mysz wybrałem ze względu na świetne ( według mnie) podświetlenie i design. Podobno ma też fajny sensor. Czy mimo ze nie interesuje mnie ta opcja lepiej brać v5 ?

Tak mimo to V5 i V7 to flagowiec tej firmy.

O tej 6 to nawet nie słyszałem. A możesz kupic ją bez core i taniej o 20 zł.(masz core 1 i 2 ale nie 3 która można edytować w oprogramowaniu)

Obejrzyj recenzja ,którejś z nich to się dowiesz ,że we wszystkim sobie dobrze radzą.

A jak masz 150zł na myszkę to bierz Razer Abyssus abl Steel Series Sensei to takie najlepsze w tym przedziale.(ale design szału nie robi)

A jak chcesz taką do 100 to polecam V5/V7 ja osobiście mam Genesis GX66(bardzo fajna dałem za nią 60zł) SS sensei za 200zł(genialna na nic jej nie wymienie).

Jak ci się podoba to bierz tą http://procpu.pl/p/1544/25009/a4tech-bloody-blazing-a7-4000dpi-myszki-gaming-strefa-gracza.html .

Blood to dobra seria for techa

Nie nie nie, zadne myszki z serii V od A4techa!

Czy to v2, v3, v4, v5, v7 czy v8.

Jesli sie niemyle ta mysz ma avago 3050 super to on nie jest, ale bedzie lepszy niz to co proponuje szkodnik powyzej. Juz kiedys udowodnil jaki jest inteligentny w kwestiach IT, teraz znowu wyskakuje… STARCZY.

Zas co do samej myszy mozna poszukac lepszych propozycji, choc te nowe A4Techy nie sa zle (ale seria V jest tragiczna).

Podaj ile (maksymalnie) mozesz wydac, jaka podkladke posiadasz oraz preferowany chwyt to sie czegos poszuka :)

A co do ZbieramTazosy, juz kiedys ciebie ostrzegalem. Tym razem znowu skonczy sie ostrzezeniem, ALE tylko dlatego ze minelo juz sporo czasu, lecz bedzie to ostatni raz bo ja tez zbieram pokemony…

Chwyt to na pewno palm/claw grip bo jakoś tak mi jest wygodnie.

Mam do wydania ok 80 zł.

Podkładkę posiadam Natec Genesis M33.

Fajnie by było gdyby miała podobne podświetlenie do tej, bo po prostu kocham światełka xD

Co do sensora to tak ma ten od AVAGO :)

Avago, avago nierowne, jest sporo roznych weraji.

W tej cenie ciezko bedzie o dobre, a zwazywszy ze podkladke masz plastikowa fajnie by bylo zaopatrzyc sie w Avago 9500 (laser). Ale jedne z tanszych myszy ktore maja ten sensor to Sharkoon Drakonia i Natec GX77/78 albo Avago 9800 (moim zdaniem gorszy) A4tech ZL5, TL8, AL9. Mozna by tez pomyslec nad optykiem jakim jest 3060/3050 (w tej cenie o lepszy trudno).

Tak wiec wlasciwie mam jeszcze jedno pytanie na jakim DPI zazwyczaj dzialasz?

Ja kupowałem myszkę do laptopa ,który mam na wyjazdy do cs:go.

Pan z poznanskiej plazy zaoferował mi V5/V7 oraz Genesis GX66.

A admin jest tak inteligenty ,bo jedynie co ma to darowizny od asusa ,które musi oddać.

Myśli ,że pozjadał wszystkie rozumy ,a nawet nie miał tej myszki w ręce tutaj masz v7 która znajduje się między flagowcami na 300zł

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/myszki-polecane.html . (to jest bardziej rzetelna strona niż każdy kto się tutaj wypowie)

On jest człowiekiem ,który już nie miał myszki na PS/2 i wielce świeci inteligencją.

Jeśli popatrzysz w googlach to w budżetowych myszkach napewno znajdzie się coś z V7/V5.

Gdzieś przeczytał ,że 4Tech ma słabe sensory i będzie to głosił.

Ja przez pięć lat miałem mysze PS/2 za 20zł potem kupiłem Razer Deathadde(2009rok)

W zeszył mi zmarłą kupiłem sensei i to jest chyba najlepsza myszka jak dla mnie.(wcześniej też miałem inne ,ale oddawałem po tygodniu)

Jak chcesz mieć fajny wygląd to co wybrałeś nie widziałem w takiej cenie bardziej świecącej prócz syfu Tracera za 35zł.

Przez 4 lata pewnie na niej pośmigasz jak jej nie zabijesz.

Ja mam GX66 do laptopa i powiem ,że świetnie leży w mojej dłoni tylko 5klawiszy do konfiguracji (scroll 3x)

A jak chcesz myszkę z dobrymi sensorami to bierz to http://www.komputronik.pl/product/187129/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Tracer_Recon_USB_AVAGO_9500.html

A o sensorach masz więcej tutaj http://www.test-gear.pl/sensor/

Jak nie jesteś wymagający bierz tą swoją i będziesz zadowolony.

Jeśli myślisz ,że wszystkie 4Techy mają Pixarta to zapraszam do obeznania się w temacie.

a w nie wszystkich sensor od Pixarta to syf.

Darowizy od asusa? Chyba mnie mylisz z niejakim Xao…

Testy/Rankingi na benchmarku polecane… dobre sobie.

Pixarty bywaja dobre (baa nawet rewelacyjne) dobrym przykladem jest 3310, ALE ten 3305 to cos innego!

Pracuje zazwyczaj na wysokich dpi teraz na 3200.

4000 DPI brzmi jeszcze lepiej ;)

A co do tego Avago to wiem że są nierówne ale czytałem ze ten 3050 jest nawet dobry w tych cenach.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Hejka.

Mam zamiar kupić sobie myszkę A4TEch Bloody Blazing A6 i mam do Was pytanie. A mianowicie czy myszka ta jest dobra według Was ?

Chodzi mi o Wasze opinie i spostrzeżenia, najbardziej tych co też ją posiadają. Słyszałem coś o jakiejś płatnej opcji ale niekoniecznie wiem o co chodzi możecie mnie oświecić ?