Myszka dla gracza

Witam.

Poszukuję dobrej myszki dla gracza (głównie rpg,fps,rts) gdzieś w granicach do 100zł-120zł. Dodam że jestem leworęczny ale potrafię obsługiwać boczne przyciski palcem małym i serdecznym. Dobrze jakby myszkę można było zakupić w sklepie morele.net. :)

Emm Steelseries Kinzu (symetryczna, nawet fajna) albo za 150zł Saitek madcatz R.A.T 3 (lub po prostu Cybrog R.A.T 3)-ona ma chyba wymienne boczne panele i możesz sobie zrobić jak dla leworęcznego lub moge się mylić i taki bajer dopiero w R.A.T 5 :(

Emm Steelseries Kinzu (symetryczna, nawet fajna) albo za 150zł Saitek madcatz R.A.T 3 (lub po prostu Cybrog R.A.T 3)-ona ma chyba wymienne boczne panele i możesz sobie zrobić jak dla leworęcznego lub moge się mylić i taki bajer dopiero w R.A.T 5

umiesz czytać ze zrozumieniem ? gość mówi maks 120 zł a ty mu myszki za 150- 160 zł proponujesz, same barany na tym forum i to mnie wyzywali od upośledzonych

http://www.morele.ne...-002359-419093/ używałem, polecam, wielki plus to jakość materiałów z jakich mysz jest wykonana

Edit:

Slone, nie ma nawet o czym dyskutować, od mamy dostajesz pieniążki na cukierki to może tobie 30 zł nic nie znaczy, aha jeszcze jedno "chyba wymienne" po co polecasz myszkę o której mało wiesz ? mógł byś przynajmniej sprawdzić o niej info w necie

racja jesteś upośledzony- AU zabolało

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. - crracked

Ja bym dołożył do 150 zł i kupił Logitech G400 w rewizji 2. O ile mi wiadomo to myszka z najlepszą optyką w podobnej cenie (tylko rewizja 2). Sam mam taką i jestem mega zadowolony. Rewizję drugą poznasz po plombie na opakowaniu. Jeżeli na plombie na opakowaniu jest czarny napis LOGITECH to oznacza, że myszka jest w rewizji 2.

@2upMehh czasami żal mi niektórych ludzi.....podałem ten model z racji tego, że jest dość ciekawym rozwiązaniem dla leworęcznych osób, a jeśli mu się spodoba to te 30zł można dozbierać, bo to jakiś majątek nie jest... i racja jesteś upośledzony :) pozdrawiam

Fakt model logitecha g400 też jest dobry

A4tech Oscar X760, tania (ok 60zł-70) i ma wszystko

SpeedLink Kudos, Omega Varr V6000, Prestigio PMSG1, Revoltec Fightmouse Elite, Gigabyte M8000x, Logitech G500, Steelseries Xai, Corsair M60, A4Tech x760 White, Logitech MX518 i Logitech G400, Microsoft Comfort Mouse 3000, Microsoft Sidewinder X8, Logitech G700. Tylko trzeba ceny posprawdzać. Microsoft Comfort Mouse 3000 i A4Tech x760 White na pewno się mieszczą w cenie.

Witam.

Poszukuję dobrej myszki dla gracza (głównie rpg,fps,rts) gdzieś w granicach do 100zł-120zł. Dodam że jestem leworęczny ale potrafię obsługiwać boczne przyciski palcem małym i serdecznym. Dobrze jakby myszkę można było zakupić w sklepie morele.net. :)