Myszka do 100zl :)

Witam ;d
Mianowicie chodzi mi o propozycję myszki do 100 zl z przesyłką Która bedzie stosowana głownie do gier FPS jak cs:go czy battlefield :)

zarpaszam do dyskusji ;d

Idź do sklepu i weź myszkę w dłoń.

Tu głównie chodzi o to jak ona będzie ci leżeć w łapie.

ja polecam x7 wypas za nieduże pieniądze. Posiadam ten model już bodajże czwarty rok http://allegro.pl/mysz-dla-graczy-a4tech-x7-v-track-f3-3000dpi-pad-i5230570636.html

x7 bardzo polecam, dolny model z tej serii a4techa

Polecę Ci Bloody V7, mam ją drugi rok, działa bez zarzutów. Wszystko zależy od tego co kto woli.

Chodzi mi o to - http://z5.ifrm.com/30005/144/0/p1076123/1341454553883.png

Mi najbardziej odpowiada claw, dlatego ją wybrałem.

Pozdrawiam.

polecam bloody v8, myszka która ma świetny design i do tego na stalowych ślizgaczach pięknie chodzi, jest dobrze wyważona, nie za ciężka jak i nie za lekka, do tego bardzo dobrze leży w dłoni, taką myszkę z podkładką nostromo z przesyłką zapłaciłęm ok 98zł.

http://www.ceneo.pl/20340196 tej używam, na iem kupiłem, jak na razie dobrze się sprawuje cena z przesyłką to ci jeszcze parę groszy zostanie.

ja polecam gamdias demeter optical ok 80 zł lub gamdias demeter laser za ok 115 zł (jak mu mało dpi)

A ja polecam zwykłą myszkę za 20zł. Ludzie ogarnijcie się, myszki za 100 zł... Jak się nie potrafi grać to sprzęt nie pomoże a poza tym to nie jest sport grubaski, więc przestańcie wydawać pieniądze rodziców i grajcie bez dziwactw... Może jeszcze specjalny parkiet sobie kupcie, żeby fotel lepiej jeździł...

warn_ico.png
Spam ~ NS

a4tech x7, makra i wystarczajacy laser do cs-a jednak mogla by byc troche bardziej plaska mysz

x7 a4techa jest bardzo dobra jak za tą cenę. Kupowałem ją hoho lat temu i się trzyma świetnie. Od lat planuję wymienić na nowszą, ale w sumie po co. Jedyny minus to to, że ręka się dość często poci. Po tylu latach zeszło tylko troszkę farby i grafiki. No i kabel cały poprzecinany, teraz jakbym miał brać mysz to tylko z kablem sznurkowym jaki mam przy klawiaturze.

A ja polecam zwykłą myszkę za 20zł. Ludzie ogarnijcie się, myszki za 100 zł... Jak się nie potrafi grać to sprzęt nie pomoże a poza tym to nie jest sport grubaski, więc przestańcie wydawać pieniądze rodziców i grajcie bez dziwactw... Może jeszcze specjalny parkiet sobie kupcie, żeby fotel lepiej jeźd

Takimi tekstami to sobie komentuj filmiki tigera i kobry na youtubie. Osoba z pro skilem w fps-ach zawsze bedzie miala przewage z lepsza myszka jak tego nie wiesz jestes noobem. 1. to reka ma byc szybka nie myszka (dpi to kit) gdy juz reka jest szybka liczy sie precyzja lasera a w myszcze za 20zl HA HA HA HA. czas reakcji, opory prowadzenia myszy jej waga. Rozumiem ze pewnie grasz w Metina i Tibie a to co pisze jest dla Ciebie mało zrozumiałe:)

A4techy X7 były dopre kiedyś ale nie dzis, V series zawsze były słabe...

Zerknij na ZL5, TL8 (te nowe bloody).

A ja polecam zwykłą myszkę za 20zł. Ludzie ogarnijcie się, myszki za 100 zł... Jak się nie potrafi grać to sprzęt nie pomoże a poza tym to nie jest sport grubaski, więc przestańcie wydawać pieniądze rodziców i grajcie bez dziwactw... Może jeszcze specjalny parkiet sobie kupcie, żeby fotel lepiej jeździł...

Taa bo taka mysz jest wygodna. Mam mysz znacznie droższa (za swoje pieniądze...) ze względ na wygode i tyle.

Kiepski sensor będzie powodował że będziemy mniej celni itd. więc właściwie dobra mysz poprawi nasze umiejętności natomiast tylko w przypadku gdy słaby sensor głupieje itd.

A4techy X7 były dopre kiedyś ale nie dzis, V series zawsze były słabe...Zerknij na ZL5, TL8 (te nowe bloody).Taa bo taka mysz jest wygodna. Mam mysz znacznie droższa (za swoje pieniądze...) ze względ na wygode i tyle.Kiepski sensor będzie powodował że będziemy mniej celni itd. więc właściwie dobra mysz poprawi nasze umiejętności natomiast tylko w przypadku gdy słaby sensor głupieje itd.

AVAGO 9500 bylo stosowane w a4tech-ach x7 nie wiem czy we wszystkich modelach >> u innych producentow takie myszki kosztowaly nawet po 300zl czyli wow !!! z seri bloody posiadam słuchawki bloody g501 i sa kozackie jak za te pieniadze, wiec smialo polecam ten sprzet i marke. Co do myszek z bloody troche przebajerowane i ksztalt tez ulegl zmianie co juz w reku mi sie srednio uklada (indywidualna kwestia:)

Było stosowane, to jest słowo kluczowe :)

Swoja droga było to 3060/3080, XL'ki mialy 9500.

A w kwestii słuchawek gamingowych... to ja raczej z góry jestem na nie (bo to w 98% szajs).

Było stosowane, to jest słowo kluczowe Swoja droga było to 3060/3080, XL'ki mialy 9500.A w kwestii słuchawek gamingowych... to ja raczej z góry jestem na nie (bo to w 98% szajs).

Jak ktos ma duza łape:) "XLka" kosztuje grosze a ten laser wystarczy i amatorowi i pol prosowi:)

Jak zakładasz na uszy słuchawki odpalasz gre nie slyszysz co kobieta biadoli nie sa ciezkie nie bola uszy to warto wydac 160zl w moim przypadku na bloody:) ps, x750a4tech to moja byla myszka, ale nadal polecam:)

Takimi tekstami to sobie komentuj filmiki tigera i kobry na youtubie. Osoba z pro skilem w fps-ach zawsze bedzie miala przewage z lepsza myszka jak tego nie wiesz jestes noobem. 1. to reka ma byc szybka nie myszka (dpi to kit) gdy juz reka jest szybka liczy sie precyzja lasera a w myszcze za 20zl HA HA HA HA. czas reakcji, opory prowadzenia myszy jej waga. Rozumiem ze pewnie grasz w Metina i Tibie a to co pisze jest dla Ciebie mało zrozumiałe:)

Jakbym był twojej postury to rzeczywiście bym zwracał uwagę na masę myszki XDDDDD. W d*pach się poprzewracało, specjalne myszki do grania, klawiatury, monitory, nie wiem jeszcze co. Proplayerzy z mmorpg.org.pl...

A jak ludzie sobie kupują buty za 500 zł do nogi to jest git :D, ale przecież w halówkach za 15zł też można grać.

A4tech XL 750bh tylko z AVAGO 9500. Nie znam lepszej myszy w tym przedziale cenowym, wracam do niej zawsze jak zabiję mysz, na której aktualnie gram i nie mam funduszy na nową :P

Te myszy juz nie sa dostepne z avago... ile mozna o tym gadac?