Myszka do 50 zł

Witam!
Szukam myszki do grania,nie musi byc gamingowa tylko zwykla dobra myszka do 50zł. Ma być dosyć mała (nie lubie duzych i ciezkich)niska i ergonomiczna(tak zebym mogl poruszac nia trzymajac ja jedynia palcami) dla przykladu cos na podobe Tracer Sonya-taniej myszki za 20 zl,ktora sprawowala sie ŚWIETNIE lecz niestety lewy przycisk myszki nie zawsze zalapie moje delikatne klikniecie co mnie delikatnie mowiac wkurza :D Znacie jakies godny polecenia sprzet ?

Natec Genesis g55 polecam ;)

Jak dla mnie może być każda myszka. Mam jakąś za 30zł biurową, a w takich grach jak Battlefield itp jestem 1-4. Pójdź do pierwszego lepszego sklepu komputerowego i powiedz, że szukasz taniej myszki do gier. Weź pierwszą lepszą, która ci się spodoba. Gwarancja na 2 lata będzie więc git.

bump

Sprawdź Zalman ZM-M200

Weź Zalmana ZM-M300. Kosztuje 30 zł, a jak na taką cenę ta mysz jest wręcz bezkonkurencyjna, poszukaj jakieś recenzji tej myszki żebyś wiedział co i jak. Gwarantuje Ci, że się na niej nie zawiedziesz (używałem jej jakiś rok do grania w LoL-a itd, potem niechcący urwałem kabelek i zamieniłem ją na Bloody V7).

Weź Zalmana ZM-M300. Kosztuje 30 zł, a jak na taką cenę ta mysz jest wręcz bezkonkurencyjna, poszukaj jakieś recenzji tej myszki żebyś wiedział co i jak. Gwarantuje Ci, że się na niej nie zawiedziesz (używałem jej jakiś rok do grania w LoL-a itd, potem niechcący urwałem kabelek i zamieniłem ją na Bloody V7).

a ktora z tych 2 lepsza?

kup ta z , ktora bedzie ci sie wygodnie gralo trzymalo..to podstawa nie sugeruj sie zadnymi sensorami dpi i tak dalej bo to zwykla bajka. Gralem dlugo w fpsy i lepiej gra mi sie na myszcze za 30 zl niz na myszcze za 100+...

kup ta z , ktora bedzie ci sie wygodnie gralo trzymalo..to podstawa nie sugeruj sie zadnymi sensorami dpi i tak dalej bo to zwykla bajka.

Hah

To dowaliłeś do pieca, może jeszcze powiesz ze podkładka nie ma wpływu na działanie sensora?

P.S. Że miałeś myszkę za 100zł nic nie mówi można i za więcej wyrwać SZMELC.

Tak tak jestem pewnie jestem idiotą bo mam myszkę za 300stówy, dodatkowo podkładki droższe jak mysz szukana przez autora... i mam o tym zerowe pojęcie? Czyż nie?

Witam!
Szukam myszki do grania,nie musi byc gamingowa tylko zwykla dobra myszka do 50zł. Ma być dosyć mała (nie lubie duzych i ciezkich)niska i ergonomiczna(tak zebym mogl poruszac nia trzymajac ja jedynia palcami) dla przykladu cos na podobe Tracer Sonya-taniej myszki za 20 zl,ktora sprawowala sie ŚWIETNIE lecz niestety lewy przycisk myszki nie zawsze zalapie moje delikatne klikniecie co mnie delikatnie mowiac wkurza :D Znacie jakies godny polecenia sprzet ?