Witam , poszukuję gryzonia do ostrego grania na de_dust2 Wiem ,że było dużo takich tematów ale jak to zwykle zawsze coś nie pasuje do tego co szukam . Mój budżet to 150 zł ni więcej . Poszukuję płaskiej myszki z min 3 dodatkowymi przyciskami po lewej stronie + miło by było zobaczyć oprogramowanie do urządzenia
Aktualnie korzystam z biurowego A4techa i nie narzekam za bardzo chociaż czasem ciężko przesunąć go ponieważ jest wysoki na aż 4 cm i długi na 11 cm . Najczęściej używam Palm gripu . Dużo słyszałem o Core 3 i innych i się zastanawiałem nad bloody V* ale nawet bez takiego oprogramowania raczej dam sobie radę
Dodatkowo prosiłbym was abyście mi polecili odpowiednią podkładkę do myszy ( najlepiej z poduszką pod nadgarstek ) tak aby dobrze na niej się ślizgała i nie gubiła ruchu . Kabel nie powinien być zbyt długi ale jakoś przeżyję do 1.5 metra .
Jakbyście potrzebowali jeszcze informacji to z chęcią pomogę w pomocy mi Prosiłbym także o informacje czy mogę znaleźć taką myszkę w jakimś sklepie w Krakowie bym mógł ją "przymierzyć" .
*Tutaj patrzyłem na różne modele