Myszka do Cs'a

Witam , poszukuję gryzonia do ostrego grania na de_dust2 :) Wiem ,że było dużo takich tematów ale jak to zwykle zawsze coś nie pasuje do tego co szukam . Mój budżet to 150 zł ni więcej . Poszukuję płaskiej myszki z min 3 dodatkowymi przyciskami po lewej stronie + miło by było zobaczyć oprogramowanie do urządzenia :) Aktualnie korzystam z biurowego A4techa i nie narzekam za bardzo chociaż czasem ciężko przesunąć go ponieważ jest wysoki na aż 4 cm i długi na 11 cm . Najczęściej używam Palm gripu . Dużo słyszałem o Core 3 i innych i się zastanawiałem nad bloody V* ale nawet bez takiego oprogramowania raczej dam sobie radę :) Dodatkowo prosiłbym was abyście mi polecili odpowiednią podkładkę do myszy ( najlepiej z poduszką pod nadgarstek ) tak aby dobrze na niej się ślizgała i nie gubiła ruchu . Kabel nie powinien być zbyt długi ale jakoś przeżyję do 1.5 metra .

Jakbyście potrzebowali jeszcze informacji to z chęcią pomogę w pomocy mi :D Prosiłbym także o informacje czy mogę znaleźć taką myszkę w jakimś sklepie w Krakowie bym mógł ją "przymierzyć" .

*Tutaj patrzyłem na różne modele :)

Z tego co widzę ten model od A4tech'a ma tylko 2 przyciski boczne które zwykle mam zarezerwowane na regulację głośności i nie ma Core 3 które też by się mógł czasem przydać ;/ Ale bardzo dziękuję za zaproponowanie tego modelu , wygląda na bardzo porządny :)

Seria bloody V nie jest jakaś super płaska i zazwyczaj ma własnie tylko 2 boczne. Osobiście mam v5 i nie jest zła ale na twoim miejscu dołożył bym 50zł i kupił coś bardziej profesjonalnego.

Polecam Steelseries Kana v2.

Ludzie czy wy naprawdę nie umiecie czytać?! Mam wyznaczony budżet i wymagania które musi spełniać sprzęt ! nie będę brał sprzętu za 200 zł który ma 6 przycisków z tego jeden po prawej stronie !

Mad Catz R.A.T 3 bardzo fajna myszka z dobrym sensorem opytycznym, 3500dpi 2 przyciski boczne, 3 programowalny. W rtv euro agd za 159zł na allegro i innych stronach na pewno będzie taniej.

Edit: Jest płaska zapominałem dodać

Link: http://www.ceneo.pl/16559347

Świetna propozycja tylko mam małe pytanko jak się sprawuje wytrzymałość tej że mychy ponieważ podobno są bardzo podatne na uszkodzenia >?

nie polecam myszek "specjalnie pod FPS-y" to często wielki syf o zawyżonej cenie

nie polecam myszek "specjalnie pod FPS-y" to często wielki syf o zawyżonej cenie

A jakąś miałeś , że się tak od razu wyrażasz ? Już podjąłem decyzję i zakupiłem Bloody V8m jak na razie sprawuje się świetnie i nie ma z nią żadnych problemów poza tym ,że oprogramowanie jej nie widzi ale poza mną nikt nie ma takiego problemu więc to jakoś bardzo oceny producenta nie zmienia.

Witam , poszukuję gryzonia do ostrego grania na de_dust2 :) Wiem ,że było dużo takich tematów ale jak to zwykle zawsze coś nie pasuje do tego co szukam . Mój budżet to 150 zł ni więcej . Poszukuję płaskiej myszki z min 3 dodatkowymi przyciskami po lewej stronie + miło by było zobaczyć oprogramowanie do urządzenia :) Aktualnie korzystam z biurowego A4techa i nie narzekam za bardzo chociaż czasem ciężko przesunąć go ponieważ jest wysoki na aż 4 cm i długi na 11 cm . Najczęściej używam Palm gripu . Dużo słyszałem o Core 3 i innych i się zastanawiałem nad bloody V* ale nawet bez takiego oprogramowania raczej dam sobie radę :) Dodatkowo prosiłbym was abyście mi polecili odpowiednią podkładkę do myszy ( najlepiej z poduszką pod nadgarstek ) tak aby dobrze na niej się ślizgała i nie gubiła ruchu . Kabel nie powinien być zbyt długi ale jakoś przeżyję do 1.5 metra .

Jakbyście potrzebowali jeszcze informacji to z chęcią pomogę w pomocy mi :D Prosiłbym także o informacje czy mogę znaleźć taką myszkę w jakimś sklepie w Krakowie bym mógł ją "przymierzyć" .

*Tutaj patrzyłem na różne modele :)