Popatrz sobie na scenę e-sportu, nikt tam nie gra myszkami za 25-/+zł, zle Ci sie wydaje ze taki nic nie daje, ba duzo daje, od groma bajerow do fps-ow LIKE A X7, a bezprzewodowe to wiem tylko od innych graczy ze sie nie nadaja do fps-ow, ja nie mialem, nie gralem
Wydaje mi sie ze gralem w topowych clanach Polskich(najlepszych na swiecie) w mohaa (medal of honor allied asault) Wiec wybacz ale "jakies" pojecie mam o FPS`ACH w , ktorych po 1-2 strzalach sie ginelo...;] A to , ze graja na takich myszkach hmm lubia szpanowac tyle;] Znam multum ludzi , nawet z mojego miasta , ktorrzy grali na wlasnie takich myszkach;] I nie gralismy 2 lata a po 5-6;] Wiec wybacz jezeli ktos nie gral w mohaa przynajmniej 3-4 lata nie ma sensu , aby prowadzil zemna dyskusje na temat co trzeba do fpsow. Wspolczesne fpsy typu BFBC2 to 30% szczescia , ze trafisz head shota za 1 razem z karabinu;]
Myszkip o300zl , szklane podkladki i cuda wianki...a zabijac i tak nie potrafia;] To nie mmo , ze kupisz sobie cos w is i bedziesz zabijal (targetowe) bo no target to inna bajka , tutaj musisz miec skilla a nie sprzet:) + internet haha:)