Myszka "działa a nie chodzi"

Witam mam taki problem grałem sobie w Hearthston-a i wszystko dobrze skończyłem rozgrywkę i przeniosło mnie do ekranu wyboru postaci tak jak zawsze po zakończeniu rozgrywki tylko teraz myszka mi świeci a nie reaguje na polecenie. Myszka hama urage(kablowa.

I nie odpowiadać mi weź podłącz do innego slotu lub odłącz i podłącz.

Z góry THX

Edit:

Myszka nie działa po ponownym uruchomieniu. Na win 7 i Ubuntu też nie działa

Moje pytanie to:

Czy problemy z myszka występują tylko w tej grze ? Jeśli tak może to nie myszką nie reaguje tylko gra się przywiesiła lub przywiesza.

Czy często taki problem występuje ? Myszka może też szaleć przez syfy na komputerze przywieszać czy też ruszać w rózne kierunki. Do usuwania tyh syfów używam Spybot - Search & Destroy i dobze się sprawuje u mnie.

Więcej szczegółów poproszę.

U mnie np myszka kiedyś od czasu do czasu się sama wyłączała i dopieor po ponownym podłączeniu do usb zaczeła reagować. Przeczyściłem przeciągłem kabelki i popodlączałem dokładniej (wewnątrz mysz) by wszystko stykało i było wszystko ok.

----------

No właśnie... że się świeci nie znaczy że działa. Prawdopodobnie się spaliła ale warto jeszcze ją rozebrać i tak jak pisałem przeczyścić i dodociskąc kable. Nic więcej nie mogę pomóc

Podłączyłem inną myszkę i działa. Myszka ma ok 3mc więc nie wiem czy już by miała się popsuć. Nie nie tylko w grze cały czas nawet po ponownym uruchomieniu, to pierwszy raz kiedy myszka tak zrobiła popsuła się dosłownie w 1 sekundę.

mod_ico.png
usunięty, ale proszę uważaj ~ NS

Edit: Myszki nie wyszukuje w urządzeniach w Panelu sterowania

Najlepiej sprawdzić podłączając go do innego komputera jeśli jest taka możliwość. Jeśli działa to problem u ciebie a jeśli nie to najlepiej jeśli jest jeszcze gwarancja i ją oddać bo mnie się wydaje że się spaliła. Może jeszcze ktoś jakoś pomoże.

Myszka nie działa na innym komputerze ale reaguje na ruch kiedy poruszę ręką obok to jaśniej świeci.

Może to głupie, ale ja kiedyś miałem podobny problem. Co się okazało?! Jakiś większy paproch mi naszedł na optyke. Możliwe też sprawdz przycisk pod myszką (ja takowy posiadam, powoduje on że gdy myszka leży na blacie biórka działa, a gdy się ją podniesie odłącza się) możliwe że on nawalił.

Witam mam taki problem grałem sobie w Hearthston-a i wszystko dobrze skończyłem rozgrywkę i przeniosło mnie do ekranu wyboru postaci tak jak zawsze po zakończeniu rozgrywki tylko teraz myszka mi świeci a nie reaguje na polecenie. Myszka hama urage(kablowa.

I nie odpowiadać mi weź podłącz do innego slotu lub odłącz i podłącz.

Z góry THX

Edit:

Myszka nie działa po ponownym uruchomieniu. Na win 7 i Ubuntu też nie działa