Witam poszukuję myszki o niskim profilu długością i szerokością podobną do logitecha g500 tylko niższą o jakiś 1-1,5 cm budżet praktycznie nieograniczony , dodatkowo byłoby miło gdyby miała zbliżoną specyfikację do wcześniej podanego gryzonia (liczba przycisków , sensor etc..).
Myszka o niskim profilu
Steelseriesy sa naprawde niskimi i w sumie to malymi myszkami.
Kup Steelseries Sensei. Mam osobiście GW2. Niski profil ok 4 cm i naprawdę spora długość sprawia że świetnie leży w dłoni. Dostajesz również spory zapas dpi oraz 4 w pełni programowalne przyciski oprócz standardowego lpm,ppm,scoola i dpi.
Mój logitech ma 42mm i jest dla mnie odrobinę za wysoki dlatego szukam czegoś co będzie miało około 30 i mniej mm
Sensei'a pozbyłem się ze względu na zachowanie lasera na szmacianej podkładce QcK zamieniłem na kinzu v2, fajnie leży w dłoni jest wygodna i precyzyjna a przy okazji wpadło trochę ojro.
Razer Taipan też jest niewysoki. ma ok 36 mm wysokości.
P.S no i są 2000 postów.
Gratulacje no to za spamerstwo możesz fundnąć mi tego tajpana
A tak serio to zastanawiam się nad nim lub logitech g9x lub może ktoś poleci jeszcze coś lepszego.
Witam poszukuję myszki o niskim profilu długością i szerokością podobną do logitecha g500 tylko niższą o jakiś 1-1,5 cm budżet praktycznie nieograniczony , dodatkowo byłoby miło gdyby miała zbliżoną specyfikację do wcześniej podanego gryzonia (liczba przycisków , sensor etc..).