Witam. Tak jak napisałem w temacie, potrzebuje myszki do podkładki qck, moja niestety gubi na niej sensor podczas gwałtownych ruchów. Dodam, że jest to jakaś edycja z panda z WoWa, zatem wiem, że owe problemy z sensorem mogą wynikać z tego właśnie, ale niestety, zbyt późno o tym przeczytałem... Max 100zł, ale chętnie spojrzę, na mysze o mniejszej cenie. Liczę, że doradzicie mi opierając się na własnych doświadczeniach, prawda? Z góry dzięki za pomoc!
Myszka pod steelseries qck
Najlepsza myszka do 100? Polecam http://www.ceneo.pl/1844505Dobry sensor, dobra myszka, jakość wykonania dobra(działa już 3 lata)
Mnie nie interesuje najlepsza myszka do 100zł tylko taka, która bedzie dzialać na podkładce steelseries qck.
To może być również wina podkładki, na kolorowych sensor potrafi się gubić, do gier tylko podkładki jednolite, bez żadnych obrazków
Jaką masz teraz mysz?
Jak chcesz nową mysz to podaj chwyt, i ewentualnie czy jesteś leworęczny
pod QCK proponuje szukac optyka... ale niestety w tej cenie to troche padaka
Dobrze by było gdyby był to PMW3310DH, ale jedna z tanszych myszy pod ten sensor to SS Rival.
Właściwie, moja obecna myszka to jakiś optyk noname, na ktorym gralem na blacie od biurka. Nie mam zamiaru zakupić myszki dla graczy po kolosalnych cenach bo w warunkach jakie opisalem wyżej, wbilem LEMa w csie, interesuje mnie kazda, nawet potencjalnie do niczego, aby tylko nie gubila sensora w czasie gwałtownych ruchów mysza. Zdaje sobie sprawę, ze to moze byc wina samej podkladki dlatego prawdopodobnie tej sie pozbędę i kupie czarna, ale z chęcią nadal przytule dobre rady odnośnie myszy. No i jestem praworęczny.
Witam. Tak jak napisałem w temacie, potrzebuje myszki do podkładki qck, moja niestety gubi na niej sensor podczas gwałtownych ruchów. Dodam, że jest to jakaś edycja z panda z WoWa, zatem wiem, że owe problemy z sensorem mogą wynikać z tego właśnie, ale niestety, zbyt późno o tym przeczytałem... Max 100zł, ale chętnie spojrzę, na mysze o mniejszej cenie. Liczę, że doradzicie mi opierając się na własnych doświadczeniach, prawda? Z góry dzięki za pomoc!