Myszka + podkładka cena 150+

Dostanę coś dobrego w cenie do 150+ zl? głownie gram ostatnio w rusta i co go. chodzi mi o to, by była dobra do strzelanek, jak i normalnego użytkowania

Rival 100?

Polece też od siebie Logitech g100s - myszka w cenie 100+/- zł..

Polecam CMStorm Alcor i podkładkę A4Tech x7gaming razem około 160zł.

Również polecam CMStorm ze względu na Avago 3090 (chyba że interesują Cie myszki z Avago 3310 wtedy Rival będzie lepszym wyborem)

Podkładka jakakolwiek byle by była materiałowa więc a4tech x7 200 jest dobrym wyborem :)

Niedawno widziałem też obniżki na QcK+ od SS, ale to już od Ciebie zależy czy wolisz duże czy małe podkładki.

Nie będę tego ukrywał jestem dzieckiem steelseriesa. Polecam steelseries qck+, chyba, że wystarczy ci zwykła qck co do myszki hmmm. Wszystko zależy od tego czy chcesz mieć ja wysoką czy nie, na małą rękę czy dużo. Grałem na a4tech x7 osobiście nie polecam. Myślę, że sensei może ci przypaść do gustu lub sensai [raw], różni się tylko bajerami. Od 2 miesięcy testuję zowie fk1 obydwie myszki godne polecania. (zowie wydaje się mi, że jest wykonana z lepszego materiały, ale to tylko pozory)

Dostanę coś dobrego w cenie do 150+ zl? głownie gram ostatnio w rusta i co go. chodzi mi o to, by była dobra do strzelanek, jak i normalnego użytkowania