Myszka się brudzi

Witam, moim problemem jest brudząca się myszka, a raczej "podstawki" myszki. Najpierw w to nie wnikałem, ale po jakimś czasie grania w Counter Strike'a tak się zabrudziła że nie mogłem nią poruszać. Dwa razy przed zaczęciem włączenia komputera dokładnie wyczyściłem biurko płynem do drewna i szmatką jednak nic to nie pomogło. Nie używam podkładki do myszki i może to być przyczyną ale nie sądzę (a może jestem w błędzie). Jak coś to myszka laserowa, jeśli to pomoże ^^

Po prostu musisz ją czyścić lub kupić podkładkę. Lakier na drewnie się ściera stopniowo a przy intensywnym graniu brudzi mysz. Sam miałem kiedyś biurko i wytarłem lakiem oraz przy okazji ślizgacze. Zakup byle jakiej podkładki powinien pomóc.

Aha, no i chyba tak zrobię bo już mnie dobija te zabrudzenia na niej. A nie dość że gram na HnS'ie (Ganiany) a tam trzeba dynamicznie ruszać myszką to jest level HARD !! xD

Za 30 zł z przesyłką dorwiesz eleganckiego MIni od Steelseries. Solidna i śliska podkładka o dużej szybkości. Nostromo oraz Sharkoon również ma tanie i fajne podkładki.

Down: off top, glupkowatość i report...bajo ;*

nie graj w cs'a bo to stare gowni i problem zniknie

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

A ja polecam zwykłą podkładkę z żelem na nadgarstek, bardzo wygodna :D.

btw. wystarczy 1 mały włosek na laserze od myszki, aby myszka się zacinała ;).

@Up kiedyś do starej myszki wpadła mi "kuleczka" kurzu, i mi się zacinała że nie mogłem natrafić na ikonkę to popsułem laser- dlaczego? Bo głupi JA wyciągałem to wykałaczką xD

Się namęczyłem, a potem się wkurzyłem...

Witam, moim problemem jest brudząca się myszka, a raczej "podstawki" myszki. Najpierw w to nie wnikałem, ale po jakimś czasie grania w Counter Strike'a tak się zabrudziła że nie mogłem nią poruszać. Dwa razy przed zaczęciem włączenia komputera dokładnie wyczyściłem biurko płynem do drewna i szmatką jednak nic to nie pomogło. Nie używam podkładki do myszki i może to być przyczyną ale nie sądzę (a może jestem w błędzie). Jak coś to myszka laserowa, jeśli to pomoże ^^