Myszka więcej niż 2 przyciski pod kciukiem

Jeśli chodzi o dysk SSD to kupuję ten:

http://allegro.pl/dysk-ssd-samsung-840-evo-250gb-mz-7te250bw-fvat-i4304350343.html

I to dlatego że miałem możliwość korzystania z niego przez prawie 2 tygodnie. Wildstar, Aion, czy ArcheAge bo tylko w te gry grałem to kompletnie inna bajka. W mieście z setkami graczy nie zacina przy mass pvp nie zacina, opcje widoczności tekstur itp wszystko na full, szybkie wczytywanie. Kompletnie inna bajka. A też kiedyś nie chciałem wierzyć ze to przez mój dysk i już miałem kupowć grafikę. Na szczęście miałem możliwość pożyczenia od znajomego i już wiem co było przyczyną.

A jesli chodzi o mysz to chyba dla mnie najwygodniejsza będzie Naga z przyciskami w kształcie kółka z boku. Łatwiej zapamiętam bindy a i mam dosyć duży kciuk to nie będzie missclicków.

Ktoś wyżej pisał żeby nie kupować chińszczyzny etc. W czasie ESL Starcrafta 1, mój kolega Lynch z łodzi grał kulkową myszką z Tesco gdzie już wszyscy dawno przerzucili się na lasery i wygrali mistrzostwa Europy w SC 2v2. Więc to nie jest też do końca tak że tryliard DPI i solidna konstrukcja zapewnia wielką przewagę. Tak czy siak pewnie jednak wezmę Nagę, chyba że na Aliexpress coś znajdę

PS. Niby znalazłem z free shippingiem z 4 przyciskami z boku. Kształt do mnie nie przemawia no ale najwazniejsze że już więcej bindów pod kciukiem. Ale będę szukać dalej w wolnym czasie.

http://www.aliexpress.com/item/2013-NEW-Suzaku-Gaming-mouse-800-1200-1600-2400-DPI-USB-3D-Professional-Competitive-Gaming-9/1278139030.html?s=p

Odpowiednie wyważenie, kształt i ergonomia zapewniają komfort przy dłuższych sesjach.

Wszystkim swoim znajomym, gdy chcą zakupić sobie gamingową myszkę wysyłam do Media czy innego sklepu rtv euro agd, tam można myszke przymierzyć i na własnej skórze zobaczyć czy się podoba, czy nie. Oczywiście następnie kupić na necie taniej :D

Sam jestem właścicielem Logitech MX518. W sam raz na moją wielka łapę, idealnie dopasowuje się do ręki a przewód nigdy nie sprawił mi kłopotu przy grze. Nie jest to typowa myszka do mmo, ale często pozwala na nie odrywanie palców od WASD, a tako czasem bardzo nam potrzeba.

Witam, szukam myszki z bindowanymi przyciskami pod kciuk. Wiem że są Razera Naga ale może jakieś tańsze rozwiązanie. Czy ktoś widział z Was takowe? Większość myszek posiada tylko 2 przyciski pod kciukiem, przydałoby się więcej do mmo;)