Myszka z 10 przyciskami pod kciukiem

Szukam właśnie takiej myszki http://dlagracza.com/myszki/1008-razer-naga-molten.html chodzi mi o take przyciski . Jaka była by najtańsza może są jakieś mniej znane firmy które się tak nie cenia ?

Logitech G600 - 12przycisków (pod kciukiem)

Corsair M95 - 9przycisków (pod kciukiem)

Trust GXT 166 MMO - 12przycisków (pod kciukiem) - ale raczej proonuje dołóżyć do dwóch powyższych.

Hama uRAGE MMORPG - 12przycisków (pod kciukiem) - ale raczej proonuje dołóżyć do dwóch pierwszych.

Jest jeszcze AORUS Thunder M7 MMO ale w naszej cebulandi jej niedostaniesz (przynajmniej narazie)...

W takich myszach najistotniejsze jest oprogramowanie... bo bez niegopo nic będzie tobie taka mysz.

Tak samo jak będzie źle zrobione to się tylko wkurwisz bo niebedziesz mógł zrobić tego co chcesz.

P.S. Osobiście miałem u siebie M90 (starszy model, IMO lepszy) przez dłuższy czas... mysz godna polecenia.

Przede wszystkim przyciski moim zdaniem lepiej ułożone jak w reszcie tego typu konstrukcji.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ NS

posiadam moltena i g600, i molten sie kryje przy g600, w g600 masz te 12 przyciskow jak molten tyle ze masz 3 tryby czyli 36 przyciskow przy kciuku i rolke mozesz klikać w prawo i lewo, molten ma tylko czerwony kolor,a g600 ma całą paletę kolorów do wyboru. do tego g600 taniej kupisz, ja swojego kupiłem prosto od logitech za 220zl

byłbym zapomniał, molten padł mi po 6 miesiącach, razery są dla fanbojów co kupują co roku nowe myszki bo one szybko padają, a logitech latami trzyma.

ok dzieki za pomoc ale nie dorosłem psychicznie by wydać na myszke 200 zł +

Razery szybko padają ? xD moją DA mam już 5 lat żadnego problemu z nią nie mam i dodatkowo gwarancja DTD

Zobacz może coś na alllegroszu po taniości weźmiesz :)

To moze ja sie podepne ze swoim zapytaniem - mam nadzieje, ze autor nie bedzie mial mi tego za zle.

A jak wyglada sytuacja w kwestii myszy dla takich jak ja, leworecznych odmiencow? Jedyne co udalo mi sie zlokalizowac to Razer Naga, ale nie moge uwierzyc (czy raczej nie chce), ze na rynku dostepny jest slownie jeden gryzon dla lewakow.

Sent from my BePhone UN030 using Tapatalk

To moze ja sie podepne ze swoim zapytaniem - mam nadzieje, ze autor nie bedzie mial mi tego za zle.A jak wyglada sytuacja w kwestii myszy dla takich jak ja, leworecznych odmiencow? Jedyne co udalo mi sie zlokalizowac to Razer Naga, ale nie moge uwierzyc (czy raczej nie chce), ze na rynku dostepny jest slownie jeden gryzon dla lewakow.Sent from my BePhone UN030 using Tapatalk

Sam będąc takim ,,lewakiem'', miło wspominam Logitecha G300, aktualnie posiadam Roccata Kone Pure, ktory tez dosc dobrze trzyma sie w lewej dloni.

Nie tyle chodzi mi o mysz leworęczną, co o mysz z zestawem przycisków pod lewym kciukiem.

Na razie olewam mysz i obie ręce męczą klawiaturę. W PvE od biedy daje radę, ale w PvP... Nida z bryndzą. Z prawą na myszy... Po przestawieniu - dosłownie - wszystkiego na biurku i pół roku ćwiczeń, nadal byłbym w najlepszym przypadku przeciętnie precyzyjny, do tego zmienianie ręki po -nastu latach przyzwyczajeń... how about no. Mysz z przyciskami pod prawy kciuk - impossiburu, z przyczyn technicznych.

Nie tyle chodzi mi o mysz leworęczną, co o mysz z zestawem przycisków pod lewym kciukiem.Na razie olewam mysz i obie ręce męczą klawiaturę. W PvE od biedy daje radę, ale w PvP... Nida z bryndzą. Z prawą na myszy... Po przestawieniu - dosłownie - wszystkiego na biurku i pół roku ćwiczeń, nadal byłbym w najlepszym przypadku przeciętnie precyzyjny, do tego zmienianie ręki po -nastu latach przyzwyczajeń... how about no. Mysz z przyciskami pod prawy kciuk - impossiburu, z przyczyn technicznych.

Obustronnie wyprofilowana mysz, z przyciskami po lewej stronie nie powinna byc problemem.

Ja osobiscie obsluguje je swoim palcem serdecznym, everything is possible :D

Szukam właśnie takiej myszki http://dlagracza.com/myszki/1008-razer-naga-molten.html chodzi mi o take przyciski . Jaka była by najtańsza może są jakieś mniej znane firmy które się tak nie cenia ?