Myszka z programowalnymi przyciskami

Hej,

Potrzebuję myszki, która ma minimum 5 dodatkowych, programowalnych przycisków pod które można zbindować co się chce. Jeśli chodzi o cenę to nie gra ona większej roli, ale prosiłabym o podawanie przetestowanych, dobrych myszek, a nie tylko drogich bo wiadomo, że cena nie zawsze idzie z jakością. Generalnie w tym temacie nie siedzę, ale coś mi świta, że któraś myszka z Logitech ma takowe 5 przycisków pod prawym kciukiem.

Czekam na propozycje :)

Bump?

Generalnie kupiłam sobie Genius Gila z 8 dodatkowymi przyciskami za 140 zł (normalnie była za 220). Myszka wprawdzie z 2013 roku, ale na necie ma bardzo dobre opinie, trudno ją niestety dostać bo przestali ją chyba produkować - ja ostatnią sztukę na allegro wyrwałam :P

Niemniej temat zostawię dla potomnych i nadal chętnie zobaczyłabym polecane przez was myszki z dodatkowymi programowalnymi przyciskami.

Hej,

Potrzebuję myszki, która ma minimum 5 dodatkowych, programowalnych przycisków pod które można zbindować co się chce. Jeśli chodzi o cenę to nie gra ona większej roli, ale prosiłabym o podawanie przetestowanych, dobrych myszek, a nie tylko drogich bo wiadomo, że cena nie zawsze idzie z jakością. Generalnie w tym temacie nie siedzę, ale coś mi świta, że któraś myszka z Logitech ma takowe 5 przycisków pod prawym kciukiem.

Czekam na propozycje :)