Myszka zwariowała

Witam mam problem (nie to ze jestem leniwy ale walcze z nim na googlach ale lipa ;/) wczoraj grajac w SWTOR coś mi się stało z myszko no mysle se że to bateria dziś kupiłem nowe baterie i d*pa to samo to myśle ze ustawienia ale też nie pogrzebałem na googlach też noo coś mi nie wychodzi dalej noo a przechodzac do setna sprawy moja myszka chodzi odwrotnie biorac do góry ona idzie w lewa w dól ona idzie w prawo biorac w lewo ona w doł biorac w prawo na w góra co jej odbiło coś z opcjami pewnie ale nie wiem nei znam sie (myszka kupiona nie dawno w NL za grosze jakies 15 euro chyba wiec szalu nie ma ) moze ktos cos podpowie

Jeśli problem występuje tylko w grze to w ustamieniach sterowania powinno być coś takiego jak invert mouse i należy zaznaczyć lub odznaczyć.

Jeśli problem występuje 'wszędzie' musisz wejść w ustawienia myszy w panelu sterowania i tam powinno być odwroć działanie myszy lub odwroć oś x,y bądź coś w tym stylu.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

noo wiec sprawdzalem myche w innym kompie i jest to samo wiec problem lezy w niej. sciagalem program ktory zmienia ustawienia osi ale to nie pomogo nie wiem chyba bedzie trzeba kupic myche u chinczyka jak narazi :(

15 euro to nie grosze więc albo kupiłeś myche shit, albo ją zajechałeś. Moja mycha za 5 dych kupiona chodzi za***iście już 2 rok.

Witam mam problem (nie to ze jestem leniwy ale walcze z nim na googlach ale lipa ;/) wczoraj grajac w SWTOR coś mi się stało z myszko no mysle se że to bateria dziś kupiłem nowe baterie i d*pa to samo to myśle ze ustawienia ale też nie pogrzebałem na googlach też noo coś mi nie wychodzi dalej noo a przechodzac do setna sprawy moja myszka chodzi odwrotnie biorac do góry ona idzie w lewa w dól ona idzie w prawo biorac w lewo ona w doł biorac w prawo na w góra co jej odbiło coś z opcjami pewnie ale nie wiem nei znam sie (myszka kupiona nie dawno w NL za grosze jakies 15 euro chyba wiec szalu nie ma ) moze ktos cos podpowie