Myszka

Jak wygląda gra bez klawiatury? tylko myszką?

Musisz klikać tam gdzie chcesz iść.

LOGIC PLEASE?!

Ale musisz wyrobić szybkie odpalanie skilli i ruch i atak i latanie jednym ruchem - będzie trudno :)

Polecam używanie mózgu i telepatii - czasem pomoże.

warn_ico.png
Obraza innego usera. - Dzz'
Polecam używanie mózgu .

to samo moge powiedzieć ci skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem nawet tak prostego zdania ja jako człowiek zadałem normalne pytanie i oczekuje normalnej odpowiedzi a twoja taką nie jest i jest obraźliwy

a teraz napisze do ludzi myślących

Jak wygląda gra myszką?

-chodzi mi o ruch

-aktywowanie skili

-atakowanie

proszę o opisanie to w zdaniach a nie prubować filozofować

Skoro nalegasz to ci wytłumaczę.

Klikasz gdzieś na mapie i Ci tam idzie.

Skille aktywujesz kiedy na nie klikniesz z paska/listy skilli

Atakowanie kiedy klikniesz na przeciwnika i wybierzesz opcję ataku.

Tak czy siak normalna gra na samej myszce jest prawie niemożliwa.

Polecam dokupić klawiaturę :)

A tak poza tym:

Naucz się wyczuwać sarkazm :D

No i taka odpowiedz mi styka że "Tak czy siak normalna gra na samej myszce jest prawie niemożliwa."

Jesli masz dodatkowe przyciski w mysze mozesz przypisac do nich skille, co znaczoco ulatwi gre :)

Nie ma szans, w Aionie walka jest bardzo aktywna i odbywa się praktycznie cały czas w ruchu (dużej ilości skilli można używać w biegu). Bez klawiatury ani rusz.

Bez klawiatury równie dobrze można stać i nic nie robić na pvp, bo nigdy takiej walki bez klawiatury nie wygrasz, a już nie wspomnę, że klawiatura ma szybszy czas reakcji niż kliknięcie myszką, ba co dopiero w odpowiedniej szybkości i kombinacji klikanie (co zwykle robi się jedną ręką na klawiaturze). Także myszka to tylko "wsparcie" nawet jak ma masę dodatkowych klawiszy.

Jak wygląda gra bez klawiatury? tylko myszką?