Jak wygląda gra bez klawiatury? tylko myszką?
Myszka
Musisz klikać tam gdzie chcesz iść.
LOGIC PLEASE?!
Ale musisz wyrobić szybkie odpalanie skilli i ruch i atak i latanie jednym ruchem - będzie trudno
Polecam używanie mózgu i telepatii - czasem pomoże.

Polecam używanie mózgu .
to samo moge powiedzieć ci skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem nawet tak prostego zdania ja jako człowiek zadałem normalne pytanie i oczekuje normalnej odpowiedzi a twoja taką nie jest i jest obraźliwy
a teraz napisze do ludzi myślących
Jak wygląda gra myszką?
-chodzi mi o ruch
-aktywowanie skili
-atakowanie
proszę o opisanie to w zdaniach a nie prubować filozofować
Skoro nalegasz to ci wytłumaczę.
Klikasz gdzieś na mapie i Ci tam idzie.
Skille aktywujesz kiedy na nie klikniesz z paska/listy skilli
Atakowanie kiedy klikniesz na przeciwnika i wybierzesz opcję ataku.
Tak czy siak normalna gra na samej myszce jest prawie niemożliwa.
Polecam dokupić klawiaturę
A tak poza tym:
Naucz się wyczuwać sarkazm
No i taka odpowiedz mi styka że "Tak czy siak normalna gra na samej myszce jest prawie niemożliwa."
Jesli masz dodatkowe przyciski w mysze mozesz przypisac do nich skille, co znaczoco ulatwi gre
Nie ma szans, w Aionie walka jest bardzo aktywna i odbywa się praktycznie cały czas w ruchu (dużej ilości skilli można używać w biegu). Bez klawiatury ani rusz.
Bez klawiatury równie dobrze można stać i nic nie robić na pvp, bo nigdy takiej walki bez klawiatury nie wygrasz, a już nie wspomnę, że klawiatura ma szybszy czas reakcji niż kliknięcie myszką, ba co dopiero w odpowiedniej szybkości i kombinacji klikanie (co zwykle robi się jedną ręką na klawiaturze). Także myszka to tylko "wsparcie" nawet jak ma masę dodatkowych klawiszy.
Jak wygląda gra bez klawiatury? tylko myszką?