Myszka

Witam, chcę się wybrać do sklepu po nową myszkę do laptopa, gram jedynie w Hots'a oraz cs'a, okazjonalnie w jakiegoś mmorpg lub diablo 3. Jaką myszkę możecie mi zaproponować? Nie chodzi mi o konkretną myszkę, bo pewnie i tak w moim sklepie jej nie dostanę, ale o parametry, cpi itp. Liczę na Was :).

Podaj przedział cenowy.

Niestety tylko konkretne modele cos mowia, bo w sklepie nie sprawdzisz sensora ktory jest istotny, a on zaleznie od modelu bywa inny.

Kolejna kwestia to budzet, ile mozesz wydac? Jaki chwyt stosujesz albo jaki stosowales wczesniej?

Jeżeli grasz sporadycznie w CS'a to praktycznie każda myszka będzie dobra, do hots'a również każda wystarczy. Zresztą myszka do cs'a to nie potrzebuje więcej niż 800dpi, do hotsa to samo. Jedyna różnica to sensor, jednak nie wiem jaką kwotę możesz przeznaczyć na myszkę ;)

Dorwałem całkiem fajną myszkę za sto zł, 4 000 DPI, na razie sprawuje się całkiem nieźle, myślę że temat można zamknąć. :)

Dorwałem całkiem fajną myszkę za sto zł, 4 000 DPI, na razie sprawuje się całkiem nieźle, myślę że temat można zamknąć.

Ilość DPI nie jest żadnym wyznacznikiem jakości, coś jak z ilością rdzeni procesora. Nie zawsze ilość przekłada się na jakość :)

Witam, chcę się wybrać do sklepu po nową myszkę do laptopa, gram jedynie w Hots'a oraz cs'a, okazjonalnie w jakiegoś mmorpg lub diablo 3. Jaką myszkę możecie mi zaproponować? Nie chodzi mi o konkretną myszkę, bo pewnie i tak w moim sklepie jej nie dostanę, ale o parametry, cpi itp. Liczę na Was :).