Witam planuję zakup nowej myszki i zastanawiam się nad serią A4tech bloody ,czytałem opinie w internecie i ludzie są zadowoleni z tej serii.Poszukuję myszki na ok 6 miesięcy dla tego mam mały budżet gram mmo i fps'y na wyższym już poziomie głównie pvp i rankedy w cs:go.Jeżeli macie myszkę z tej serii to proszę o opinię a i podkładka z tej serii też jest dobra.Mogą być inne myszki w tym przedziale cenowym.Liczę na pomoc.
Myszki z serii A4tech bloody
Ja mam myszke v5 z tej serii i jest okej. Bardzo przydatne 2 przyciski boczne. Nie wiem ile ją mam ale ponad 5 miesięcy na pewno. Niby wytrzymuje do miliona kliknięć. tak jest napisane na aukcjach.
Mógłbym prosić o linki do waszych modeli na allegro?
Ja posiadam bloody v3 i to jest najwieksze gówno jakie używałem . sensor jest tak słaby że w cs,a napewno nie pograsz na pełnej wygodzie
No to co wy macie za myszki co kilka miesięcy wytrzymują i do miliona kliknięć, jak ja kupowałem myszkę chyba 5 lat temu za 95 zł i mam do dzisiaj i działa tak jak na początku. Wtf?
No to co wy macie za myszki co kilka miesięcy wytrzymują i do miliona kliknięć, jak ja kupowałem myszkę chyba 5 lat temu za 95 zł i mam do dzisiaj i działa tak jak na początku. Wtf?
Przecież napisałem wyraźnie że tak jest tylko napisane a nie wiem jak jest naprawde.. mam ją ponad 5 miesięcy to nie znaczy że za chwile sie zepsuje. http://www.ceneo.pl/24884210 taką mam. Gram tylko w CS'a. I nie narzekam. Nie kupuj na allegro bo tam podróbki są. Wcale nie wydaje sie taka wysoka jak na zdjęciach. te przyciski środkowe to multi klik, 2klik i 3klik ale to np w CS sie nie przydaje. Bindowanie w cfg tych przycisków też nie za bardzo bo wtedy tracisz multi klik.
Ja mam swoja bloody juz prawie rok i 0 problemów
aktualnie posiadam bloody v8m i myszki nie zamieniłbym na żadną inna, jest po prostu genialna, idealnie leży w dłoni, scroll chodzi bez żadnych odgłosów, kliknięcia są bardzo delikatne i czułe, do tego ten design.. metalowe ślizgacze + podkładka nostromo to jest miazga, myszka po niej pływa
@ edit
tutaj masz aukcje z której kupowałem mysz, dostajesz myszke z odblokowanym core, podkładke nostromo ( wzór do wyboru ) i tylko 90 zł. Polecam aukcje gdyż na myszke czekałem 2 dni i wszystko było w jak najlepszym porządku, myszka zakupiona 3 miesiące temu i działa bez zarzutów
Ja bym polecał coś od Tracera. Moi znajomi mają A4Tech-y i nie są zadowoleni m szybko się psują, niewygodne , często się malowanie/elementy ozdobne niszczą.
Ja posiadam tanią Tracer Ghost , Kosztuje ok.80/90 zł a jest to produkt z wyższej półki , Gra się świetnie , Wpasowana do dłoni , Wygodne długie przyciski.
Duża rolka która nie zawadza palcom, i 4 możliwości zmiany DPI 100-6300 DPI. Całkiem dużo jak na tanią mysz. W zestawie masz jeszcze zmianę obudowy (górnej) jak się nie mylę , Bo ja ową dostałem.
mam v3 od miesiaca, bez zarzutow - jedynie, co mnie wkurza to chropowate boki, ktore po dluzszym uzytkowaniu wbijaja sie w palce
Ja posiadam myszkę v7 od pół roku, także bez zarzutów.
Dziękuje za opinie praktycznie każdy z was ma inny model co mnie zmartwiło i teraz nie wiem który wybrać.
Bloody V3, v5, v7 v8 są słabe... natomiast jesli niekorzystałeś z doberych sensorów pewnie tego niewyłapiesz.
Osobiście bym nie mogł tego szrotyu używac, głównie jade na avago 9500 (przez moment 3310)
http://www.modecom.pl/mc-m5/przewodowe/myszki/peryferia/produkty/
Ja mam taką od nie wiadomo nawet ilu lat i nie narzekam. Nie rozumiem po co komu inna myszka, używałem przez miesiąc myszki Rat 7, która rzekomo jest iście gamingowa i nie czuje żadnej różnicy. Pozdro.
mojej myszce już chyba 8 rok stuknie ( chociaż jak nie lepiej ) i kompletnie nic się z nią nie dzieje. Grałem w nią spore ilości gier, całą ligę w D2 za czasów PCL, pierwsze 2 sezonu w LoL'a i wiele wiele innych. Dodatkowo przerzyła takie historie jak: upadki, uderzenia czy chociażby rozlanie na nią coli czy soku
http://www.morele.net/mysz-a4-tech-x-705f-108311/
jeżeli nadal produkty A4Techa są tak trwałe, to polecam
http://www.modecom.pl/mc-m5/przewodowe/myszki/peryferia/produkty/Ja mam taką od nie wiadomo nawet ilu lat i nie narzekam. Nie rozumiem po co komu inna myszka, używałem przez miesiąc myszki Rat 7, która rzekomo jest iście gamingowa i nie czuje żadnej różnicy. Pozdro.
Taa gamingowa a sensor wymięka (sensor - Philips) T.T
Są ludzie którzy płacą za samo "GAMING" niewiedząc za co dokłądnie płacą to tak bywa...
Wiesz, ja miałem ją za darmo, bo mieszkałem miesiąc z kuzynem, jeżeli polecisz mi jakąś niedrogą myszkę która naprawdę odróżnia się i zauważę różnicę to będę wdzięczny, ale to już na PW.
Witam planuję zakup nowej myszki i zastanawiam się nad serią A4tech bloody ,czytałem opinie w internecie i ludzie są zadowoleni z tej serii.Poszukuję myszki na ok 6 miesięcy dla tego mam mały budżet gram mmo i fps'y na wyższym już poziomie głównie pvp i rankedy w cs:go.Jeżeli macie myszkę z tej serii to proszę o opinię a i podkładka z tej serii też jest dobra.Mogą być inne myszki w tym przedziale cenowym.Liczę na pomoc.