Myth

Mam pytanie, czy klasyczne i kultowe części Mytha czyli ;

* Myth: The Fallen Lords

* Myth II: Soulblighter

* Myth III: The Wolf Age

mają coś wspólnego z mmorpg Myth War , Myth War 2 lub Myth of Soma.

Starego dobrego Mytha cenie za rozgrywkę i grywalność ale z tego co pamiętam często zmieniał swoich dystrybutorów, więc nie mam pojęcia jakie były jego dalsze losy..

Myth'y to z tego co pamiętam przygodówki, a Myth War to MMORPG z pół-turową walką. Co do reszty się nie wypowiadam, bo nie znam.

Mythy to nie przygodówki tylko strategia typu RTS.

Nie mogę znaleźć teraz takiego mmo które miało by taki mroczny klimat jaki znajdował się

w mythu,..

JA PAMIETAM MYTH'a zaaa gruuba giera. Gralem w nia za gowniarza :D TO BYL poziom. Juz na poziomie normal meczylem sie z misjami po pare godzin. To jest jedna z tych niewielu produkcji gdzie II czesc byla bardziej grywalna niz I. tylko III mi sie srednio podobala.

Hania to o czym myslisz to MYST :D

http://pl.youtube.com/watch?v=cYjgE8NpPBk

http://pl.youtube.com/watch?v=4pbWX_9gL0E&...feature=related

to jest MYTH gra stara jak swiat. Starsza od niektorych osob na forum. bo w sumie II czesc to 1997 ;)

Poezja giera :D

Dokładnie, i z tego co pamiętam co część gra była robiona przez inne studio ponieważ były sprzedawane prawa autorskie..

Trudno mi teraz sprawdzić czy są jakieś nowe projekty co do tej gry..

Aaa... W momencie czytania posta Dylana przypomniałem sobie że to właśnie Myst, ty mnie w tym utrwaliłeś Spawn. Cóż, każdemu może się zdarzyć :F

I i II czesc zrobilo studio BUNGI czy jakos tak ;D III czesc wykupilo jakies inne studio i troche sie przeliczyli :) A rozgrywka na MP tooo bylo cos. :) Niestety Dylan... nie sadze byc znalazl cos w tych klimatach.

* Myth: The Fallen Lords - październik 1997 ( Upadli Władcy )

* Myth II: Soulblighter - grudzień 1998 ( Duszożerca )

* Myth: The Total Codex - 1999 ( Kodeks Absolutu )

* Myth II: Worlds - 2001 ( to wydanie Mytha nie pojawiło się w Polsce )

* Green Berets - Powered by Myth II - 2001 ( Zielone Berety )

* Myth III: The Wolf Age - grudzień 2001 ( Era Wilka )

Gdzieś wyszperałem kompletne wydania z dodatkami, może jeszcze gdzieś to ściągnę ale pewnie będzie ciężko..

* Myth: The Fallen Lords - październik 1997 ( Upadli Władcy ) * Myth II: Soulblighter - grudzień 1998 ( Duszożerca ) * Myth: The Total Codex - 1999 ( Kodeks Absolutu ) * Myth II: Worlds - 2001 ( to wydanie Mytha nie pojawiło się w Polsce ) * Green Berets - Powered by Myth II - 2001 ( Zielone Berety ) * Myth III: The Wolf Age - grudzień 2001 ( Era Wilka )Gdzieś wyszperałem kompletne wydania z dodatkami, może jeszcze gdzieś to ściągnę ale pewnie będzie ciężko..

Troche spaliles :D MythII: Worlds jest to mod na siec

Kodeks absurdu jest to pudelko z Myth I, Myth II: Duszożerca i Myth II: Chimera aaa no i wlasnie o Chimera zapomniales :D

Myth II: Worlds jeszcze funkcjonuje czy zanikł jak z NFS motor city..

Nie mam pojecia w Mytha na sieci ostatnio gralem jakies 4 lata temu :D

Mam pytanie, czy klasyczne i kultowe części Mytha czyli ;

* Myth: The Fallen Lords

* Myth II: Soulblighter

* Myth III: The Wolf Age

mają coś wspólnego z mmorpg Myth War , Myth War 2 lub Myth of Soma.

Starego dobrego Mytha cenie za rozgrywkę i grywalność ale z tego co pamiętam często zmieniał swoich dystrybutorów, więc nie mam pojęcia jakie były jego dalsze losy..