Mytheon

Witam.

Jako iż ostatnio na głównej stronie pojawił się news o grze "Mytheon" a, że ja jestem wielkim fanem gry Titan Quest postanowiłem zagrać i delektować się wspaniałym klimatem te gry x]. Może ktoś z was gra w tą grę? Według mnie jest krótko mówiąc zaje#ista, a co wy o niej sądzicie? Piszcie tu swoje komentarze u uwagi.

Link do CB key'ów ----> KEYS

ello Ja gram w ta gre tzn proboje :D bo ciagle mi wyskakuje Disconnect podczas wybierania postaci :(

Mi też wyskakiwało na początku, ale później się jakoś naprawiło i mogłem spokojnie wbić x]. A wpisałeś CB key w profil na stronie głównej?

oczywiscie ze wpisalem keya ale ciagle wyskakuje disconnect

Hmm ciekawe ile jeszcze będę musiał czekać na jakąś porządną grę. Jako, że temat dotyczy Mytheon to napiszę coś o tej grze.

Mój komentarz: Zainstalowałem. Włączyłem. Pograłem 10 minut. Wyłączyłem. Odinstalowałem.

Gra skopana jak Epic Warrior - tego samego studia swoją drogą. A chodzi tragicznie, strasznie słaba optymalizacja kodu. Już lepiej sobie w Tibie pograć.

Hmm ciekawe ile jeszcze będę musiał czekać na jakąś porządną grę. Jako, że temat dotyczy Mytheon to napiszę coś o tej grze.Mój komentarz: Zainstalowałem. Włączyłem. Pograłem 10 minut. Wyłączyłem. Odinstalowałem.Gra skopana jak Epic Warrior - tego samego studia swoją drogą. A chodzi tragicznie, strasznie słaba optymalizacja kodu. Już lepiej sobie w Tibie pograć.

Miałem to samo, ale po 11 minucie grania, spodobało mi się ! Założę nowy temat :x

Witam.

Jako iż ostatnio na głównej stronie pojawił się news o grze "Mytheon" a, że ja jestem wielkim fanem gry Titan Quest postanowiłem zagrać i delektować się wspaniałym klimatem te gry x]. Może ktoś z was gra w tą grę? Według mnie jest krótko mówiąc zaje#ista, a co wy o niej sądzicie? Piszcie tu swoje komentarze u uwagi.

Link do CB key'ów ----> KEYS