Do premiery Mythos zostało tylko kilkanaście dni, więc to ostatni moment na zdobycie klucza. Jeden z anglojęzycznych serwisów przygotował pulę 1000 takich kodów, dzięki którym lada moment zalogujemy się do gry, ciesząc się tym samym nową, POLSKĄ wersją językową tego hack’n’slasha MMO.Klucze ...
Mythos: Chcecie klucz? Łapcie ich aż 1000:)
oho, dzięki za cynk, chciałem sobie ostatnio w coś pokilić, a że diablo już przeszedłem a frater mi się zapodział to szukałem klucza do mythosa...
Do premiery w praktyce jeszcze miesiąc.
Panowie jeśli ktoś ma zbędny klucz to bym bardzo prosił bo niestety to cholerstwo (ale artykuł świetny, to po prostu wina mojego neta ^^) cały czas mi mówi, że mój key został już użyty. A do gry dalej wejść nie mgoe ;p
Panowie jeśli ktoś ma zbędny klucz to bym bardzo prosił bo niestety to cholerstwo (ale artykuł świetny, to po prostu wina mojego neta ^^) cały czas mi mówi, że mój key został już użyty. A do gry dalej wejść nie mgoe ;p
Gdy dasz key submit, jak wół pisze, że gracze po dodaniu keya nie są dopuszczani do gry natychmiastowo aby zabezpieczyć przed przeciążeniem serwera, musisz poczekać aż nadejdzie "twoja kolej", o czym dostaniesz e-mail.
Jeśli key ci nie wchodzi na stronie, to weź ze strony następny na drugiego maila, kiedyś był ponoć błąd, i kilka key nie działało. No ale to chyba wina strony która dała listę 20 i kto pierwszy ten lepszy, a potem ludzie nie mogli się połapać.
Do premiery Mythos zostało tylko kilkanaście dni, więc to ostatni moment na zdobycie klucza. Jeden z anglojęzycznych serwisów przygotował pulę 1000 takich kodów, dzięki którym lada moment zalogujemy się do gry, ciesząc się tym samym nową, POLSKĄ wersją językową tego hack’n’slasha MMO.Klucze ...