Mythos: Chcecie klucz? Łapcie ich aż 1000:)

Do premiery Mythos zostało tylko kilkanaście dni, więc to ostatni moment na zdobycie klucza. Jeden z anglojęzycznych serwisów przygotował pulę 1000 takich kodów, dzięki którym lada moment zalogujemy się do gry, ciesząc się tym samym nową, POLSKĄ wersją językową tego hack’n’slasha MMO.Klucze ...

Wyświetl pełny artykuł

oho, dzięki za cynk, chciałem sobie ostatnio w coś pokilić, a że diablo już przeszedłem a frater mi się zapodział to szukałem klucza do mythosa...

Do premiery w praktyce jeszcze miesiąc.

Panowie jeśli ktoś ma zbędny klucz to bym bardzo prosił bo niestety to cholerstwo (ale artykuł świetny, to po prostu wina mojego neta ^^) cały czas mi mówi, że mój key został już użyty. A do gry dalej wejść nie mgoe ;p

Panowie jeśli ktoś ma zbędny klucz to bym bardzo prosił bo niestety to cholerstwo (ale artykuł świetny, to po prostu wina mojego neta ^^) cały czas mi mówi, że mój key został już użyty. A do gry dalej wejść nie mgoe ;p

Gdy dasz key submit, jak wół pisze, że gracze po dodaniu keya nie są dopuszczani do gry natychmiastowo aby zabezpieczyć przed przeciążeniem serwera, musisz poczekać aż nadejdzie "twoja kolej", o czym dostaniesz e-mail.

Jeśli key ci nie wchodzi na stronie, to weź ze strony następny na drugiego maila, kiedyś był ponoć błąd, i kilka key nie działało. No ale to chyba wina strony która dała listę 20 i kto pierwszy ten lepszy, a potem ludzie nie mogli się połapać.

Do premiery Mythos zostało tylko kilkanaście dni, więc to ostatni moment na zdobycie klucza. Jeden z anglojęzycznych serwisów przygotował pulę 1000 takich kodów, dzięki którym lada moment zalogujemy się do gry, ciesząc się tym samym nową, POLSKĄ wersją językową tego hack’n’slasha MMO.Klucze ...

Wyświetl pełny artykuł