Mythos- CoB

Mythos jest to gra hack'n'slash mmo, w chwili obecnej trwają jeszcze bety, ale 26.4 startują ci którzy zakupili sobie pudełko z grą, a 28.4 startuje cała reszta graczy. Nasza gildia powstanie praktycznie po premierze gry ale już teraz chcemy zwerbować mocny i zgrany team, jestem w 100% pewien że będziemy wymiatać na polskim servie B), nazwa klanu: Children of Bodom - CoB

Nie będę się rozpisywał... wklejam tylko link do pełnego opisu naszego klanu wraz z wszystkimi potrzebnymi linkami i wiadomościami.

Link do opisu klanu na forum Mythos'a

Wszelkie pytania proszę kierować do mnie na email : gemon.mythos@gmail.com

Gra już wystartował dla tych którzy kupili sobie pudełko z grą a za dwa dni rusza cała reszta graczy, klan owinien powstać dziś wieczorem lub jutro wczesnym rankiem.

Czy ta gra na najniższych detalach pójdzie mi przy sprzęcie.

1.8 Ghz

512 RAM

Karta graficzna 256 GeForce 9900 czy jakoś tak ? ; D

Bo mój komputer ma 6 lat , a bardzo chciałbym zagrać w tą grę .

Jeśli pójdzie dołączę się i proszę o odpowiedź czy gra na moim komputerze zadziała na najniższych detalach ? Proszę o odpowiedź ;D

Czy ta gra na najniższych detalach pójdzie mi przy sprzęcie. 1.8 Ghz512 RAMKarta graficzna 256 GeForce 9900 czy jakoś tak ? ; DBo mój komputer ma 6 lat , a bardzo chciałbym zagrać w tą grę .Jeśli pójdzie dołączę się i proszę o odpowiedź czy gra na moim komputerze zadziała na najniższych detalach ? Proszę o odpowiedź ;D

Mój sprzęt w robocie jest podobny i śmiga na maksymalnych.

Jutro wkońcu wbijam. Czekałem na tą gierke. Do kogo można pw na gierce?

No bo mi chodzi o to , że w przy logowaniu dziwnie się ścina ta gra i gdy wchodzę pisze "Wystąpił błąd serwera" . Dowiedziałem się , że Ci którzy pudełko mają zakupione mogą grać . I chyba dlatego wbić nie mogę , lecz martwi mnie to ścinanie przy logowaniu ; /

No bo mi chodzi o to , że w przy logowaniu dziwnie się ścina ta gra i gdy wchodzę pisze "Wystąpił błąd serwera" . Dowiedziałem się , że Ci którzy pudełko mają zakupione mogą grać . I chyba dlatego wbić nie mogę , lecz martwi mnie to ścinanie przy logowaniu ; /

Przy logowaniu masz włączone jakieś programy?Może przeskanuj kompa.

Mythos jest to gra hack'n'slash mmo, w chwili obecnej trwają jeszcze bety, ale 26.4 startują ci którzy zakupili sobie pudełko z grą, a 28.4 startuje cała reszta graczy. Nasza gildia powstanie praktycznie po premierze gry ale już teraz chcemy zwerbować mocny i zgrany team, jestem w 100% pewien że będziemy wymiatać na polskim servie B), nazwa klanu: Children of Bodom - CoB

Nie będę się rozpisywał... wklejam tylko link do pełnego opisu naszego klanu wraz z wszystkimi potrzebnymi linkami i wiadomościami.

Link do opisu klanu na forum Mythos'a

Wszelkie pytania proszę kierować do mnie na email : gemon.mythos@gmail.com