Mythos Global

Witam,

Mam nadzieje że pamiętacie tą gierkę :)

Wlaśnie pobieram klienta US i zacznę siekankę na nowo.

I tutaj moje pytanko : Czy ktoś jest chętny zacząć grać ze mną? Oczywiście nasza polska gildia bedzie, być możę "Valhalla" z wer.EU :)

Wiem że niektórzy nie mają najlepszych wspomnień z tej gry przez Frogstera ale sama gra pod nowym wydawcą jest warta uwagii :

- nowe skille

- nowe mapy

- nowe moobki i bossy

- i pare tam takich tam ^^

Mój nik z EU (rip [*]) - Thief/Mati1989r

Lvl - max/max

klasa - Marksman/Grenadier

Zagram pod nikiem Qeshua lub Aseroi, klasa Summoner.

serdecznie zapraszam ! :)

Skoro US to powiedzcie jak wygląda sprawa z pingami

juz pisze :)

lagow nie ma :) przy moim necie radiowym 6mb nie ma problemow wogole. ( operator neta : GreenLan)

Wbilem na moje stare konto z US i mam tam Technologa (tesla) 51lv i Bloodlettera ( summoner) 35lv ale zaczne od nowa :) Posiadam tam Gildie OnlyPoland (lvl 7).

Niestety malo ludzi cos gra... to aktualnie jedyny i spory minus. Moze sie rozkreci jak zaczniemy grac ^^ Planuje zaczac od jutra.

nr kontaktowy gg : 45478805. ( pisac jak cos, moge z opoznieniem odpisywac bo pracuje )

Kogo ja nie widze, ktoś wraca na stare śmieci :D

Mythos dobre wspomnienia (głównie ekipa),ale juz mnie nie kręci ta gra- teraz to tylko D3 i Allods od niedawna

KamiKaze

Zainteresowanych zapraszam tutaj na pw lub na wyzej podany nr gadu gadu.

Planuje pierwszym 10 osobom zrobic paczke startowa na dobry poczatek w postaci 2 golda plus pakiecik potkow red i blue :) 2g na poczatku gry to kolosalna sumka :)

wiec? czekam :)

@KamiKaze i jego slynne hity po 50k ^^

Fakt w Mythosie ludzie robili klimat... zwlaszcza my hehe

Co tam u cb? pozdrawiam .

Mi w ogole ta strona nie dziala ;d

nr kontaktowy gg : 45478805

Coś nie za bardzo ten numer coś na gg chce znaleźć, a szczerze 'powiedziawszy' zagrałbym z chęcią w Mythosa, jednakże przydała by się na początek pomoc kogoś doświadczonego.

@Edit. Już działa :)

http://mythos.t3fun.com/home/home.aspx

strona dziala :)

jak cos jutro podam ts3 to latwiejszej komunikacji :)

10lvl nabity z kolega z forum (nik)Woda.

jutro startujemy okolo 16,17 godziny.

zapraszam bo w party sila ^^

Też chętnie zaczne grać. Wersja EU byłą z tego co pamiętam niesamowicie nudna, może ta okaże się ciekawsza :)

Moje gg: 5072220

@Najlepszy

zostawilem Ci wiadomosc na gadu :)

Ok ts3 zalatwione i zahaslowane bo tylko dla wybranych ^^

Zostalo tylko zgrac sie z ludzmi co sie do mnie zglosili na priv i tutaj i bedzie git :) jak wiadomo nie kazdy gra o tej samej porze ...

ja chętnie zagram jak sciągnę

:)

piszcie na gg 45183104

jesli jeszcze moge do was dolaczyc :D

na gg sie zgadamy:)

odświeżam.

mamy weekend wiec czas zaczac gre ^^ ( w tyg jednak nie bylo za wiele czasu )

Nikt na ts powinien byc taki sam jak w grze.

namiar na ts3 :

* tsadimo,com

* kanal nr 5

* haslo : alert

jak obiecalem wyzej kazdy startujacy od zera otrzyma 2golda na dobry start :)

Jestem "stety" chory i mam pare dni wolnego ^^

pomyslalem ze odswieze temacik bo dalej mythos global zyje :) wkoncu jest to h'n's nr 2 zaraz po POE :)

ten sentyment do gry zawsze mnie przyciaga tutaj jak nie mam w co grac :) ( heh jutro TERA zamyka servery na dzien wiec Mythos ukoi bol )

popykam trochu ale czy musze w samotnosci?

zapraszam ponownie do wspolnej gry :) ( ost razem zwerbowalem 5 osob )

jak dlugo planuje grac ? to zalezy od ludzi co sie zglosza.

pzdr was :)

@Quesha jaki ty podjarany, Ja ściągam, jednak nie mam za wiele czasu w tygodniu :P

godzina dziennie nawet 2 starcza w zupelnosci :) wkoncu ograniczenie staminy jest :)

Ta gra jeszcze istnieje? Oczywiście że zagram wraz z chłopakiem :D Ja prawdopodobnie pyromancer :)

swietnie ^^

istnieje :) populacja mala ale zyje :)

wiekszosc ma juz 60lv wbity.

odświeżam.