Witam chciałbym się o pewną rzecz spytać bo nie wiem czy to ja mam buga czy może tak po prostu jest. Chodzi mi tu o Polską wersje Mythos'a, teoretycznie są po polsku rzeczy ale questy dalej są angielskie (a raczej ich treść jak biore zadanie) niby mi to nie przeszkadza bo znam angielski bardzo dobrze, ale czy u was też tak jest czy może to tylko mój błąd. (Jeśli ktoś gra w Mythos'a to możemy pograć razem ;])
Mythos polska wersja
Ponoć w tłumaczeniu jest błąd, i nie do końca się wgrało(?) albo po prostu jest niekompletne. Przynajmniej takie informacje wyniosłem z forum. Co by nie było to ich wina.
W sumie i tak wgrywając klient wybrałem angielski, polski sprawdzę najszybciej w OB.
Myślałem po prostu że ang będzie lepszy, ale jednak nie zbyt. Fabuła to nic co by mnie interesowało (o nie! zwierzęta wariują i atakują ludzi! coś się musi za tym kryć...) a nawet archivementy ssą (czasami nawet nie pasują do imienia jak "lisent to me [player name]") z tego co pamiętam Guru ciągle chwalił że Polskie mają być jajcarskie...
Oprócz tego gra jest strasznie łatwa, nawet na gadżecie biorę wszystko na klatę, i ekwipunek jest straaasznie mały (dodatkowe sloty będą w cash shopie). No ale to i trochę poza temat.
W sumie gra ma dokładnie to czego się spodziewałem.
hmmm gra była tak bardzo zapowiadana a jednak według mnie niczego ciekawego nie wprowadza XD
to po prostu torchlight z otwartym (tak jakby) światem i multiplayerem.
Witam chciałbym się o pewną rzecz spytać bo nie wiem czy to ja mam buga czy może tak po prostu jest. Chodzi mi tu o Polską wersje Mythos'a, teoretycznie są po polsku rzeczy ale questy dalej są angielskie (a raczej ich treść jak biore zadanie) niby mi to nie przeszkadza bo znam angielski bardzo dobrze, ale czy u was też tak jest czy może to tylko mój błąd. (Jeśli ktoś gra w Mythos'a to możemy pograć razem ;])