Mythos

Witam,ostatnio zauważyłem że mythos wydaje inny wydawca (masło maślane) ale problem mam przy patchu bo trzeba odpalać grę przez neta (logujesz się i klikasz PLAY)wtedy mozilla mi się minimalizuje,a gdy spowrotem na nią klikne jest powiadomienie "failed in patching" wie ktoś może czym to jest spowodowane?

Upadkiem serwera? Nikt już nie rozwija mythosa. Nawet mythos global od pół roku leży martwy.

gra dziala jak nalezy. chyba sciagles specjalna "wtyczke" co prosza przed rozpoczeciem gry?

konserwacje sa co tydzien, nawet od czasu do czasu pogram z sentymentu.

upadnie? watpie bo utrzymanie servera ich nic nie kosztuje. kase bija na aktywnych grach ze swojej stajni. Nie rozwijac nie oznacza zamykac :)

@kamil

Sprobuj z chroma lub opery odpalic.

wiem ze na bank odpala z explorera windosowskiego :)

upadnie? watpie bo utrzymanie servera ich nic nie kosztuje. kase bija na aktywnych grach ze swojej stajni. Nie rozwijac nie oznacza zamykac

Toć administracja została zawieszona na tamtym forum dobre pół roku temu. To już naturalna kolej rzeczy że zamkną Mythosa. I będzie to prędzej czy później. Nie widziałem jeszcze wydawcy który łożyłby na utrzymanie serwerów, jeśli gra nie generuje zysków. I co z tego że np. mają utrzymanie jej za darmo przez zyski z innych gier? Przecież jeśli się odciążą będą bardziej na plusie.

Witam,ostatnio zauważyłem że mythos wydaje inny wydawca (masło maślane) ale problem mam przy patchu bo trzeba odpalać grę przez neta (logujesz się i klikasz PLAY)wtedy mozilla mi się minimalizuje,a gdy spowrotem na nią klikne jest powiadomienie "failed in patching" wie ktoś może czym to jest spowodowane?